Şimdi Ara

226bw alıcam bu hafta yardımcı olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar istanbulda yaşıorum ben bu sitelerde ucuz 226bw buldum bn bu sitelerin hangisine nekadar güvenebilirim aynısı buro da 550 netsipars de 570 ytl sizce hangisinden aliğim bn havale ile ödemek istemiyorum kapıda ödeme yapmak istiyorum bunda indirim olurmu nakit ödeme yapcam tabi birde bnde x1950 pro var cod4 pro street son çözünürlükte(1680x1050) ve son high detaylarda oynarsam bu ekran da takılmalar yavaşlama problemi yaşarmıyım buyrun istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
    diğer konularda aradım okadar bu sorularıma cvp olcak bi yazı yok

http://buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=32343

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=361275079#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 16 Aralık 2007; 17:40:38 >

• eğer istanbulda oturuyorsan bürotekniğin ofisine gidip alabiliyorsun elden bn bi ara mail atmıştım böle bi hizmetin olduğunu söylemişlerdi..
  • ewet ölede olabilir ama insan tırsıyo dolapderede yarım milyarlık ekran ile dolaşmaya
  • ztn elinle dolaştırarak uzun süre taşıyamazsın büyük ve biraz ağır en iyisi bi arabayla fln gitmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 16 Aralık 2007; 18:22:34 >
  • net siparişden kablo almıştım 3 günde geldi sağlam bir yer bana göre

Onun dışında LCD de illaki doğal çözünürlüğünde oynayacaksınız diye bir şart yok, ben oyunlarda pek çok çözünürlük kullandım(1680-1050,1440-900,1280-720,1360-768) bu çözünürlüklerin hepsinde oyunlar oynuyorum ve kalite kaybı gözle görülmeyecek kadar az, görüntü mükemmel,o yüzden doğal çöz. ğü dert etmeyin
  • teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için kararımı verdim galiba saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.