Gunaydin arkadaşlar, Uzun zamandır giremediğimden dolayi haber veremedim.Kartı aldım.Ancak henüz takmadım.Çünkü aklıma birşey takıldı.Simdi kartın üzerinde SPDIF In/SPDIF Out mevcut.Ses sstemi olarak Sony STR DE 495 amfi, iki adet SONY hoparlör ve bir adet SONY Subwoofer var.Şimdi bu sistemi dijital koaksiyel kablo ile ses kartıma bağlamam mümkün mü???Eğer bağlanır derseniz,amfimle bilgisayarım arasındaki mesafe biraz uzun olduğundan http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270606&CS_Category=_KABLOLAR697&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU adresindeki kablo olur mu???Şimdiden teşekkürler...
Evet o kablo ile koaksiyel bağlantı yapabilirsiniz.Bu kartın müzik performansını gerçekten çok merak ediyorum.Eğer iyi ise x-fi ile beraber bunuda kullanmak isterim aynı anda.Değerlendirmelerinizi burada yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar sonunda ses kartımı (önce sürücülerini yükleyip daha sonra kartı takarak) taktım.Ancak ya bende bir enteresanlık var ya kartın ayarlarını yapamıyorum ya da kartta bi problem var.Kesinlikle ve kesinlikle istediğim sonucu alamıyorum.SoundBlaster Audigy ve Sound Blaster Live Player ile dinlediğim müzik bana çok daha kaliteli geliyor.Dünyadaki birçok kişi tarafından beğenilen ve mükemmel olarak nitelendirilen bir karttan bu kadar olumsuz sonuç almam bana da anormal geliyor.Ancak gerçekten durum bu.Ben bu kartı Sony STR 495E amfi,Sony SA -VE 345 hoparlör sistemiyle (normalde 5.1 sistem ama ben sadece 2 mikro hoparlör ve subwoofer takarak yani merkez ve arka uydular bağlı değil)kullanıyorum.En basitinden şunu söyleyebilirim diğer kartlarımla müzik dinlediğimde subwooferdan gayet iyi bas sesleri alırken AudioPhile ile kaliteli bas sesi alamamakla birlikte tizler hariç nerdeyse bütün tonları subwooferdan da duyabiliyorum.Arkadaşlar büyük ihtimalle ben bu işin usulünü bilmiyorum.Bilen, kullanan, deneyimli tecrübeli arkadaşlar fikirleriniz neler?Benim bu karttan "işte bu" diyebileceğim kaliteyi almam için ne yapmam gerekiyor?Amacım sadece kaliteli stereo müzik dinleyebilmek.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
hımmm.
Hiç kimsenin fikri, önerisi yok mu arkadaşlar???
quote:
Orjinalden alıntı: FoXyBuLL
Hiç kimsenin fikri, önerisi yok mu arkadaşlar???
BEN BU KARTI ZAMANINDA KULLANDIM VE FORUMDA İNCELEMEMDE VARÇ AMA DEDİĞİN PROBLEMLERİNİN HİÇ BİRİSİNİ YAŞAMADIM.
SES KARTINININ KALİTESİZ OLDUĞU DÜŞÜNMEK AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇMESİN. AUDIOPHILE 192 MÜZİK KONUSUNDA BÜTÜN CREATIVE LERDEN BENCE DAHA İYİ VE SICAK SES KALİTESİNE SAHİP, DÜNYADAKİ KULLANICILARIN YORUMLARI DA BU YÖNDE. BENCE KULLANDIĞIN KONFİGURASYONU GÖZDEN GEÇİR.
MUTLAKA Bİ UYUŞÖAZLIK YADA TEKNİK AÇIDAN BİRŞEYLERİ YANLIŞ YAPMIŞSINDIR GİBİME GELDİ. KOLAY GELSİN.
ses siteminden başlayabilirsin mesela...yaw 3 gündür beynimi toplayamıyorum nedir bunun çözümü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme