Şimdi Ara

23-28.000 Arası İlk Aile Arabası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    öncelikle kullanıcımı olacaksın satıcımı ona karar ver kullanıcı olursan city ve mazda 3 gibilere bak satıcı dersen civic ve aurislere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondertugral

Kardeş başlığına sulandik birazcik ama idare et. Aynı durumdayiz o yüzden yeni konu açmak istemedim.

devam hocam sorun yok takipteyim bende okuyorum mesajları
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Satıcı değilim ama sadece acil bir durum olurda satmak zorunda kalirsam diye düşünüyorum. Acele olunca zararına satmak zorunda kalırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ondertugral O kullanıcısına yanıt
    acele satmak zorunda kaldığın herşey öyledir hep zararına satılır piyasanın altına verdiğin zaman her türlü araç satılır o konuda sıkıntı olmaz zaten 2. el otomobil piyasası çok berbat araç alan satan yok millettte para yok ancak o kadar araba neden satılıyor hepsi kredi yoksa kaç kişi araba parasını peşin çıkarıp veriyor
  • 2010 Symbol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi düşürerek 98 model Mazda 626 hb almaya karar verdim. Sahibi değişensiz kazasız macunsuz olduğunu motorun yenilediğini a'dan z'ye her özelliğinin çalıştığını söylüyor. Ekspertize götürcem dediği gibi cikarsa alıcam kısmetse. Abs, hava yastığı hidrolik direksiyon klima sıralı sistem muayene celik cant elektrikli ayna 4 cam otomatik ne ararsan var. Ucuza komfor yaşamak daha mantıklı geldi. Çok araştırdım memnun olmayana tavsiye etmeyene rastlamadım. Olumlu kullanıcı yorumları beni bu arabaya itti. Ve mazda bağımlılık yapıyormuş. Mazdaya alışan başka arabadan zevk almıyormuş. Sanayiye uğramadan 400000 km gidiyormuş. Periyodik bakımlarını aksatmayıp yağına suyuna baktıktan sonra. Satması zor ama bunu bilerek alıcam en az 5 yıl binmek istiyorum. Alıp kullandıktan sonra deneyimleri burada paylaşırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.