Şimdi Ara

Honda civic 1.4i kasa alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bütçem max 22.000 tl. Honda'nın efsane olan 98-2002 arasında üretilen arabalara baktım 1.6'lar cok pahalı 1.4 ler uygun. Performans beklemiyorum cok problemli olmasin usta parca sikintisi olmasin yeter. Bir de yakitini merak ediyorum ortalama ne yakar bu araclar bilgilendirirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun adaş

• Bu fiyata alınabilecek hoş araba bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl kullandım taş gibib arabadır. geneli de otomatiktir. otomatikler azcık çok yakar ama her türlü alınır.
  • 1.4 ama performans çok iyi vites şanzıman aralığı cok bu yüzden az yakar iyi.gider. Teminini.bulmak zor

• Max 22.000 TL ile temiz bir 1.4 bulma ihtimaliniz bile düşük. HB ler biraz daha uygun.

Yakıtı şehiriçinde 1.6ies lerdan az uzun yolda ise 1.6 lar daha az yakıyor. Performanslı kullanacaksanız 1.4 almayın. Yakıtı artıyor uzun yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Hayırlı olsun adaş

Blok çatlak çıktı adaş yattı o iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • caner4141 kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlaşıldı bloğun çatlak olduğu ? Experde mi ustada mı ?
    İyi anlamışlar

• Arac sehir disindaydi Exper raporlarini gonderdi eleman motorda en ufak sıkıntı gozukmuyordu ama guvenemedim arkadas binmis test etmiş hararet inceden yukseliyor arabada su yok hortumlarda falan kacak gozukmeyince ustaya goturmusler blok catlak cikmis.

Expere gitse sanki bloga mi bakacaklar dynoya sokacak kac hp verdi;80 .. Oooo motor super :)

@Canerr aynn kanki helal paraymis gitseydim giresundan izmite kadar bi tanker su yerdi araba @CaNeRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4141 -- 13 Mart 2018; 18:10:22 >
    Güzel sevindim. Aldıktan sonra ortaya çıksaydı üzülürdünüz. Tabi satan arkadaş sorunsuz diye satıyordu. Yanlış mıyım ?
  • Bir buçuk sene kullandım, performans beklemiyorum demeyin, yokuşta ummadığınız araçlardan selektör yerken, araç bas bas bağırıp gitmiyorken, keşke 1,6 alsaydım diyeceksiniz, ben çok dedim, alacaksınızda manuel alın otomatik daha da performansı düşürüyor, birde araba yere çok yakın eğer kalabalık binecekseniz yere sürtüyor, temizini bulamazsanız corolla 1.6 xli, mazda 323, carisma yada düşerse lancer bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostrah -- 14 Mart 2018; 15:7:3 >
  • hboluk H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, kimse yoğurdum ekşi demiyor malesef. Arkadaş ilanı kaldırmış, yuksek ihtimalle arabayi satti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.