Şimdi Ara

ESKİ KASA MERCEDES Mİ? YENİ KASA CITROEN, PEUGEOT, FIAT MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar dostlar. Ben şahsen araba işinden çok çok anlayan biri değilim. İlk arabamı almayı düşünüyorum. Çocukluktan beri mercedes arabalar hoşuma gitmiştir. Şimdi bu konu çok tartışılan bir konu sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

750.000 TL'ye kadar bütçe ile

1) 2009-2010 Model Mercedes C180 Kompressor (ya da AMG) 1.6 - 250 bin 300 bin kilometre ya da 2014 Model A180 AMG

2) Yoksa düşük km'li 2020 Peugeot 301 - 2023 Citroen C Elysee - 2022-2023 Fiat Egea ve sair yeni model araçları mı tercih etmeliyim?

Aracı %95 şehir içi kullanacağım, uzun yolla çok işim yok. Evden işe işten eve olacak çoğunlukla

• Arada kalınacak bir durum yok . Eski kasa bir Mercedes alıcaksın kenarda bir arıza durumunda ödeyebilecegin ekstra paran olmalı . Eğer böyle bir maddi gücün , sabrın ve sanayi de tanıdık ustalarinda varsa hiç düşünme çocukluk hayalin olan Mercedes al .Ama yok alacağım araç başımı agritmasin bana fazla masraf açmasın diyorsan daha yeni model araçlara bak.
  • Almakla bitmiyor. Sigortası, kaskosu, bakımı, parçası, olası arızada çıkaracağı masrafı, yakıtı...

Tek atımlık kurşununuz 750 bin lira ise, kenarda para olmayacaksa ben Mercedes işine girmeyin derim. C elysee-301e inmeye de gerek yok, 750 bin bütçe ile. Sedan lazımsa urban ve üstü egea bakın, hb de olur derseniz seçenekler artıyor zaten.

Benim genel olarak mantığım, alabileceğim en yüksek model-düsük km aracı almaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 1 Aralık 2024; 14:35:54 >
  • Alabilecegin en yeni arac hangisiyse,o alinmali.ayni butceyle ben olsam 1.6 hb egea dusunurdum.
  • anka0658 kullanıcısına yanıt

Egea HB'lerin ikinci elde temizi yok, hepsi çöp olmuş. Tam 30-40 el değiştirmiş arabalar var. Ucuz ve güzel olduğu için herkes almış satmış.

700 bine kadar temiz HB bulamadım, 1.4 Lounge Plus aradım.

700'de ona vereceğime 850'ye sıfır Egea veya 900'e 2021 HB Lounge ye veririm.

• Moueson kullanıcısına yanıt

750'ye dandik 2009 model C180 alana kadar 1997 550i fln alabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-manuel-540-i-trde-baska-yok-1154856885/detay

Gözünü karartmışken böyle bir şeye bulaşmak lazım.

• egea , elize ve 301 den daha iyi sürünce anlarsınız zaten. allah kolaylık versin ben 2.5 milyona düzgün araba bulamıyorum 7oo bine işiniz kolay değil.

• Übermacht Oracle kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/s/Z3bSdTDY

Dizel olmasi gerekmiyorsa,bu araclar gayet alinabilir bence. 1.4 tjet,lpg uyumlu bilindik fiat motorlari ve dolu olan lounge paket.

• Arabadan anlayan biri değilim demişsiniz hocam merso bir sorun çıkarırsa sanayide bir araba parası daha alırlar sizden.

Ben arabadan anlayan biriyim. Gençliğim sanayide geçti. Bir çok usta ile kötü ilişkilerim oldu çok sağlam öpüldüm. Artık evde kendim tamir ediyorum arabalarımı, yıllardır sanayinin yanından bile geçmedim, o seviyedeyim. Ona rağmen egea alır geçerdim. ( Benim de çocukluk hayalimdir mercedes )

Daha bunun yedek parçası, bakımı, sigortası kaskosu vs vs bir dünya parametre var. Mercedes her türlü pahalı olacaktır. Yürütme maliyeti daha yüksek olacaktır.

Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 2 Aralık 2024; 14:27:58 >
  • En mantıklısı Egea , PSA grubu biraz sıkıntılı . Mercedese gelince biraz zevk ve konfor işi maddiyat 1. sıradaysa tercih edilmemeli diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.