Şimdi Ara

224 mb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel(R),pentium(R)4CPU 3.00GHz 3.01GHz ,224mb ramlik bir bilgisayarım var acaba 224mb ram bir sorun yaşatır mı bana

• İşletim sistemini XP varsayıyorum. En az 1 gb olması daha iyi olurdu. PC' de ne gibi işler yapıyorsun.
  • 224 mb çok düşük bence.
    Eğer ki oyun oynamak istiyorsanız en az 2 (4Tercihimdir)
    Yok ben normal işlerde kullanıyorum intenette dolanırım pek bilgisayarla haşır neşir değilim dersen 1gb alırsan rahat edersin. Tabi 512 de tercih edilebilir.
  • Şu an bende sadece Mozilla 300 mb götürüyor sen düşün.
  • Mozilla çok kasmaya başladı kendisini. Opera ve chrome sadeleştikçe mozilla abartıyor. Sonu ne olacak acaba
  • En azından 512mb ram lazım. 256 ile nereye kadar.
  • bende 512 kullanıyorum 8 senedir, lanet olsun ki ne bozuldu bilgisayar ne birşey oldu sapasağlam 8 gb kullandım :) 8 yılın sonunda ilk defa bi takviye yapacağım bilgisayara oda ram olacak.. sims2' denen bi illet var, rahat oynuyor ama kalabalık aile oldukça kasmaya başladı. bende 1 gb almayı düşünüyorum, belki 2 alabilirim destekliyorsa eğer..
    yani diyeceğim o ki, 512 ile rahat edersin.. 10 liraya, hadi en fazla 20 liraya 256 mb ram bul, yeter sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim 224mb ram çok az bir miktar.Oyunu bırak internette bile dolaşmak çok zor.En az 512 yada 1gb olmalı.

edit:opera.exe 287.*** kullanıyor şuan.Sen düşün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 21 Ağustos 2011; 21:53:16 >
  • google chrome 200mb yiyo a.v.a 1gb ye kadar yiye bilyo sen düşün .FAR CRY2 1-2gb yiyo
    En az 1 yapılmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.