Şimdi Ara

23.000 TL 2.el Araç Önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar 23.000 tl ye araba önerileri almak istiyorum aradığım özellikler;

2010-2013 arası

50.000 km den düşük

benzin /manuel

motor: 1.4 1.6 arası 75/90 hp

fiyatta 1.000 tl ye kadar esneme yapabilirim sizce nasıl bir araba almalıyım teşekkürler...

• hocam gic dusunme git dacia sandero stepway al 23.900 diyor 23 e alirsin hemde sifir araca binersin azda yakar en azindan sifir araca binersin.Millet anasinin gozu olmus 2006 punto 3 parca boya var 175 bin km de adam 20 kusur istiyor bu forumdada baslik acmis onun o km deki aracina verecegine git al dedigim araci bin yillarca.

Simdi millet daciayi kotuleyecek ama ne kadar kotu olsada sifir arac bu.3 aydir 20 bin tl ye kadar arac ariyorum inan ki yok.millet aracini 2 bin kar etmeden satmiyor.Neymis internetteki piyasasi oymus millet kafasina gore yaziyor otekilerde onun arabasinda boya var benimkinde yokvdiyip onunki 24 ise benimki 26 diyip koyuyor.

Yinede sen bilirsin
  • hocam haklısın aslında ama benim tercihim hani stepwaylar 4x4 yada 4x2 zannedersem ama daha böyle oturaklı küçük 4 kişilik aile arabası mesela peugeot 207 araştırıorm 1-2 alternatif var aslında ama 2013 ü beklemekteyim 208 cıkıcak haliyle bu modellerin fiyatı biraz düşücek hayırlısı bakalım diğer alternatifleri göz önünde bulundurmak istiyorum mesela granede punto 2011 33.000 km veya opel astra 2011 kasa felan yorumun için teşekkürler hocam bakalım diğer arkadaşlar ne dicekler
  • merak edip baktım hemen kapattım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

merak edip baktım hemen kapattım..

:D :D :D harbi ya 2013 deyiz arabaya bak
  • hadi klima neysede,

stepne yi para ile satılır mı yaw..

yuff. onu seceneklere eklemeyince vermiyormı acaba??
  • ben burda görünce renoya baktım orda da 150 tl stepne ye istiyorlar.herkes ileri gideceğine geriye gidiyorlar yakında lastikte vermezler.:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda ben de sayısız konu açtım, sordum ettim, belki 20 arabaya baktım, içlerinden 5 tanesini alayazdım birkaç talihsizlik oldu velhasıl ben de altı aydır araç arıyorum :) kriterlerim 20000'e kadardı ancak limiti24-25000'e kadar artırdım. bu aralıkta i20'lere bakıyorum lakin 1.20 motorları 2011-2012 belirtillen fiyat aralığında. 1.4 olarak da yeni kasa c3lere bakabilirsiniz. 2010 üzeri getzlere de bakabilirsiniz ancak tıngır mıngır getzler için benzinlisine 25000 isteyenler bile var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_demiralp

forumda ben de sayısız konu açtım, sordum ettim, belki 20 arabaya baktım, içlerinden 5 tanesini alayazdım birkaç talihsizlik oldu velhasıl ben de altı aydır araç arıyorum :) kriterlerim 20000'e kadardı ancak limiti24-25000'e kadar artırdım. bu aralıkta i20'lere bakıyorum lakin 1.20 motorları 2011-2012 belirtillen fiyat aralığında. 1.4 olarak da yeni kasa c3lere bakabilirsiniz. 2010 üzeri getzlere de bakabilirsiniz ancak tıngır mıngır getzler için benzinlisine 25000 isteyenler bile var :)

bende epeydir 2. el araçlara bakıyorum ama bi türlü gözü kapalı ve sorun çıkarmayacak bir araba bulamıyorum.herkes dolandırıcı olmuş.ondan sıfır araba almak daha mantıklı gibi özellikle şu sıralar yıl sonu kampanyaları çok iyi özellikle fiatta ben biraz araştırdım ama erteledim sizde o kadar nakit varsa bence değerlendirilebilir.

• YENİ ARAÇLARDA STANDART OLARAK SUNMUYORLAR ARTIK STEPNEYİ O YÜZDEN FİRMALAR OPSİYONEL SEÇENEGİNE YÖNELDİ ÇÜNKÜ HER ALICI STEPNEYİ GÖREMEYİNCE STEPNESİ OLMAZMI ONUDA İSTİYORUM DİYOR :) BUNUN DIŞINDA DACİA BEN BİLDİM BİLELİ HER HALTINI OPSİYONEL SUNUYOR Bİ ARA OPSİYONEL SEÇENEKLERDE KOLTUK ARKASI SELESİNİ GÖRÜNCE OHA DEDİM AYNI SİZİN YAPTIGINIZGİBİ DİREK SAYFAYI KAPATTIM ÇIKTIM :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

hocam gic dusunme git dacia sandero stepway al 23.900 diyor 23 e alirsin hemde sifir araca binersin azda yakar en azindan sifir araca binersin.Millet anasinin gozu olmus 2006 punto 3 parca boya var 175 bin km de adam 20 kusur istiyor bu forumdada baslik acmis onun o km deki aracina verecegine git al dedigim araci bin yillarca.

