Şimdi Ara

23.000 TL 2.el Araç Önerisi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: levent_demiralp

quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

gidip temiz bir almera bulun o zaman hb olanlarını 16-17'e kadar bulursunuz. düşük km az kullanılmıs hem de full özellikli güzel bir arabaya binersiniz pişman da olmazsınız.

kullanıcıları çok memnun. ben de tavsiye ederim. 1.5 almera tekna ama dediğim gibi ona da 20000 tl üstü yazanlardan geçilmiyor siteler.

hocam araştırdım aslında baktım kullanılabilrlik güzel fakat dış görünüşşü pek hoşuma gitmedi :) yine tercihim 207 den yana

• Arac almaktan neredeyse vazgecicem.suzuki swiftlere bile bakiyorum artik.Milletv oyle arabalara oyle paralar isiyorvki inanilmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Arac almaktan neredeyse vazgecicem.suzuki swiftlere bile bakiyorum artik.Milletv oyle arabalara oyle paralar isiyorvki inanilmaz

aynı durumdayım günlük belirli sitelerde gezmekten gına geldi nerdeyse.
  • http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=13
    http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2012-fiyat-listesi.aspx
    bence 25000tl gözden çıkattıysanız seat ibiza 1.4 iyi bir seçenek audi a1 altyapısı kullanıyor güzel lpg uyumlu araç

• 2013 ü beklicez bakalm napalm yeni modeller cıkınca illaki fiyatlar düşücek
  • 2007-2008 reno megane sedan 23 gibi kazasız max 70000 km de bulabilirsin 5 senede rahat kullanırsın.
  • İlgilenen arkadaslar var ise satilik 2009 model chevrolet lacetti wtcc
    Sahibinden ilan no 107391731

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 13 Aralık 2012; 12:05:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

hocam gic dusunme git dacia sandero stepway al 23.900 diyor 23 e alirsin hemde sifir araca binersin azda yakar en azindan sifir araca binersin.Millet anasinin gozu olmus 2006 punto 3 parca boya var 175 bin km de adam 20 kusur istiyor bu forumdada baslik acmis onun o km deki aracina verecegine git al dedigim araci bin yillarca.

Simdi millet daciayi kotuleyecek ama ne kadar kotu olsada sifir arac bu.3 aydir 20 bin tl ye kadar arac ariyorum inan ki yok.millet aracini 2 bin kar etmeden satmiyor.Neymis internetteki piyasasi oymus millet kafasina gore yaziyor otekilerde onun arabasinda boya var benimkinde yokvdiyip onunki 24 ise benimki 26 diyip koyuyor.

Yinede sen bilirsin

20 21e 2. el araç alıcaktım. hatta aklımda direksiyondan kumanda falan hoş duruyo diye punto geçiyodu. Ama baktığım arabalarda kesin ya oynama yada yazılmayan şeyler çıkıyodu. Gittim 26 bine bomboş i20 aldım. en azından kafam rahat, 5 yıl garanti var ve iç mekan çoğu muadili araçtan daha iyi

26 bine i20 nereden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

hocam gic dusunme git dacia sandero stepway al 23.900 diyor 23 e alirsin hemde sifir araca binersin azda yakar en azindan sifir araca binersin.Millet anasinin gozu olmus 2006 punto 3 parca boya var 175 bin km de adam 20 kusur istiyor bu forumdada baslik acmis onun o km deki aracina verecegine git al dedigim araci bin yillarca.

Simdi millet daciayi kotuleyecek ama ne kadar kotu olsada sifir arac bu.3 aydir 20 bin tl ye kadar arac ariyorum inan ki yok.millet aracini 2 bin kar etmeden satmiyor.Neymis internetteki piyasasi oymus millet kafasina gore yaziyor otekilerde onun arabasinda boya var benimkinde yokvdiyip onunki 24 ise benimki 26 diyip koyuyor.

Yinede sen bilirsin

20 21e 2. el araç alıcaktım. hatta aklımda direksiyondan kumanda falan hoş duruyo diye punto geçiyodu. Ama baktığım arabalarda kesin ya oynama yada yazılmayan şeyler çıkıyodu. Gittim 26 bine bomboş i20 aldım. en azından kafam rahat, 5 yıl garanti var ve iç mekan çoğu muadili araçtan daha iyi

26 bine i20 nereden aldınız?

ankara akbak plazadan

• quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=13
    bence 25000tl gözden çıkattıysanız seat ibiza 1.4 iyi bir seçenek audi a1 altyapısı kullanıyor güzel lpg uyumlu araç

1.5 yılda araçların geldiği noktaya bak

Model Donanım Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Kampanyalı Liste Fiyatı
    1.4 lt 85 hp > Reference 36.500 34.500

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=13

1.5 yılda araçların geldiği noktaya bak

Model Donanım Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Kampanyalı Liste Fiyatı
    1.4 lt 85 hp > Reference 36.500 34.500

yılbaşından önce fiyatlar 4-5000 daha hesaplıydı hayırlısı olsun

• Buraya yazanların birçoğu yazmış çizmiş yok şu model araca şu kadar verilirmi vs vs diye ama kendilerinin sattıkları araçlara istedikleri fiyatları bir görsekte bakalım piyasanın aşağısında fiyatmı istiyorlar yoksa piyasa fiyatımı istiyorlar yoksa piyasadan yukarımı istiyorlar bir görsek.
    Boş boş konuşanlar çoğunluklu ki araçların piyasaları belli kimi az ister kimi fazla ister ve fazla isteyenlerinde km si yüksek parça değişimli yada full boyalı araçlarla nasıl kıyas ediyorsunuz anlamak güç.
    Benim aracımın piyasası 20000 ila 30000 lira arasında değişiyor ben 24500 istiyom kalkıpta kmsi yüksek yada modeli düşük yada değişenli-full boyalı araçlara istenen fiyata niye vereyim alan alır almayanda almaz kardeşim
    2.el piyasasını madem beğenmiyorsunuz o zaman gidiceksiniz sıfır araç alacaksınız arkadaş ki bundan böyle sıfır araçların fiyatları %20 artış gösterdi bu bağlamdada gücün yetmiyorsa 2.ele yönelecen yada dolmuşa talim edecen...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.