Şimdi Ara

225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz lastilerimi değiştirmek istiyorum şu an 225-40-R18 RFT lastiklerim var continental marka ama ince oldukları için çok takur tukurlar. Konfor dışında bir sorunum yok ama artık gitmeleri lazım.

Araç: CLA - Mercedes.
    Marka ve en az lastik yanak genişliği şu olursa konforu iyi olur dediğiniz neler var?

• Gecen ay vw scirocco aracıma 225 40 18 Goodyear Assymetric f1 5 taktırdım mükemmel bir lastik kesinlikle tavsiye ederim.

Daha evvel assymetric 3 kullanmıstım hyundai i30 aracımda bu seferde yeni serisi assymetric 5 kullanıyorum mükemmel yol tutus konfor harika siddetle tavsiye ederim.

225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi

• quote:

Orijinalden alıntı: RedRocco34

Gecen ay vw scirocco aracıma 225 40 18 Goodyear Assymetric f1 5 taktırdım mükemmel bir lastik kesinlikle tavsiye ederim.

Daha evvel assymetric 3 kullanmıstım hyundai i30 aracımda bu seferde yeni serisi assymetric 5 kullanıyorum mükemmel yol tutus konfor harika siddetle tavsiye ederim.

225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi225 40 R18 Yaz Lastiği Seçimi
    Bakacağım ama sanırım 50lik lastik olmuyor. Jantları 17 yapmak gerekiyor. Konforundan hiç memnun değilim ince yanak lastiklerin. Mecbur 40 alacağım. Siz konfor konusunda memnun musunuz bunlardan? Şuan logarın üzerinden geçsem rahatsız ediyor. O derece beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icais -- 13 Mart 2020; 4:5:34 >

• Evet asırı memnunum yol tutus konfor hhat safhada degiştirin alın takın bunları memnun kalırsınız güzel lastikler aracın ebaıtnı dusurmeyin orjinali neyse onu takın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.