Şimdi Ara

512 Mb DDR2667 Mhz Corsair 478mB Gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar 20 gün önce Vatan Computerdan topladığım sistemde ram 512 Mb DDR2(667 Mhz Corsair) olmasına rağmen 478 Mb olarak görüküyor.

Anakartım ,ASUS M2NPV-VM GeForce6150 Soket940

İşlemcimde ;AMD SOCKET 940 3000
    bu bir sorunsa galiba sorun:) nerden ve nasıl düzeltebileceğim husunda bilgi verirseniz çok sevinirim.

• E çünkü ekran kartın anakarta entegre. Ve kendi RAM'i olmadığı için sistemin RAM'inden kullanıyor. Yapabileceğin birşey yok ancak görünüşe göre 32MB RAM ayırmışsın ekran kartı için ancak o kart 128MB RAM destekliyo, biraz olsun performans için RAM takviyesi yapmanı ve BIOS'tan ekran kartı için ayrılan RAM miktarını 128MB'a yükseltmeni öneririm.
  • bilgi için çok teşekkeür ediyorum bu noktada o zaman en doğrusu ram takviesi olacak değil mi?Bir tane daha 512 mi almalıyım yoksa 1gb lık alırsam ciidi bir artış görürmüyüm performansta...
  • 512MB yeterli olur, zaten ekran kartı yüzünden oyunlarda çok yüksek performansa ulaşamayabilirsin, RAM'in o noktada birşey yapamaz. Ancak tabii ki bilgisayarın genel kullanımında 1GB takviye RAM farkını hissedersin. Bütçene göre hareket et bence.
  • alabiliyorsan aynı ram ( marka - model ) al. ben aynı anakartı kullandım. ısınma ve ses sistemi gibi eksikleri var. ama 4 ram slotu + ddr2 dual channel desteği yeterli. 512x2 ddr 667 mhz ram le çok daha performans elde etmen ve 128mb lık ( biostan ayarlaman gerek ) nvidia geforce 6150 onboard ekr. kartı ile çoğu oyunu açma durumun var. ( giriş seviyesi düzeyde )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.