Şimdi Ara

226 BW sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

226 bw kullanıcıları,

ben görüntüyü dvi olarak alıyorum.arada bir masaüstündeyken görüntü sağa kayıyo gözle görülür şekilde,otomatik ayar tusuna bastıgımda duzeltiyo.Sizdede bu oluyomu yada menüden bir ayarı varmı?

dvi baglantıda otomatik ayar modu calısmıyomus sanırım...anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evon610c -- 24 Mayıs 2007; 14:43:14 >

• Başlıkta 206BW demişsin, mesajda 226BW kullanıcılarına sormuşsun? Benzer durumla ben 206BW de karşılaşmıştım, bu bir sorun değilmiş, lütfen vereceğim linki incele, orada ayrıntılı anlattım:

http://forum.donanimhaber.com/m_14275678/tm.htm
  • baslık yanlıs olmus evet,bu arada servis menüsünü ben de kurcalamıstım hatırlıyorum,buyuk ihtimalle sorun orda cok tesekkurler arkadasım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evon610c -- 24 Mayıs 2007; 14:44:19 >
  • Dostum Dvi Dan Baglasaydın Otomatik tuşuna basamazsın.
    Dvi Dan Bagladıgına Eminmisin?
    Sadece Vga dan bagladıgın zaman Otomatik ayar tuşu aktif olur.
  • Dvi bağlantıda otomatik ayar olmadıgını ilk msj da soylemistim zaten.Lakin bahsedilen pixelshift ayarı ekranı kaydırdığı için otomatik ayar da ister istemez ekranı toparlıyodu.

Şu an sorun yok,tekrar tesekkurler " ceyhung "

Not: Su an otomatik ayar tusuna bassam bile " Otomatik ayar Mevcut degil " yazısı geliyo.Olması gerektiği gibi yani...
  • Madem sorun başlığı bende söyliyim sorunumu

226BW de herşey iyi güzelde PES6 oynarken sürekli olarak ekranın ortasından yatay bir çizgi yukarıya doğru kayıyor.Sanki refresh rate hatası varmış gibi.Neden olabilir bu?
  • Merhaba,
    PES6 sorunun ATI Kartinin Driver den geliyor.
    ATI Catalyst Control Center Advanced aç ve "3D" bölümünde "All Settings" gir ve orada "Wait for Vertical Refresh" i "Always On" Yap (Quality).
    Sonra da PES6 yi baslat...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.