Şimdi Ara

2207 toyota şimdimi alınırr??kasa değişiyomu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Auris olamaz, henüz seri imalat başlamadı...
  • ne zaman gelicek peki bu auris bayilere kesin bi bilgi yokmudur yaw:(bilmediğimiz bi aracı beklerken bildiklerimizden olmayalım sonra.honda sanki fiyat arttırıcak gibi gelio
  • Yukarıda profurio'nun belirttiği gibi, şubat ayından önce beklememek gerek...
  • auris şubatta türkiyede üretilmeye başlancakmış
    sedan modeli ise dışardan gelicek belli değil, ama oda şubat-mart gibi gelir heralde
  • sağolun arkadaşlar gerçekten yardımcı olduğunız için sağolun çünkü artık kafayı yemek üzereyim bayi bayi geziyorum herkes kendi arabasını öve öve bir hal oldu sanki ferrari f430 spider filan satıpolar ama şubatta gelicekse mayıs gibi bayide o da çok geç hem hiç bilinmedik bi araba almak ne kadar doğru olur??honda keşke 1.6 civic sedan çıkarsa 43e filann ben sedan araba istiorum ama piyasada uygun fiyata sedan bulmak zor tabi full ve gösterişlisini
  • Bu toyota resimlerinden mazda 3 ve 6 kokusu aldım..toyotadamı esinleniyor artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chona

Bu toyota resimlerinden mazda 3 ve 6 kokusu aldım..toyotadamı esinleniyor artık...

Esinlenmiyor neredeyse taklit ediyor. Toyota'nın artık özgün bir dizaynı kalmadı. Herbir yeri bir rakibinden aşırtma resmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Orjinalden alıntı: chona

Bu toyota resimlerinden mazda 3 ve 6 kokusu aldım..toyotadamı esinleniyor artık...

Esinlenmiyor neredeyse taklit ediyor. Toyota'nın artık özgün bir dizaynı kalmadı. Herbir yeri bir rakibinden aşırtma resmen.

+ 1. Toyota dizayn konusunda tam bir tıkanma yaşıyor.
  • ben olsam beklerim.toyota sürekli olarak bu araçtan çok şey beklediğini söylüyor.toyota derken toyota avrupa başkanı ve türkiyedeki genel müdürü. o yüzden bende baya iyi bir araç olacağını düşünüyorum.
  • 2207 de biz olmayacağız ki
  • aradaşlar araba işi tamam golf aldım herkese teşekkürler;)
  • off on panjuru kaldirinca birazda yere indirince ne modifie olur bee yeni corolla
  • bence çok çok hoş,içide dışıda
  • yeni corolla muhtemelen mayıs ayı gibi gelir tabiki bu bir öngörü. ama mevcut kasalarından da alabilirim dersen şubat gibi almak uygun olur kaldı ki yenisi gelen bir aracın stoklarını eritmek adına uygun rakamlara verebilirler...
  • yahu geldi yeni corolla ne mayısı?

insanları yanlış yönlendirmeyelim

şu adrese bak:

http://forum.donanimhaber.com/m_11580187/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: sallabimesaj

yeni corolla muhtemelen mayıs ayı gibi gelir tabiki bu bir öngörü. ama mevcut kasalarından da alabilirim dersen şubat gibi almak uygun olur kaldı ki yenisi gelen bir aracın stoklarını eritmek adına uygun rakamlara verebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 19 Ocak 2007; 18:31:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

yahu geldi yeni corolla ne mayısı?

insanları yanlış yönlendirmeyelim

şu adrese bak:

http://forum.donanimhaber.com/m_11580187/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: sallabimesaj

yeni corolla muhtemelen mayıs ayı gibi gelir tabiki bu bir öngörü. ama mevcut kasalarından da alabilirim dersen şubat gibi almak uygun olur kaldı ki yenisi gelen bir aracın stoklarını eritmek adına uygun rakamlara verebilirler...

burası adı üzerinde birşeylerin paylaşıldığı tartışıldığı bir forum. artı herşeyi bilmemiz de mümkün değil paylaşılsın ki biz de bişeyleri yanlış biliyorsak düzeltelim bilmiyorsak öğrenelim bi de bu açıdan bakarsanız sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.