Bildirim
224 mb ram
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşletim sistemini XP varsayıyorum. En az 1 gb olması daha iyi olurdu. PC' de ne gibi işler yapıyorsun. -
224 mb çok düşük bence.
Eğer ki oyun oynamak istiyorsanız en az 2 (4Tercihimdir)
Yok ben normal işlerde kullanıyorum intenette dolanırım pek bilgisayarla haşır neşir değilim dersen 1gb alırsan rahat edersin. Tabi 512 de tercih edilebilir. -
Şu an bende sadece Mozilla 300 mb götürüyor sen düşün. -
Mozilla çok kasmaya başladı kendisini. Opera ve chrome sadeleştikçe mozilla abartıyor. Sonu ne olacak acaba -
En azından 512mb ram lazım. 256 ile nereye kadar. -
bende 512 kullanıyorum 8 senedir, lanet olsun ki ne bozuldu bilgisayar ne birşey oldu sapasağlam 8 gb kullandım :) 8 yılın sonunda ilk defa bi takviye yapacağım bilgisayara oda ram olacak.. sims2' denen bi illet var, rahat oynuyor ama kalabalık aile oldukça kasmaya başladı. bende 1 gb almayı düşünüyorum, belki 2 alabilirim destekliyorsa eğer..
yani diyeceğim o ki, 512 ile rahat edersin.. 10 liraya, hadi en fazla 20 liraya 256 mb ram bul, yeter sana. -
Kardeşim 224mb ram çok az bir miktar.Oyunu bırak internette bile dolaşmak çok zor.En az 512 yada 1gb olmalı.
edit:opera.exe 287.*** kullanıyor şuan.Sen düşün artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 21 Ağustos 2011; 21:53:16 > -
google chrome 200mb yiyo a.v.a 1gb ye kadar yiye bilyo sen düşün .FAR CRY2 1-2gb yiyo
En az 1 yapılmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X