Cevaplarınız için çok teşekkürler. Dediğim gibi zaten piyasadaa HB megane yok. O fiyat aralığında araba araştırmaya devam ediyorum.
Megane HB 1.6 Dynamique: işte o alınır..
ben dun bu arabadan bulup aldim.herhalde istanbulda satilan son megane 2 hb 1.4 benimki oldu, bulmak icin baya arastirdim.bayi ile 24.000 ytlye anlastik.standartinda cd-changer ve elektronik klima haricinde renaultun sitesinde belirtilen diger ozellikler dahil.basta clio lll almaya karar vermistim ama clionun kokpitinin kalitesizligi ve meganenin bu fiyata dusmus olmasi fikrimi degistirdi.Haliyle yol tutusu ve donanimi almayi dusundugum ufak arabalara gore oldukca ustun.Yakinda cikacak olan makyajli modeliyle cok farkli degisiklikler yok sanirim.Onemli olanin kasanin degismemesi diye dusundum.
motorun çekişi konusunda bizi bilgilendirirsen seviniriz...
Evet bende 1.4 megane2 aldım motor fena değil
ya topicin tarihi eski diğe böyle bi fiyat söz konusu heralde listelerde 28 milyar
eevt alınır
KARDEŞ BENCE 23500 YTL YE MEGANE EN KURU ARACINI ALACAĞINA GİT BİR CLİO DİZEL AL DAHA İYİ.ÇÜNKÜ MEGANENİN EN KURU ARACI OLDUĞU VE HB OLDUĞUNDAN DOLAYI SATARKEN YA ÇOK ZORLANACAKSIN YA DA ÇOK KOMİK BİR RAKAMA GİDECEK.BUNUN İÇİN HER ZAMAN ALTIN DEĞERİNDE BİR CLİO DİZEL AL.
topic çoşmuş valla bu nisanda açıldı arkadaşlar sallaamayın..ayrıca 23500 e bulursanız birkaç tane alacam ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme