Bence hiç düşünmeden al. diegoforlan'ın dediği gibi note de çok düşürmüş fiyatını. 5 000 YTL lik indirim az değil. burda yeni kasa faktörünü de düşünmek gerekli.
altta saydığım bu ve benzer araçlardan nissan almera alt kalmaz. o nedenle niçin 15 -20 000 YTL fazla ödeyesinki.
ww golf, jetta, polo, reno megane, clio, leon, ibiza, accent, getz, astra, citroen C3, C4, ford fiesta, focus, mitsub. lancer,
bende bu arabayı oldukca begenıyorum.2001 luxury modelını alacaktım kendıme ama hyundai aldım.neyse 2001 lux modelını soylıyım yere yakin ,tipi cok hoş(özellikle arka farları hosuma gidior) ,kavraması önde bir araba.vites geçişleri cok yumuşak kullanımı basit bir araba.2.eli az diyorlar ama ben 1 ay temız aradım buldumda hepsını not aldım şehir dışıda dahil ama param hazır olunca hangisni arasam satilmişti.2.eli yok diyenler bu arabaya bakmamiş demektir alıcı olarak.
valla, çok iyi fiyat. Nissan iyi bir marka donanıma göre fiyatta çok uygun.
Kasa değiştirmesini önemsemeyenler için ideal, 2007 model sıfır kilometre, donanım iyi
Alsakmı bi tane acaba
alınmayacak araba deyil .
bilen veya kullanan bilgi versin o zaman.
aracın kronik sorunları varmı? kullananlar memnunmu?
motor ve yol sesini çok alıyo diye duymuştum.
fiyatı çok uygunn gidipte sümbül fln alcağına bunu alırsın ikinci eli fazla yok ama sonuçta japon yakıt tüketimi flnn iidir
Getz,Symbol vs fiyatına bu araç bence kaçırılmayacak bir fırsat. Nissan'ın ikinci eli tahmin edildiği kadar ölü değildir,meraklısı da çoktur. Aynı sınıfta,aşağı yukarı aynı donanımlara sahip yeni kasa araçların bundan 15.000 YTL daha pahalıya satıldığını düşünerek şu anda sıfır araç alacak olsam tek tercihim olurdu..
donanımda iyi duruyor standartında o fiyata göre yakışı çok olabilirmi acaba ?
Tamam fiyat çok uygun ama artık arka cam otomatiği ve hele hele ısıtmalı ve elektrikli aynalar bütün otomobillerde standart nerdeyse bi bunda yok.
Bana göre bu iki özelliği hiç havayastığı olmamasına yeğlerim ben
O bir taşş... Yurt dışındaki oto review sitelerini okursanız bu araç hakkında kulanıcılardan övgü dolu sözler le dolu olduğunu görürsünüz...
5 aylık almera kullanıcısıyım ve çok da memnunum. Yaklaşık 4 ay önce bu foruma yazdığım bi yazı var...
1 aylık nissan almera kullanıcısıyım. Bu 1 ay zarfındaki izlenimlerim....
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki arabamdan çok memnunum. Açıkçası bu fiyata (25500 YTL) bu özelliklere sahip başka araba bulamam diye aldım. Ama daha sonra anladım ki araba gerçekten bu fiyatın arabası değil. Zaten ben aldıktan 2-3 gün sonra fiyat 30900 YTL.ye fırladı. Ayrıca krediyi ben 1.10.dan aldım, şu anda 1.65. Genelde yaptığımın tersine bu konuda zamanlamam harika oldu.
Motor 1.5 lt ve 98 hp. Bu kasaya aslında daha güçlü bir motor yakışırdı, özellikle klima açıkken ani hızlanma gerektiren durumlarda bu olay kendini fark ettiriyor. Kısacası araba çok seri değil, ama zaten bunun alırken de farkındaydım. Benzin tüketimi klima açıkken şehir içi 8.5-9, şehirler arası 6-6.5. Biraz daha az olmasını beklerdim vede isterdim.
Dizaynı ön ve arka olmak üzere ikiye ayırmak gerekiyor. Ön dizayna kesinlikle laf yok, ikili ön farlar ve sis farlari çok yakışıklı duruyor. Araba yandan bakışta da çok güzel, ama arka farlar çok büyük ve eski hantal amerikan arabalarını hatırlatıyor bana, arabanın arkadan görünüşüne hala alışamadım. Arabayı parkederken hep geri geri bırakıyorum ki, millet önünü görsün hep Yalnız hafif çukurlarda bile sağ arkadan bir ses geliyor, 1000 km servisinde bunu soracağım.
Konfor arabanın en büyük artısı. Önceki arabam vw.di. Ondan da memnundum, ama şunu anladım ki, Almanların arabaları da kendileri gibi langır lungur, yani ne biliyim, kapıları kapatırken sert kapatmak gerikiyodu, vitesler kemikliydi, Japon arabaları daha bi nazik. Arabanın kullanımı çok rahat, sadece ben değil kullanan arkadaşlar da aynı görüşte, direksiyon çok yumuşak, hatta insan başta yadırgıyor bile, viteg geçişleri rahat. Koktip gerçekten harika, kültablası dışında her şeye ulaşmak çok rahat. Özellikle akşamları ışıklarla birlikte uçak kokpitini andırıyor, mola yerlerinde birkaç kez kaçamak hayran bakışlar yakaladım Zaten kokpitin en büyük artısı 5’’ N-form bilgi ekranı, müzik sistemi ve yol bilgisayarı ile ilgili her bilgi açıkça izlenebiliyor.
Müzik sistemi harika, 6 hopörlör görevini tam anlamıyla yapıyor. Cd çalar sorunsuz, yazdığım tüm cd.leri okudu, atlama falan da olmadı Direksiyondan kumanda çok rahat, insan hemen alışıyor, kokpitteki bence tek sorun, kültablası. Tam vitesin önünde kalıyor ve özellikle 1,3 ve 5 . viteslerde kullanım zorlaşıyor. Ama zaten sigara içen bir dr olarak, 2. sınıf insan muamelesini hak ediyorum
Otomatik klima harika bir şeymiş, ilk kez kullanıyorum, soğutması çok iyi. Deri direksiyon ve vites topuzu da şık duruyor ve eli hiç terletmiyor. Yalnız yağmurlu havalarda bagaj kapağı açıldığında, tutulacak yerden sızan yağmur suları bagajın içine damlıyor.
Güvenliğe gelince, arabada ABS,EBD, MBA ve 4 hava yastığı standart. Yaptığım denemelerde frenlerde solma eğilimi görmedim, ayrıca virajlarda limitler dahilinde arabayı zorladığımda bir savrulma, kıç baş atma hissetmedim.
Sonuç olarak, arabamdan çok memnunum. Bence en güzel özelliklerden biri de piyasada çok fazla bulunmaması, bu olay arabanın en güzel özelliği bence, zira megane görmekten gına geldi…2. eli zayıf olabilir ama ben arabamı satmak için değil kullanmak için aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme