Bildirim
2200 tl sistem topladım almak üzereyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam pek anlamam ama Z97 oc için yapılan bi anakart ve islemcinizin çarpan kilidi kapalı yani gereksiz para vermiş olursunuz, onun yerine h97 koyabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ram için gskill tavsiye ediyorum şu an ben corsair kullanıyorum ve voltaj vs. ile ilgili çok sorun yaşadım bios'ta baya uğraşmam gerekti. Belki herkes yaşamıyordur ama bilgin olsun istedim. Ayrıca 1600mhz diye alıyorsun fakat aslında 1336mhz çıkıyor. -
Grafik tasarımda bütçe varsa i7 yoksa FX 8350 bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bütçe buna elverişli işlemciyi artiramadik anakarta gelince ben daha ucuz almak isterim ama patron iyi bise olsun DİE listeye bunu ekledi.bu ekran kartı ise evde kullandığımız aynısı ben memnunum oyun oynuyorum grafikte de iş göreceğini düşündüm.RAM kere gelince corsaire güvendim.bu şekilde toplasak işimizi rahat gormezmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X