Şimdi Ara

23-28.000 Arası İlk Aile Arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk arabam olucak nasip kısmet ederse. 28.000 TL den bir kuruş yukarı çıkamam malesef. Krıterlerim;

-28.000 TL'yi geçmesin.
    -150.000 KM'yi geçmesin.
    -MÜMKÜNSE otomatik vites olsun.
    -MÜMKÜNSE sedan olsun.
    -Dış ve iç tasarımı güncel ve güzel görüntülü olursa sevinirim. (Aile arabası sonuçta iç dizayn ve konfor önemli)
    -Marka takıntım yok.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)

Dipnot: Aklımda otomatik Honda City (2006-2008) var ama bilemiyorum nasıldır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2004-avensis-2.0-lpgli-degisensiz-154.000-kmde-full-223168561/detay

Sanırım ilandaki araç kriterlerinize uyuyor?

O fiyata temizini bulmak imkansız hocam araç temiz ve sorunsuz olsun istiyorum. 2003 ve sonrası sadece sizin o koyduğunuz ilan var benim bütçe aralığımda. Toyota corolla çok bakıyorum ama hep 32 bin tl lerde.

Nissan Primera'lar nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Ağustos 2015; 14:58:31 >

• Accent era

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Accent era

Merhaba.
    Ben de bu araçları beğeniyorum.
    Ama tanıdık ve güvendiğim usta "Hiç tavsiye etmem, malzeme kalitesi yerlerde" demişti.
  • Opel Astra H
    Renault Megane 2
    Ford Focus 2

Piyasası olan, bu fiyatlara alınabilecek en iyi araçlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda city eski kasa. Cvt şanzıman. Az yakar, fazla sorun çıkartmaz, lpg ile uyumludur, 500 lt bagaj hacmi mevcut, içi geniş, fiyatına göre özellikli elite tavsiye ederim. Yağını, suyunu eksik etme seni kolay kolay üzmez.

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    B segmenlerinin çoğu öyle. Heryerde sert plastik olsun n'olacak?. Şürüşümü etkiliyomu , hayır. O zaman sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmankur

Honda city eski kasa. Cvt şanzıman. Az yakar, fazla sorun çıkartmaz, lpg ile uyumludur, 500 lt bagaj hacmi mevcut, içi geniş, fiyatına göre özellikli elite tavsiye ederim. Yağını, suyunu eksik etme seni kolay kolay üzmez.

Gerek iç dizaynı gereksede honda kalitesi (özellikle otomatik viteste) City'i çok düşünme me sebep oluyor ama kararsız kalıyorum sürekli, yol tutuşu kötü diyorlar güvenlik bakımından nasıldır.

Ekleme: Babamda corolla hastası corolla bakıp duruyor. Bütçemiz 25 bin bandında 30-35 binlik corrolla lara bakıp duruyor amacı ne anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Ağustos 2015; 17:46:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle vites geçişlerini hissetmezsin. Yol tutuşu seni şehir içinde üzmez. 120 130 km ye kadar bir sıkıntı yok. Ama daha yüksek hızlarda güven vermiyor. O kadar yüksek hızlarda gidecekseniz tavsiye etmem. Donanım olarak elite modellerinde abs, ebd, merkezi kilit,4 hava yastığı, 4 cam otomatiği, açılıp kapanan elektrikli yan aynalar vs özellikleri var.

• Honda city yada 2002-2005 arası civic alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Honda city yada 2002-2005 arası civic alabilirsin

Aklımı okudunuz 2007-2008 Otomatik Elit model City ile 2002-2005 Civic arasinda kaldim. KM siz dusuk city bulunabiliyor temiz bu fiyata ama civic ler pek yok. Fazla hız sevmem zaten 120-130 Max hızım anca olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Ağustos 2015; 18:21:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

quote:

Aklımı okudunuz 2007-2008 Otomatik Elit model City ile 2002-2005 Civic arasinda kaldim. KM siz dusuk city bulunabiliyor temiz bu fiyata ama civic ler pek yok. Fazla hız sevmem zaten 120-130 Max hızım anca olur.

City sizin için iyi olur o zaman.

• Ben ist.da yaşıyorum aracım honda city 2007 model elite lpgli. Yakıt olarak şehir içi yoğun trafikte, dur kalkı bol, kırmızı ışıklı ve kısa mesafeli yol katediyorum. Ortalama 0.23 0,25 kuruş arası yakıyorum. Şehir dışı yolda kullanıma bağlı olarak 0.16 0.19 kuruş arası yakıyorum.

• quote:

quote:

Accent era

Merhaba.
    Ama tanıdık ve güvendiğim usta "Hiç tavsiye etmem, malzeme kalitesi yerlerde" demişti.

hocam ben 5-6 senedir kullanıyorum. Hiç bir yeri sökülmedi hala ilk günkü gibi kalite premium değil fakat beleş gibi kalitesizde değil

manuel kullanıyorum otobanda 200 e rahat geliyor araç performanslı yakıtıda sınıfına göre iyi

önden kötü anımız oldu kaput ızgara ratyatör değişti kazalı halde götürürken bile motoru hararet yapmıyor.

bence en ideal araç otomatik vitesi alın derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

quote:

City sizin için iyi olur o zaman.

City bulmakta zor olacak sanırsam istediğim kriterleri yazınca sahibinden de 30-40 ilan anca kalıyor hiç biride yaşadığım çevre illerde değil

• honda city ve iç dizayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

honda city ve iç dizayn

Bu fiyat aralığında pek rakibini göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırmaKirazınDalınıYAA

quote:

quote:

Accent era

Merhaba.

hocam ben 5-6 senedir kullanıyorum. Hiç bir yeri sökülmedi hala ilk günkü gibi kalite premium değil fakat beleş gibi kalitesizde değil

manuel kullanıyorum otobanda 200 e rahat geliyor araç performanslı yakıtıda sınıfına göre iyi

önden kötü anımız oldu kaput ızgara ratyatör değişti kazalı halde götürürken bile motoru hararet yapmıyor.

bence en ideal araç otomatik vitesi alın derim.

accent eralara çok bakıyorum hocam taksicilerin kullandığı 1 numaralı arabada olunca parça ve usta bulması cidden çok rahat ama aynı taksiciler yüzünden km düşürme v.b. olayların en çok yaşandığı araç grubu. Birde kasası pek güven vermiyor bana teneke gibi sanki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.