Şimdi Ara

2250 TL'ye kadar öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda Vatan'da zaten %25 indirim olmasını kovalıyorum. Asus N56VZ-S4037V için. Ancak;

- Konusunu incelemişseniz eğer ses cızırtıları, içerisindeki ethernet ve wi-fi kartlarına dair çok fazla sıkıntı yaşandığı yazılmış.

Bu sebeple; vatan, bimeks, electroworld, gold ve darty'nin sitelerini kontrol edip de aradığım gibi bir ürün bulamadıktan sonra sizlerden öneri almaya geldim :)

2250 TL'ye kadar

- i7 işlemcili
    - 650m'den daha aşağıya olmayan -eğer 1-2 model altında olup fiyatı o modellere rağmen çok uygun olursa düşünülebilir-
    - sağlam ses kaliteli
    - masaya koyduğumda yaz günü olsa dahi en zor oyunları açtığında termit misali masanın altından sıcaklığını hissettirmeyecek olan -evet, bilgisayar masasında kullanıyorum laptopu ve klavye aralığına elimi sokup laptopun altına elimi getirdiğimde elim yanacakmış gibi oluyor.-
    - garantörü sağlam olan -pcdepo gibi yerlerden önerileri de değerlendireceğim için-
    - msi gibi kaba değil de güzel bir görünüme sahip olan -her ne kadar göreceli olsa da msi görünümlüleri beğenmediğimi belirtmiş olayım.-
    - opsiyonel olarak; mümkünse halihazırda gelen hard diski en azından 7200 RPM olan
    - asus gibi 2950 TL olan ancak %25 indirimdi, ramazan indirimiydi, 4 temmuz Amerikanın kurtuluşu indirimiydi gibi indirimlerle 2250 ve altına düşebilecek olan -100 tl üstüne kadar da giderim.-

ürün önerilerinizi alabilir miyim lütfen? laptop değişimine gidicem ve biriktirdiğim parayı en doğru şekilde kullanmak istiyorum. 4 yıl önce fiyat/performans değerlendirmesinin göz yanıltıcılığına düşerek bir tane casper aldım ve dış kasa performansı gibi şeylerden dolayı çok dilim yandı.

tüm önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lleye -- 26 Temmuz 2012; 4:03:00 >

• 1. öneri

Tipi yüzünden elediğiniz ürün sanırım bu :D Monster'a bakabilirsiniz aşağıdaki

MSI GE60 Intel Core i5-3210M 2.50GHz 6GB Ram 2GB GTX650M 750GB HDD 15,6" FreeDos Çanta ve Mouse Hediyeli (0NC-065XTR)

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/msi-ge60-intel-core-i5-3210m-2-50ghz-6gb-ram-2gb-gtx650m-750gb-hdd-15-6-freedos-canta-ve-mouse-hediyeli-0nc-065xtr.html

2. öneri

MONSTER® Q61W150ERQ01 15.6"

Ivy Bridge Core™ i7-3610QM, 8GB DDR3-1333Mhz, 500 GB 7200 RPM, 15.6" Full HD 1920x1080, 1GB GDDR5 128Bit nVIDIA® GT650M, nVIDIA® Optimus teknolojisi, Ekran kartı geçiş butonu, Intel® Smart Response teknolojisi, DVD-RW, Çift disk desteği, Linux

2.250,00 TL KDV Dahil

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p1226&opr=5055

Hatta ileri tarihli olarak alırsanız çok sağlam ürünler var monsterda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Temmuz 2012; 4:15:18 >

• inceledim de MSI ve Monster'ların görünüş ve de dış yapıları gerçekten hiç hitap etmiyor bana. onları önerme yoluna girmeyelim hiç. yıl olmuş 2012, monster'ın laptoplarında hala arka tarafta usb hub falan var...
  • nelere nelere cevap geliyor, 1-2 öneri daha alsam. lütfen?
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y580-core-i7-ivy-bridge-notebook-urun7392.html (alternatif)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lleye

Arkadaşlar merhaba.

Şu anda Vatan'da zaten %25 indirim olmasını kovalıyorum. Asus N56VZ-S4037V için. Ancak;

- Konusunu incelemişseniz eğer ses cızırtıları, içerisindeki ethernet ve wi-fi kartlarına dair çok fazla sıkıntı yaşandığı yazılmış.

Bu sebeple; vatan, bimeks, electroworld, gold ve darty'nin sitelerini kontrol edip de aradığım gibi bir ürün bulamadıktan sonra sizlerden öneri almaya geldim :)

2250 TL'ye kadar

- i7 işlemcili
    - 650m'den daha aşağıya olmayan -eğer 1-2 model altında olup fiyatı o modellere rağmen çok uygun olursa düşünülebilir-
    - sağlam ses kaliteli
    - masaya koyduğumda yaz günü olsa dahi en zor oyunları açtığında termit misali masanın altından sıcaklığını hissettirmeyecek olan -evet, bilgisayar masasında kullanıyorum laptopu ve klavye aralığına elimi sokup laptopun altına elimi getirdiğimde elim yanacakmış gibi oluyor.-
    - garantörü sağlam olan -pcdepo gibi yerlerden önerileri de değerlendireceğim için-
    - msi gibi kaba değil de güzel bir görünüme sahip olan -her ne kadar göreceli olsa da msi görünümlüleri beğenmediğimi belirtmiş olayım.-
    - opsiyonel olarak; mümkünse halihazırda gelen hard diski en azından 7200 RPM olan
    - asus gibi 2950 TL olan ancak %25 indirimdi, ramazan indirimiydi, 4 temmuz Amerikanın kurtuluşu indirimiydi gibi indirimlerle 2250 ve altına düşebilecek olan -100 tl üstüne kadar da giderim.-

ürün önerilerinizi alabilir miyim lütfen? laptop değişimine gidicem ve biriktirdiğim parayı en doğru şekilde kullanmak istiyorum. 4 yıl önce fiyat/performans değerlendirmesinin göz yanıltıcılığına düşerek bir tane casper aldım ve dış kasa performansı gibi şeylerden dolayı çok dilim yandı.

tüm önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y580-core-i7-ivy-bridge-notebook-urun7392.html (i7 3610QM (lvy bridge) 8gb 1600mhz, 2gb GTX660M GDDR5, 1TB (500+500) 5400rpm, 1366x768 hd led)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.