Şimdi Ara

226CW benzeri monitör arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun zamandır 226cw almayı planlıyordum (dergide incelendiğinden beri.), çünkü hem görsel iletişim tasarımı programı öğrencisi olarak bilgisayarda çok fazla çizim yapıyorum hem de ilerde bir sistem topladığımda oyun oynamayı planlıyordum, ve bu ürün %97 gamut oranı ile çok cazip geliyordu. Ama ben alabilecek ekonomik duruma geldiğim hafta bu ürün bir anda stoklarda tükendi ve bulunmaz oldu. Şimdi bir mağzada bulabiliyorum fakat bu seferde fiyat'ı çok yüksek.

Şimdi sorum ise şu, samsung'un 22 ile başlayan 5 ten fazla modelini gördüm; 2232bw, 2232gw, 2253bw...

forumdaki daha önceki konuları da incelediğimde şu ikili arasında kaldım, 2232bw ve 2232gw,
    parlak ekran sürekli tasarım yapağım için benim için bir soruna dönüşür mü?
    ve son olarak aslen yüksek renk tutarlılığı olan bir 22" monitör arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?

• o zaman benq X2200W öneririm hem tepki süresi MPRT de 8 MS
    hemde %92 gamut orarına sahip...
  • iyide adamı okumadın galiba 226cw'de o oran %97. ve bildiğin üzere %97 > %92...

Arkadaşım bende 226 cw düşünüyorum, bence iyi seçim... Ben de hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum , bence almışken en işne yarayacak modeli al. parlak ekran hakkında pek bir bilgim yok, renk tuarlılığı en yüksek olan bence 26cw olacaktır renk gamutunun %97lik kısmını gösterebiliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

iyide adamı okumadın galiba 226cw'de o oran %97. ve bildiğin üzere %97 > %92...

Arkadaşım bende 226 cw düşünüyorum, bence iyi seçim... Ben de hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum , bence almışken en işne yarayacak modeli al. parlak ekran hakkında pek bir bilgim yok, renk tuarlılığı en yüksek olan bence 26cw olacaktır renk gamutunun %97lik kısmını gösterebiliyor..

ben yazılanı gayet iyi okudum merak etme sen
    bizde biliyoruz heralde 97>92 olduğunu arkadas 22' lik istiyormus varsa bi bildiğin öner o zaman öyle konusmayla olmuyo

su anda bulamıyomus ve buna benzer bi monitör istiyormus...

sende biraz dikkatlı ol bence okurken

• quote:

Orjinalden alıntı: gvenc

quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

iyide adamı okumadın galiba 226cw'de o oran %97. ve bildiğin üzere %97 > %92...

ben yazılanı gayet iyi okudum merak etme sen
    bizde biliyoruz heralde 97>92 olduğunu arkadas 22' lik istiyormus varsa bi bildiğin öner o zaman öyle konusmayla olmuyo

su anda bulamıyomus ve buna benzer bi monitör istiyormus...

sende biraz dikkatlı ol bence okurken

Kusura bakma arkadaşım İST'ye taşındığımdan beri net bağlatamadım, kafelerde fazla sürünmemek için de hızlı okuyorum, bazen önemli yerleri kaçırabiliyorum..

Aslında bende yakında elime para geçer diye umuyor arada bir soruyorumda aynı sorundan bende müzdaripim çoğu yer, distribütörde yok , eski model olduğu içn(2007temmuz çıkışlı) daha gelmeyebilir diyorlar..
    Aşağıdaki Orgeneral nickli arkadaş ile görüş derim disttribütör ile kolay iletişim kurup nihai sonuç bildirebilir, ayrıca çok methini duydum, belki işine yarayacak kalitede birşeyler önerebilir, ve ayrıca piyasa fiyatının oldukça altına da satış yapıyor(her ne kadar henüz satın almayı beceremesem de)

http://resim.donanimhaber.com/m_24186358/mpage_1/key_//tm.htm#25842273

AMa eğr orgeneral adlı arkadaş temin edemiyorsa VATAN bilgisayar'ın topkapı mağazasında stokta varmış...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32192

İstanbulda isen Avrupa yakası metrobüslerine binip Cevizlibağ duraklarında in, avcılara taraf 50-100 metre kadar yürü orada Topkapı Vatan.
    Umarım en azından bu sefer yardımcı olabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.