Şimdi Ara

2200 oyun bilgisayari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhba arkadaslar 2200 liram var fazlasi olmaz alamam fazlasina intel i5 skylake islemci ve ssd olursa ddr 4 bir sistem toplayabilirmiyiz oyun bilgisayari ve yazilimlada ugrasacagim okudugum bolum oldugu icin yardimlarinizi beklihorum monitor da dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlak11542 -- 11 Şubat 2016; 0:08:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uqp up up

• chatlak11542 C kullanıcısına yanıt
    Bunu oneririm.
     2200 oyun bilgisayari

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcano

Bunu oneririm.
     2200 oyun bilgisayari

Monitor olmasi lazim ve ssd lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlak11542 -- 11 Şubat 2016; 9:27:08 >

• chatlak11542 C kullanıcısına yanıt
    O zaman çoğu oyunu düşük seviyede oynayabilecegin bir sistem olur ve skylake e gerek yok.

• Aşağıdaki sistemi al kullan güle güle kardeşim. Almışken Skylake al derim. Fakat bu bütçeye SSD biraz lüks kaçıyor ama olmasını istediğin için ekledim ben yinede.
     2200 oyun bilgisayari
    Monitör eklemedim sisteme onu kendin bakarsın.Monitörü de ekleyince Bütçeyi çok aşıyor dersen Kasa kaliteli bir kasa 350 TL'ydi galiba fiyatı. Ondan kısıp bütçeyi aşağıya çekebilirsin bir miktar daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bu sistemde güzel fakat bunda SSD yok sen illa SSD olacak dediğin için SSD li bir sistem topladım ben. Ekran kartı bu sistemde gtx750ti kullanmışlar. r7 370 bu karta göre daha performanslı bir kart.
    Ayrıca kullandıkları kasa hakkında bir fikrim yok fakat benim önerdiğim Zalman R1 bilindik bir kasa.
    Sonuç olarak seçim tabi ki senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohan_60

Bu sistemde güzel fakat bunda SSD yok sen illa SSD olacak dediğin için SSD li bir sistem topladım ben. Ekran kartı bu sistemde gtx750ti kullanmışlar. r7 370 bu karta göre daha performanslı bir kart.
    Ayrıca kullandıkları kasa hakkında bir fikrim yok fakat benim önerdiğim Zalman R1 bilindik bir kasa.
    Sonuç olarak seçim tabi ki senin

Dusununce dedigin dogru ssd luks kaciyor onu ilerleyen zamanlarda alirim artik simdi 120 alabiliyorsam 4 5 ay sonra 250 lik alirim ssd yi daha iyi olur senin soyledigin sistemde monitor da koyalibilirmisin ssd cikarip 2200 gecmesin ama 1920 1080

• 2245 TL oluyor. Sıkıntı olursa kasayı da değiştirip bütçeyi ayarlayabiliriz. Ama kasa güzel bence değiştirme.
     2200 oyun bilgisayari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohan_60 -- 11 Şubat 2016; 16:46:44 >
  • sinerji iyimi peki aynı gün kargo oluyormu sıkıntı oldumu hiç güvenilirmi
  • birde kasayı biraz düşürelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohan_60

2245 TL oluyor. Sıkıntı olursa kasayı da değiştirip bütçeyi ayarlayabiliriz. Ama kasa güzel bence değiştirme.
     2200 oyun bilgisayari

bu nasıl olmuş. http://i.hizliresim.com/7MzLDW.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlak11542 -- 11 Şubat 2016; 18:57:37 >

• O sistemde güzel kardeşim fakat sen çok kararsızsın sürekli bir arayış içerisindesin.
    Ekstadan fan eklemene gerek yok stock fan yeterli olur o işlemciye ısınma sorunu yaşamazsın.
    Ekran kartını da r7 370 den aşağı alma DirectX 12 desteği var ver o ekran kartından biraz daha performanslıdır.
  • Amd olsun istemiyorum tabidiklarim hep nvidia al diyor ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.