Şimdi Ara

Stereo müzik için ses kartı tavsiyesi..AudioPhile 192 aldım.Ancak SORUNUM VAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    X-Fi mi yoksa M Audio AudioPhile 192 iyi olur?Amaç ağız tadıyla müzik dinlemek .Fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoXyBuLL -- 20 Mayıs 2007; 13:18:21 >

• M-Audio 2496 işini görecektir.Para sorunun yoksa M-Audio 192 alabilirsin.
  • Cevap için çok teşekkürler.Peki ciddi anlamda iyi sonuç alır mıyım?Sonuçta bu kişiden kişiye değişir ancak baslar, midler ,tizler X Fi dan kaliteli olur mu???
  • Kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

M-Audio 2496 işini görecektir.Para sorunun yoksa M-Audio 192 alabilirsin.

Müzik konusunda 2496 creative den çok daha başarılı
  • Cevaplar ve yorumlarınız için çok teşekkürler.Birazdan kartı almaya gidicem.Gelince görüşmek üzere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoXyBuLL

Cevaplar ve yorumlarınız için çok teşekkürler.Birazdan kartı almaya gidicem.Gelince görüşmek üzere...

Kartı nereden alacaksın?Fiyat nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kartı aldıktan sonra yorumlarını yazarsan çok iyi olur Ayrıca @aykutx arkadaşımızın da dediği gibi kartı nereden alacağını ve fiyatını da yazarsan çok seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Dostum kartı aldıktan sonra yorumlarını yazarsan çok iyi olur Ayrıca @aykutx arkadaşımızın da dediği gibi kartı nereden alacağını ve fiyatını da yazarsan çok seviniriz

Cevap yok Arkadaş koşmuş kartı almaya Neyse gelince herhalde yazar yorumlarını artık.

• http://www.compel.com.tr/m-audio/audio/audiophile192/index.php

Fiyat ve satın alma bilgisi için linke bakabilirsiniz.
  • x-fi ile beraber kullanılabilirmi acaba bu kart? Bir slotda x-fi bir slotda bu kart.Ne dersiniz?
  • Valla öyle olursa çok güzel olur Zaten kaç zamandır gözüm var bu kartta alayım da rahat edeyim diyorum ama çok da ucuz değil hani
  • quote:

x-fi ile beraber kullanılabilirmi acaba bu kart? Bir slotda x-fi bir slotda bu kart.Ne dersiniz?

bence kullanılır. 4 creative yanyana paşa paşa çalışıyorsa -aynı aygıt üretici kimliğine sahip- bunlarda çalışır, neyse arkadaş almış deneyecek zaten.
    ayrıca iginç olan x-fi ile 2496 aynı sistemdeyden eşit şartlarda müzik konusunda kıyaslama imkanı olur.

ak ve kara belli olur tabi ancak kıyaslama yapabilmek için hakketen hi-end olan kulaklık lazım,
    ayrıca dış ortam testi için Değer TEREM beyefendinin lambalı sistemli anfisi yine hi-end sınıfı kabin gibi sistem lazım.
    yoksa eğer varsa fark; farkedilmeyebilir.
  • Anakartınızda kaç tane PCI slotu varsa o kadar ses kartı bağlıyabilirsiniz PC'nize.
  • m-audio 2496 kullandım sesi piyasadaki kartlara göre iyi sayılır. 10 milyona alıp modladığım eski ensoniq 1370 ses kartı, 2496'ya göre çok iyi sonuç verdi.
  • ben anlıyamadım ya creatıve kötümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

ben anlıyamadım ya creatıve kötümü

Hayır kötü değil tabi ki yanlış anlaşılmasın. Creative kendi alanında en iyilerden biri nedir Creative in alanı çervesel sesi duyacağımız uygulamalar örneğin oyunlar özellikle eax desteğine sahip bir Creative ses kartı piyasada ki hemen her ses kartından daha iyi oyun performansı verir daha sonra film uygulamaları burada da başarılıdırlar ama müzik de sadece belirli bir kesimi tatmin ederler yani ortalama bir kullanıcı için pek de sorun olmaz ama müzik konusunda hassas olan birine Creative ses kartı ile müzik dinletirsen bu zevk işkenceye dönüşebilir o nedenle bu konuda ondan daha iyi markalar var. Yani öncelik oyun ve film uygulamarı biraz da müzik ise sorun yok ama müzik en önemlisi ise sizin için o zaman M audio gibi markalara yönelmekte fayda var.

• bence Audiophile 2496 işini görecektir hemde senin örneklerinden daha ucuzz....
  • foxy uğramaz oldu buralara adam gerek duymuo herhalde artık .. :D olmuo ama aldımı acaba
  • Gunaydin arkadaşlar,
    Uzun zamandır giremediğimden dolayi haber veremedim.Kartı aldım.Ancak henüz takmadım.Çünkü aklıma birşey takıldı.Simdi kartın üzerinde SPDIF In/SPDIF Out mevcut.Ses sstemi olarak Sony STR DE 495 amfi, iki adet SONY hoparlör ve bir adet SONY Subwoofer var.Şimdi bu sistemi dijital koaksiyel kablo ile ses kartıma bağlamam mümkün mü???Eğer bağlanır derseniz,amfimle bilgisayarım arasındaki mesafe biraz uzun olduğundan
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270606&CS_Category=_KABLOLAR697&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU adresindeki kablo olur mu???Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.