Şimdi Ara

226.000 dps inanılmaz ama gerçek....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar indirdiğim bir videoda resmen 226.000 dps vurdu adam 10 kişi civarında adamı anında yığmaya yetti bu hamle üzerlerinde elektrik akımı oluştu ve 1 saniye içinde herkes ölmüştü rekor heralde bu isteyenler olursa videoyuda ekleyeceğim

• kanıt?
    laf?

hangisine inanayım
  • kanıt a inan usta videoyu veriom....

evet videoyu vermiştim izleyen izledi izlemeyenler kaçırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacansss -- 8 Mayıs 2006; 19:04:09 >

• bura "WoW" bölümü deil mi? ben yanlış yerdeyim heralde
  • wow zaten farkında deilmisin içine uzaylılar girmiş gibi konuşuyorsun o video yu warcraftmovies.com dan aldım
  • 226.00 olmasın o :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacansss

wow zaten farkında deilmisin içine uzaylılar girmiş gibi konuşuyorsun o video yu warcraftmovies.com dan aldım

öh, verdiği counter- strike video'suydu bea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak arkadaş kafamı bozma körmüsün nesin bak gibi wow videosu izle

http://media.putfile.com/226k_burst
  • hehehe iimiş :D korsan serverdır o.. öyle saçma şey mi olur bi vuruşta c'thun u alsın oldu olucak

düzeltme.. tek vuruşta 226k sandım :D değilmiş... goblin sapper charge kullanmış eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 8 Mayıs 2006; 19:21:59 >
  • bal gibi orj. server adıda Turalyon serverin
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacansss

bak arkadaş kafamı bozma körmüsün nesin bak gibi wow videosu izle

http://media.putfile.com/226k_burst

hemen parlama, bi önceki CS video'suydu sana mı inanayım gözüme mi, şimdi ki doğru izlioyrum
  • izle bakem 226.00 deil 226.000 dps
  • iimiş
  • eee herkes çıkıo yorumlarınızı bekliom
  • ehhe bisürü mob varmış :D
  • sağlam gear fire mage (blast wave'li) + pom'lu aynı şekilde 150 mob toplasın ..
    hayal bile edemem yani hele ki arcane power, zandalar trinket varsa 226.000 'i ikiye katlar
    ...
  • valla bu adam dünyanın en büyüğü kesinlikle her kimse bir vuruşa 226.000 hasar verio yani bir vuruşta 100 kişiyi bile harcayabilir inş... karşılaşmam
  • 100 kişi saldırsın 1sn dayanırsa neyim :) sağlam gear'lı bi mage'in karşısında bile en fazla 3-4sn durabilirsn :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 8 Mayıs 2006; 19:33:06 >
  • abi bir vuurşa 226.000 hasar verio sağlam gear falan fayda etmez
  • mobların lvl düşük olduğundan dayanıbiliyo. kaldıki ona rağmen sonda ölüyo :) gel bunu bg de yap 2 tanesi dalsa sağlam kalmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.