Şimdi Ara

OPTİK GİRİŞLİ HOPARLÖR ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
8.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uydu alıcımın optik çıkışı var, buna hopalör bağlamak istiyorum ama sadece hoparlör olarak bulamadım hepsi komple set halinde,sadece hoparlör olarak öneri istiyorum

• bütçe alalım ?
  • 300e kadar?
  • Piyasada 300 ytl sınırına kadar dijital girişi olan tek hoparlor set 200 ytl ye " EVEREST H5402 5.1 CH HOME THEATRE " . Başka yok zaten . Onun bir üstü logitech z5500 o da 600 ytl - 750 ytl arası bulunuyor.

Everest H5402
     OPTİK GİRİŞLİ HOPARLÖR ÖNERİSİ

EVEREST H5402 5.1 CH HOME THEATRE
    Gerçek 5.1 kanal30w+(15w x 5) RMS
    AUX, CD, Coaxıal, Optıcal input
    Kontrol paneli; Volume kontrol, input select
    Fonksiyonel uzaktan kumanda
    PC, DVD, VCD, MP3…kullanılabilir.5.1 ve 2.1 seçeneği
    Gümüş renk
    Manyetik koruma, ahşap woofer, şık tasarım

• uydu alıcımın optik çıkışı var bu sebeble bir hoparlör seti arıyorum

bu şekilde bi setmi alsam yoksa optik destekli bir ev sinema sistemi mi alsam daha iyi olur (ki bu noktada kafama takılan şey uydu alıcıyı optik çıkıştan evsinema sistemine bağlamam nasıl mümkün olur?)
  • alacağın ev sinema sisteminde optik giriş varsa uydu receiverini oraya bağlayabilirsin ama optik giriş yok ise bağlayamazsın bunun icin ev sinema sistemi alacaksan özellikle optik giriş olmasına dikkat etmelisin. sadece hoparlor mu yoksa ev sinema set mi o senin ihtiyaç ve bütçene bağlı.
    Ev sinema ssitemi alacaksan optik girişli LG 502 th ya da Lg 502 sh tavsiye edebilirim. Ikisinin dvd playeri ayni ama birinin hoparloru kule tipi digeri normal. Normal olan 350-400 ytl arasi kule tipi olan 600-650 ytl arası bulunabiliyor.
  • arkadaşlar aynı sorundan bende muzdarip olduğumdan konuyu hoplatıyorum
    max 300 lira benimde bütçe hadi taş çatlasın sistem iyiyse350 olur.
    everest dışında başka alternatif varmı aradan 2 sene geçmiş vardır heralde bişiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Hoparlör Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hepsiburada.com/philips-hts327012-ev-sinema-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=evphhts3270&categoryId=152492

bu senin için en uygun çözüm gibi dts dekoder de var dijital giriş te bilgisayar bağlayaıp dts müzik ve film de kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

http://www.hepsiburada.com/philips-hts327012-ev-sinema-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=evphhts3270&categoryId=152492

bu senin için en uygun çözüm gibi dts dekoder de var dijital giriş te bilgisayar bağlayaıp dts müzik ve film de kullanılabilir.

abi dvdli olmasına gerek yok ya, bide hoparlörler baya tipsiz ilgin için teşekjkürler başka alternatif varmıki

• Neden optik girişi kullanmak için ısrar ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Neden optik girişi kullanmak için ısrar ediyorsunuz?

uydu alicim ve tvimde optik giriş var, zaten 300 350 liralık bi sistem düşünüyorum. öğrenciyim yani zırt pırt hoparlör değişecek durumda yok. almışkende opik giriş olsun istedim. bilmiyorum mantıksızmı ki ?
  • ve de ileri de ps3'te kullanabilir(ki bende o amaçlı birşey arıyorum aslında :) ) umarım bu yeterli bir sebeptir.
  • Uydu alıcısından sesi stereo olarakta alabilirsiniz ama ps3 gibi cihazlardan 5+1 ses almak için mecburen optik çıkış kullanacaksınız.

Şu anda piyasada uygun fiyata (ev sinema sistemleri hariç) 5+1 optik girişli sistem yok.

Bir alternatifiniz var oda Jazz DE-005/006, creative ddts100 veya hd rush audio decoder almak, X540 gibi sistemleri optik girişli hale getirmek
  • Şuan benimde WD media playerdan DTS ses almak için kullandığım PlayVision Digital Sound Decoder isimli bir cihaz var. Eğer elinizde analog 5.1 girişli bir ses sisteminiz varsa, söylemiş olduğum cihazı bir inceleyin derim.

Sitesiwww.playvision.com.tr
  • dostum bendede wd elements play var ve hdmi dan dts ses leri alamıyorum bu dediğin aletten alsam sesleri alabilicekmiyim
  • Konuyu uplatalım.

TV ye bağlamak icin optik çıkışlı set değilde hoparlör arıyorum. Var midir böyle bir hoparlör? 2+1 mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.