Simdi millet daciayi kotuleyecek ama ne kadar kotu olsada sifir arac bu.3 aydir 20 bin tl ye kadar arac ariyorum inan ki yok.millet aracini 2 bin kar etmeden satmiyor.Neymis internetteki piyasasi oymus millet kafasina gore yaziyor otekilerde onun arabasinda boya var benimkinde yokvdiyip onunki 24 ise benimki 26 diyip koyuyor.

Yinede sen bilirsin

20 21e 2. el araç alıcaktım. hatta aklımda direksiyondan kumanda falan hoş duruyo diye punto geçiyodu. Ama baktığım arabalarda kesin ya oynama yada yazılmayan şeyler çıkıyodu. Gittim 26 bine bomboş i20 aldım. en azından kafam rahat, 5 yıl garanti var ve iç mekan çoğu muadili araçtan daha iyi

• Bende 2007 model Corolla comfort dizel var.
    Boya moya yok doğa olarak değişen de yok.

tüm detayları mevcut.
    ne zaman lastik aldım onu bile yazdım. tarihi tarihine.(excel raporu)
    kadgoların bile envanterleri var..

ihtiyacı olan varsa benim aracı alsın..
    35 bin istiyordum cok acil satmam gerekiyor.

yada evi aldığım kişiye 33 bine sayacağım.
    ben daha fazlaya satarım dedim ama
    yeni yıl kampanyaları başladı..
  • gidip temiz bir almera bulun o zaman hb olanlarını 16-17'e kadar bulursunuz. düşük km az kullanılmıs hem de full özellikli güzel bir arabaya binersiniz pişman da olmazsınız.
  • quote:

forumda ben de sayısız konu açtım, sordum ettim, belki 20 arabaya baktım, içlerinden 5 tanesini alayazdım birkaç talihsizlik oldu velhasıl ben de altı aydır araç arıyorum :) kriterlerim 20000'e kadardı ancak limiti24-25000'e kadar artırdım. bu aralıkta i20'lere bakıyorum lakin 1.20 motorları 2011-2012 belirtillen fiyat aralığında. 1.4 olarak da yeni kasa c3lere bakabilirsiniz. 2010 üzeri getzlere de bakabilirsiniz ancak tıngır mıngır getzler için benzinlisine 25000 isteyenler bile var :)

hocam 207 1.4 75hp 2010-2011 arası bunlar hakkında ne düşünüyosunuz acaba ? arabada ahım şahımlık birşey yok 2006 da getz 1.5 crdi aldık 23.000 tl ye gayet memnunduk hani ahım şahım özellik aramıoz klima olsun rahat olsun sorun çıkarmasın yeter

• işte mesele de bu ya sizin 2006 yılında o fiyata aldığınız araca şu an itibari ile akıl izan yoksunu bazıları 22000 bile istiyor.
  • bence sıfır Peugeot 206+ alabilirsiniz 25.000TL olması lazım. Daha kaliteli birşeyler olsun derseniz bence poloyu düşünmelisiniz.

daha büyük bir araç olsun derseniz megane2'lerde fena değil bence
  • bende otomatik vitesli bir araba arıyorum fiyat aralığı 23-25 bin tl arası. önerisi olan var mı ?
  • quote:

işte mesele de bu ya sizin 2006 yılında o fiyata aldığınız araca şu an itibari ile akıl izan yoksunu bazıları 22000 bile istiyor.

saçmalık ya 2006 o araca 22.000 verilirmi usta etme eyleme
  • arkadaş 2011 model sıfır linea almıştı geçen sene. ödediği fiyat 38.000 tl idi. girelim de benim araca ne istiyorlarmış bakalım dedi. elemanın biri malum sitede 20000 kilometrede muadil araç için 42000 tl istiyor. var sen düşün gerisini! millet sıfır aldığı otomobilden bile binlerce lira kar eder duruma gelmiş!o yüzden diyorum ya neye ne para verdiğin önemli!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

gidip temiz bir almera bulun o zaman hb olanlarını 16-17'e kadar bulursunuz. düşük km az kullanılmıs hem de full özellikli güzel bir arabaya binersiniz pişman da olmazsınız.

kullanıcıları çok memnun. ben de tavsiye ederim. 1.5 almera tekna ama dediğim gibi ona da 20000 tl üstü yazanlardan geçilmiyor siteler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.