Şimdi Ara

Orta kalitede olsa surround ses almak için bluetooth hoparlör tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bluetooth Hoparlör arıyorum ,aynı modelden 2 adet alıp surround ses alabileyim istiyorum.Öncelik film izlemek.Müzik dinlemek sonra geliyor benim için.Müzik dinlerken bile bass pek önemli olmuyor benim için.

Soundbar modellerine baktım ,kullandım hatta belirledim ama taşınabilir olsun istiyorum.Alacağım hoparlörün tekini alıp çıkabileyim, gerek televizyonda gerek bilgisayarda ikisini açıp film izleyebileyim .Aygıtlar arasında geçiş yapılabilsin gibi şeyler önemli. 2 farklı aygıt üzerinden kullanmak istiyorum.Her geçiş sırasında önce kapat aç yapmak hoş olmuyor.

JBL baktım Ultimate Ears Roll 2 baktım harman kardon onyx studio 4 ve 5 serileri baktım.Yalnız HK Onyx 5 alırsam 2 tane alamam tabi.

Şu anda UE Roll 2 fiyatı 300 lira ve Boom serilerinden çok çok daha uyguna .Bunun nedeni nedir merak ettim ? 450+ civarına satışa çıkmıştı oysa Roll 2 ?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-flip-4-bluetooth-hoparlör-kırmızı-outlet-1174149-3004492.html
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-charge-4-taşınabilir-kablosuz-hoparlör-sarı-1191208.html

Belirlediklerim bunlar.HK modeli oraya koydum bir anda seviyeyi çıkardım evet ama eğer değecekse ve istediğimi alabileceksem tercihim olur gibi.Şu aşamada aklımda Roll 2 modelinden 2 adet almak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Mayıs 2019; 20:33:45 >

• Hocam bende aynı şey hakkında bilgi arıyorum ama bulamadım. Tv önüne değimde koltuğun yanına birtane koysam yeter bana gece film izlerken tv sesini açamıyorum koltuğun yanında bana net ses versin yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEF hoparlör modellerini denedim..Ama tabi daha çok müzik için tavsiye ediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sizinle benzer hoparlör ihtiyacım var. Arka hoparlörleri kablosuz hale getirip surround film izlemek istiyorum. 5.1 hoparlor setim var ama her hoparlör sisteme kablo ile bağlı olduğu için özellikle 2 arka hoparlörün kabloları ortamda gereksiz bir kablo karmaşası yaratıyor. Ben de şöyle bir çözüm düşündüm. film izlemek için desktop pc kullanıyorum. bilirsiniz pc nin arkasında anakartın dahili ses sisteminin 3 tane 3.5 mm ses çıkışı vardır. Sistem hoparlör ayarlarından 5.1 değil de 4 hoparlör çıkışını seçip, çıkışlardan ön kanalları veren çıkışa kablolu 2.1 hoparlor setimi bağlamak. Arka sesler için de kablosuz bir 2.1 sistem bulup ( 1+1 de olur ) bunun 3.5 mm jakını pc ye takmak ve 2 hoparlörü de koltuğumun arkasına sağlı sollu koyup surround ses elde etmek. bunun için 2.1 bluetooth sistemlere baktım ama bunlar sesi kaynaktan (pc den, telefondan, tabletten vs. ) bluetooth ile alıp sonra bu sesi kendisine kablo ile bağlı hoparlörlere gönderen sistemler. Halbuki bana lazım olan şey iki hoparlörün de kablosuz olarak sistemle iletişim kurması. sistemin 3.5 mm jakını pc nin arka sesi içeren jakına takıcam. subwoofer ı da içeren ve elektriğe bağlı olan ana parça pc nin ve tv nin yanında kalacak. kablosuz olan 2 hoparlörü de arka tarafıma koyup arka sesleri oradan duyup bir surround etki elde edicem. tek sorun bu iki hoparlör enerjisini nereden alacak? zaten bu yüzden bu tip sistemler ya çok az ya hiç yok. Ya hoparlörler bataryalı şarjlı vs. olacak veya kendi bağımsız elektrik kablosu olacak, ben onları koltuğumun arkasına koyup arka taraflarda bir yerdeki fişe takıcam. Hoparlörleri kablosuz olan böyle bir ses sistemi biliyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.