Şimdi Ara

Kaliteli Dahili Hoparlörlü Monitör Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses kalitesini maalesef kelimelerle tarif edemediğimiz için bu konuda yardım bulmam zor fakat yine de denemekte fayda var.

Şu an MSI GE70 2PC Apache laptop kullanıyorum. Dynaudio marka hoparlör, Audio Boost ses kartı ve Sound Blaster Cinema yazılımına sahip ve ses kalitesinden çok memnunum.

Arkadaşımda da Asus Designo monitör var. Hoparlörünü Bang & Olufsen üretmiş ve ses kalitesini beğendim fakat piyasada başka Bang & Olufsen hoparlörlü monitör yok. Sanırım Asus'la tek seferlik bir anlaşma yapmışlar zamanında.

Ben 22-28 inch arası, 144 Hz, en fazla 5 ms bir monitör arıyorum ve bütçem 2.500 TL fakat eğer ses kalitesinden emin olursam 3.000'e kadar çıkabilirim. Siz yine de emin olduğunuz daha pahalı modelleri önerebilirsiniz.

Belki de herhangi bir hoparlörlü monitörün ses kalitesinden memnun kalacağımdır fakat denemediğim için bilemiyorum. Bir ürün önermeseniz bile herhangi bir hoparlörlü monitör kullandıysanız ses kalitesi hakkındaki düşünceleriniz bile yardımcı olacaktır. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeyuzukalicam -- 12 Eylül 2020; 17:1:43 >

• Hiç bir monitörde kaliteli dahili hoparlör bulamazsın boşuna hayal kurup arama. Harici kaliteli bir hoparlörün ses kalitesini hiç bir şekilde dahili hoparlörden alamazsın. Dikkat etmen gereken kelime "kalitesi ses".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal haklısın fakat ben çok üst bir şey aramadığım için aradığım ses kalitesini Asus Designo'da bulmuştum zaten fakat artık satışı yapılmıyor. Onun dengi olması yeterliydi fakat bulmak çok zor olacağı için harici hoparlör almaya karar verdim konuyu açtıktan bir süre sonra (Logitech Z207).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.