Şimdi Ara

228 TL(ücretsiz kargo) Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz C16 - CMK8GX4M1D3000C16 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anakarttan olabilir. bendeki Asus b450m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahasan

Aralık ayında 2x8 3000mhz ram.lere 900 tl para verip almış olmama rağmen, neredeyse yarı fiyatına düşmüş olmasına üzülüyor değil aksine seviniyorum. Darısı diğer donanımların başına. Ben zarar edeyim ama şu fiyatlar bir düşsün artık.
    260 Liraya almama rağmen canım sıkıldı. Lakin mesajınızı görünce tebessüm ettim. Haklısınız... Gerçekten düşse fiyatlarda, bizde yabancı forumlarda gördüğümüz iç geçirdiğimiz 32GB core i7 sistemlere geçsek fena olmazdı.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Çalışır aynı sistemi kurduk arkadaşa bir sıkıntısı yok.
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir gün görürüz o günleri :D

• Hala pahalı :D İlk aldığımdaki fiyat 19/09/16 :D 2 x 8 3200 mhz
    228 TL(ücretsiz kargo) Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz C16 - CMK8GX4M1D3000C16
  • Ulan 2x8 GB DDR4 570 lira verdim 3 hafta oldu aldıktan sonra fiyatlar düşmeye başladı başlarım böyle işe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet almıştım kargo bugün geldi ancak ürün içerisinden fatura çıkmadı,mesaj attım bekliyorum bakalım.(bazı firmalar fatura istemiyor ama olur da yarın bir gün sıkıntı çıkarsa ürünlerde corsair illa fatura talep edebilir düşüncesiyle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

2 adet almıştım kargo bugün geldi ancak ürün içerisinden fatura çıkmadı,mesaj attım bekliyorum bakalım.(bazı firmalar fatura istemiyor ama olur da yarın bir gün sıkıntı çıkarsa ürünlerde corsair illa fatura talep edebilir düşüncesiyle)
    üyelik mailinize bakın. e-fatura gönderiyorlar.
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    Fatura koçanımız bitti. Son 2 günde gönderdiğimiz ürünlere maalesef fatura kesemedik. Yeni haftada faturanız tarafınıza gönderilecek. Sabir ve anlayışınız için teşekkür ederiz diye cevap verdi sordugum soruya.

diğer satın alanlarada fatura gitmemiş,başka bir kişiyede şu cevap verilmiş

e-fatura mükellefi olmadığımız için mail yoluyla fatura gönderemiyoruz.

sizin maile e-fatura geldiyse muhtemelen farklı bir satıcıdan ürün aldınız (teknoclup böyle bir efatura vs gönderemiyor)
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    o birşeymi xpg d80den 2 tane 3200 aldım 470tlden tanesi

470x2=940 TL şuan satış fiyatı 363TL tane fiyatı 363x2=726TL
    940-726=214 TL zarardayım Martta aldım onuda atlamayalım
  • Bende 3000mhz Kingston var. Bundan alsam MHz aynı sonuçta sorun çıkar mı? Anakart MSI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com
    EXPER ACTIVE DEX299 INTEL CORE İ3 7100 3.9 GHZ 4 GB 1 TB INTEL HD 630 WIN10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/exper-active-dex299-intel-core-i3-7100-3-9-ghz-4-gb-1-tb-intel-hd-win10.html

artınolarsk 250gb ssd var

bu kasaya taksam masaüstü işlemlerde belirgin hız farkı görür müyüm
    yoksa gereksiz mesarif mi

• bu ram ryzen 5 b450 tomahawk kombosunda tam verimli çalışır mı acaba?

fiyat iyi düşmüş diyenlere 2017 ocaka 16gb 2400 mhz corsairi 220 TLye almıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

bu ram ryzen 5 b450 tomahawk kombosunda tam verimli çalışır mı acaba?

fiyat iyi düşmüş diyenlere 2017 ocaka 16gb 2400 mhz corsairi 220 TLye almıştım :)
    Garajdan zaman makinesini çıkarayım da 2017 ocak ayına gidip o fiyattan satın alayım teşekkürler

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    o zamanki kurla 60 dolar yapıyor şu an o zaman 340 lira olması lazım. Fiyat hala yüksek diyorum yani ok?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.