Şimdi Ara

2207 toyota şimdimi alınırr??kasa değişiyomu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun 3 güne kadar arabaya karar vermem lazım alıcam ya da almıycam diye kapora bıraktım arabaya haber beklşiolarr kasa kesin değişiyosa vazgeçicem değişince alıcam ne diosunuz??

• Kasa Kesin değişiyor, Forum içinde arama yaparsan üretilecek yeni kasanın fotolarınıda bu konuda açılmış bir çoktartışmayıda görebilirsin. Yeni kasa çıkmadan sıfır corolla alınmaz. Paranı değerlendir ve bir süre bekle, sonuçta şimdi alacağın bir 2007 model corolla 3 ay sonra eski kasa olacak ve değer yitirecek.

Toyota ile ilgili tüm bilgi burada http://forum.donanimhaber.com/forumid_343/tt.htm

YENİ TOYOTA COROLLA

• quote:

Orijinalden alıntı: hasok

Kasa Kesin değişiyor, Forum içinde arama yaparsan üretilecek yeni kasanın fotolarınıda bu konuda açılmış bir çoktartışmayıda görebilirsin. Yeni kasa çıkmadan sıfır corolla alınmaz. Paranı değerlendir ve bir süre bekle, sonuçta şimdi alacağın bir 2007 model corolla 3 ay sonra eski kasa olacak ve değer yitirecek.

Toyota ile ilgili tüm bilgi burada http://forum.donanimhaber.com/forumid_343/tt.htm

YENİ TOYOTA COROLLA

200 yıl sonrasından bize ne :)

şaka bi yana güzel olmuş ama o kadar değil

• quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

şaka bi yana güzel olmuş ama o kadar değil

Alıntıları Göster
    hb yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

2207 de bunlar simit tezgahı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

2207 de bunlar simit tezgahı olur
    dizel corolla 32 den başlıyor,belki pazarlıkla daha uygun bile olabilir.ama yeni kasa corolla dizeller en azından 36 dan başlayacak.megane dizel 36 dan başlarda,yeni kasa corolla ondan aşağı klamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota67

dizel corolla 32 den başlıyor,belki pazarlıkla daha uygun bile olabilir.ama yeni kasa corolla dizeller en azından 36 dan başlayacak.megane dizel 36 dan başlarda,yeni kasa corolla ondan aşağı klamaz...

Alıntıları Göster
    ön taraf çok güzel ama arabanın arkasını pek beğenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttttt

ön taraf çok güzel ama arabanın arkasını pek beğenmedim

Alıntıları Göster
    güzel araba gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe07

güzel araba gerçekten

Alıntıları Göster
    bencede ön kısım güzel olmuş.hatta iç konsol kısmı mükemmel diyebiliriz.
    ama arkayı bende beğenmedim.biraz mitsubishi yi andırıyo gibi sanki
    bence öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe07

bencede ön kısım güzel olmuş.hatta iç konsol kısmı mükemmel diyebiliriz.
    ama arkayı bende beğenmedim.biraz mitsubishi yi andırıyo gibi sanki
    bence öle

Alıntıları Göster
    2207model toyota icin cok erken deilmi bir 199 sene bekleseydin belki pesin alımda filan indirim yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

2207model toyota icin cok erken deilmi bir 199 sene bekleseydin belki pesin alımda filan indirim yaparlar

Alıntıları Göster
    Geçen pazar reysaş tırları yeni corolla yüklü halde e-5deydiler. Sanırım bayilere gidiyor yavaş yavaş. Aracı 10 yıldan fazla kullanacaksan şu anda 33000ytl gibi bir fiyata dizel corolla almak mantıklı. Yeni kasa, yeni civic ile rekabet edecek gibi görünüyor o yüzden fiyatı da civic'den pek aşağı kalmaz. Benzinli modelleri 34000ytl civarından piyasaya girer. Dizelleri ise 37000'den aşağı piyasaya sürülmez gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 14 Aralık 2006; 17:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rabies

Geçen pazar reysaş tırları yeni corolla yüklü halde e-5deydiler. Sanırım bayilere gidiyor yavaş yavaş. Aracı 10 yıldan fazla kullanacaksan şu anda 33000ytl gibi bir fiyata dizel corolla almak mantıklı. Yeni kasa, yeni civic ile rekabet edecek gibi görünüyor o yüzden fiyatı da civic'den pek aşağı kalmaz. Benzinli modelleri 34000ytl civarından piyasaya girer. Dizelleri ise 37000'den aşağı piyasaya sürülmez gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2007 olucaktı sorun olmuş ama anladığınız halde hemen tiye almak için değerlendirmişsiniz tebrik ederim.olayı ciddiye alıp cevap veren arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.paramı aldım bugün toyota bayisine gittim ama ellerinde full bir otomatik dizel araba kalmamış türkiye genelinde yok araba.aralık kampanyasında olduğu için araba tükenmiş.auris 5 ay sonra gelicek diyorlar bayide.ama eğer şubat ortasında kadar araba gelicekse beklemek mantıklı olanı.ya da benzinli bi araba olan honda civic sedan alıcam full olanını ya da mazda 3 ?çünkü easy tronik şanzıman problem çıkarıyomuş??ne diosunuz arkadaşlar bu sölediklerime???

• quote:

Orijinalden alıntı: rabies

Alıntıları Göster
    peki o arabalar aurislermiydi yoksa yeni kasa corolla mı??sedan mı yani??

• quote:

Orijinalden alıntı: toy_ota

peki o arabalar aurislermiydi yoksa yeni kasa corolla mı??sedan mı yani??

Alıntıları Göster
    ya bu aauris cebi feci yakacağa benzioo resimlere baktım şimdi 40.850 ye alınacak gibi durmuyor;)benim arabadan pahalı olucaksa beklemiorum ve honda alıorum arkadaşlar ne diosunzu??
  • quote:

ya bu aauris cebi feci yakacağa benzioo resimlere baktım şimdi 40.850 ye alınacak gibi durmuyor;)benim arabadan pahalı olucaksa beklemiorum ve honda alıorum arkadaşlar ne diosunzu??

Alıntıları Göster
    bence aurisi beklemeye değer.bence toyota honda dan daha kaliteli araç üretiyor kısaca auris civic ten daha iyi bir araç olacaktır. (tabiki benim görüşüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

bence aurisi beklemeye değer.bence toyota honda dan daha kaliteli araç üretiyor kısaca auris civic ten daha iyi bir araç olacaktır. (tabiki benim görüşüm)

Alıntıları Göster
    peki sonkez soruorum arkadaşlar ciddi cevap verelim yeni aurisi beklemek mi yoksa honda civic sedan almakmı yeni kasa??
  • quote:

peki sonkez soruorum arkadaşlar ciddi cevap verelim yeni aurisi beklemek mi yoksa honda civic sedan almakmı yeni kasa??

Alıntıları Göster
    Honda civicte güzel araba ama hiç test ettinmi?, sedana bindiğinde aracın nerede bittiğini bilmek zor ve ayrıca biraz alçak gibi geldi bana, gerçi alçak olması güzel ama bizim yollarda biliyorsunuz. civic fiyat olarak yüksek ama auriste pek ucuz olmayacak gibi, acelen yoksa bekle derim ben, ama acelen varsa civicte çok güzel bir araba memnun olursun düşüncesindeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: toy_ota

• quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Honda civicte güzel araba ama hiç test ettinmi?, sedana bindiğinde aracın nerede bittiğini bilmek zor ve ayrıca biraz alçak gibi geldi bana, gerçi alçak olması güzel ama bizim yollarda biliyorsunuz. civic fiyat olarak yüksek ama auriste pek ucuz olmayacak gibi, acelen yoksa bekle derim ben, ama acelen varsa civicte çok güzel bir araba memnun olursun düşüncesindeyim.

quote:

Alıntıları Göster
    evet test ettim honda güzel bi araba ama toyota rahat ve sağlam,hondanın içi beni cezbetti ama kullanımı biraz zor sanki offff karar veremiyorum nolur yardım edin ya:(

• quote:

evet test ettim honda güzel bi araba ama toyota rahat ve sağlam,hondanın içi beni cezbetti ama kullanımı biraz zor sanki offff karar veremiyorum nolur yardım edin ya:(

Alıntıları Göster
    rabies bişi sorucam reysaş tırlarında gördüğün arabalar auris mi yoksa sedan corollamıydı?arkadaşlar yardım edin bana lütfennnnnnnnn ne alıcam ben ben biran önce karar veremezsem babam yerime karar verip astra alıcak:(
  • quote:

rabies bişi sorucam reysaş tırlarında gördüğün arabalar auris mi yoksa sedan corollamıydı?arkadaşlar yardım edin bana lütfennnnnnnnn ne alıcam ben ben biran önce karar veremezsem babam yerime karar verip astra alıcak:(

Alıntıları Göster
    Auris şubat ayında yurtdışında satışa çıkacak bence onlar auris değildir, yinede rabies bilgi verirse emin olabiliriz.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.