Şimdi Ara

22 yaşında üniversiteye başlamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
11.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben şu an 20 yaşındayım seneye 21 olarak giriyorum üniye :D
  • 19 olacağım bir kaç ay sonra 3.kez sınava giriyorum ilk sene ailemin zoruyla gittim bıraktım bu sene istediğim bölüm ama okul değil ve istediğim okulu okul puanımın kırılması yüzünden kaçırdım ve bu ene hazırlıkta okuyorum 3 saat dersim var hafta içi her gün sonrası boş lys çalışıyorum ağırlık olarak inşallah 19 yaşında istediğim okulda bölümü kazanacağım 3.seferde
  • Whats app grubu kuralm sınava hazırlanan 93 lüler 93 liler ve 94 lüler diye ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 21'de başladım.Sorun yok diyemeyeceğim, ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Ben 21'de başladım.Sorun yok diyemeyeceğim, ama

Ne gibi sorunlar oluyor? bende 23 de baslayacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

sen ne diyorsun bizim dersanede 26 yaşında bi abi var :D abi diyoruz :D hocalardan felan büyük. Yani okumanın yaşı yok :D

YAV SEN NE DİYSEN..
  • Yani bir defa senden küçük çocuklar oluyor genelde çevrende ve tabi bir uyumsuzluk oluyor. Kısaca onların ergenliğini çekiyorsun bir de. Bir senelik fark bile olsa ki öyle değil çok fark ediyor her yönden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 27 Ağustos 2014; 18:08:49 >
  • ben abartmayım ama 10 15 tane 30 üstü öğrenci gördüm çoğuda hazırlık yada 2.sınıf öğrencileri Bizim sınıftada vardı adama baba diyorduk :(
  • Selam, ben de bu sene Odtü gıda müh. bıraktım hazırlık ve 1. sınıfı okuduktan sonra. 94'lüyüm şimdi tekrar hazırlanıyorum. Ocakta 21 yaşımda olucam. Şu 2 sene içinde gördüğüm kadarıyla geç diye birşey yok çünkü hazırlıktayken arkadaşlarımdan biri 26 yaşındaydı. Bu sene de yurt arkadaşım 25yaşındaydı, geç kaldığımızı düşünmüyorum üniversitede de bizim gibi bir sürü insan var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92liyim iyi bi bölümü bırakıyorum tıp için 6 sene oku okuyabiliyosan
  • Bende kendimden 2 yaş kucuklerle okuyorum ama arkadas tamam olgunluk yasta degil yasadiklariyladir da bu sozde bir yere kadar yanimda benden 2 yas kucuk (95 li) biri vardi.sinifta biri onun konusmasiyla dalga gecti diye agladi hemde dersin ortasinda dedim ben kreşte miyim yoksa unide mi

• Bizim dershane sinifinda 29 yasinda adam var hukuk icin gelmis. Cok azimli falan. E o da girse 29.5-30 yasinda olacak. Bence yasi sorun etme

• quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Yani bir defa senden küçük çocuklar oluyor genelde çevrende ve tabi bir uyumsuzluk oluyor. Kısaca onların ergenliğini çekiyorsun bir de. Bir senelik fark bile olsa ki öyle değil çok fark ediyor her yönden.

Uyumsuz olacağını tahmin edebiliyorum fakat kendi dengimize göre insan buluruz heralde değil mi ? :)
  • 1 sene kaybettim yakınıyordum demek ki benimki kuru tatavaymış.
  • O biraz zor işte :) Bu yüzden yazdım ben de.
  • electro-man kullanıcısına yanıt
    Bir tane gordun diye tum 95 lileri ergen ilan ettin ya.Ben de 91 li biriyle ayni siniftaydim bu sene dersanede,kendine sorana kadar 95 li saniyordum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.