Şimdi Ara

23.500 YTL ye sıfır 1.4 MEGAN II HB Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liste fiyatı 26 küsur..sizin dediğiniz fiyata veriyorlarsa alınır
  • yerinde olsam pzt sipariş verirdim dostum ii bi seçim olur fiyat gayet ii
  • o paraya buluyosan affetme derim ama bence bişey vardır o arabada çünkü son 26.000 ytl'ye veriyolar.
    süper bi araba 26.000 ytl bile bence mükemmel bi fiyat çünkü o paraya abs'li bi polo'yu bile zor alıyosun.
    donanımında klima-abs-6 airbag-yol bilgisayarı-kartlı sistem var.
    yakıtı konusunda ise şüpen olmasın çok basarsan 580 sakin kullanırsan 650 km yapabiliyosun.
    merak ettiğin konularda yardımcı olabilirim.
  • Aklima takildi sordum, Ankara'da sogutozu'nde arac yokmus sanirim. Haftaici tekrar sormak lazim vs vs. Ben yeniyil oncesi niyetlenmistim yine, megane II alacaktim ancak once renk konusunda problem cikarttilar. Baska bayiye gittim, orada da kredi konusunda anlasamadik, tekrar sogutozu'ne geri dondum. Sonra istedigim rengi bana indirimli onerdiler. Once sevindim ama sonra baska bir muteriye de ayni rengi onerdiler. Satis elemanlari cok yanardoner. Elinde hangi renk varsa onu kaktirmaya ugrasiyor. Gok gri istedigim araci bana fistik yesili olarak kaktiracaklardi. Ben fıstık yesili istemedigimi soyledikce bana o rengi öve öve bitiremediler. Yok doga rengiymis, yok cok begenilirmis vs vs. Sonra fistik yesili Clio isteyen bir adam geldi, clio icin de alev kirmizi vardi, o adama da utanmadan fistik yesili rengini kötülediler, yok cok klasik renkmis, hanimlar pek sevmezmis zart zurt. Sanki hurafe yuvasi. Derken ertesi gun gazetelere ilan verdiler ki megane II lere kampanya, son 9 arac ultra indirim vs vs diye, o zaman 1.6 dynamique versiyonlar icin, full aksesuar yaklasik 4000 YTL indirim vardi. Benim o kadar param yoktu, authentique alacaktim ama gazete ilanlari da cikinca ben iyice killandim, vazgectim. Renk konusunda sorun cikartip sonra da istedigim rengi iki gun icinde indirimli teklif etmeleri midemi bulandirmisti. Bu durum sadece bu markaya has degildir arkadaslar, kaportadan veya baska yerden problemli veya boyanmis araclari donem donem kampanya maskesi altinda kaktiriyorlar musteriye. Cok dikkatli olmak lazim. Merak edenler sikayetvar.com sitesini okumak isteyebilir belki.

• fiyat gayet iyi,ama bazı galeriler bir sene önceden elinde kalan modeli veriyor iyi araştırmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: likeNOother

o donanımlar yok otantikte.. renault sitesine fazla güvenmeyin..

ayrıca megane2hb otantik kalmamış stoklarda ankara mais e sordum bende clio yu alırken..

belki bayilerde tek tük araç kalmıştır.. ama arkadaşın dikkatini çektiği gibi onların problemli araç olma olasılığı yüksek.. yoksa o kadar düşmezler tahminimce..

Sayın likeNOother

Renaultun sitesinde görünmesine rağmen bayideki modelde bu özelliklerin olmaması nedeniyle Alo Renault Çağrı Merkezini aradım sitede hata olmadığını bayilere verilecek olan yeni Megane II HB 1.4 AUTHENTIQUE versiyonlarında bu özelliklerin standart olduğunu söylediler.

Ayrıca ben istanbuldayım burada bayilerde Megane II HB 1.4 var ama dediğim donanımlar yok bir müddet bekliycem sanırım bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Konuyu açan arkadaş nereden 23.500 fiyat aldı söylese bize yardımcı olmuş olurdu.

Birde hepiniz duymuşsunuzdur bayilerin ay içersinde doldurmak zorunda oldukları bir kota var bu kotayı doldurmak için bazen cüzi karlarla araba verdikleri oluyor.

Hangi arabayı alırsanız alın ama bir kaç bayi gezip onları kızıştırın yada 1-2 milyar aşşağı fiyat verip olursu beni arayın filan diye not bırakın mutlaka ararlar emin olun.

Saygılarla...

• doorudur.. bencede o özellikleri 23.500 a sakın kaçırma
    ama dikkat ettiysen tutarsızlıklar var renault'un sitesinde.. ben ona dikkat çekmek istedim
    quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orjinalden alıntı: likeNOother

o donanımlar yok otantikte.. renault sitesine fazla güvenmeyin..

ayrıca megane2hb otantik kalmamış stoklarda ankara mais e sordum bende clio yu alırken..

belki bayilerde tek tük araç kalmıştır.. ama arkadaşın dikkatini çektiği gibi onların problemli araç olma olasılığı yüksek.. yoksa o kadar düşmezler tahminimce..

Sayın likeNOother

Renaultun sitesinde görünmesine rağmen bayideki modelde bu özelliklerin olmaması nedeniyle Alo Renault Çağrı Merkezini aradım sitede hata olmadığını bayilere verilecek olan yeni Megane II HB 1.4 AUTHENTIQUE versiyonlarında bu özelliklerin standart olduğunu söylediler.

Ayrıca ben istanbuldayım burada bayilerde Megane II HB 1.4 var ama dediğim donanımlar yok bir müddet bekliycem sanırım bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Konuyu açan arkadaş nereden 23.500 fiyat aldı söylese bize yardımcı olmuş olurdu.

Birde hepiniz duymuşsunuzdur bayilerin ay içersinde doldurmak zorunda oldukları bir kota var bu kotayı doldurmak için bazen cüzi karlarla araba verdikleri oluyor.

Hangi arabayı alırsanız alın ama bir kaç bayi gezip onları kızıştırın yada 1-2 milyar aşşağı fiyat verip olursu beni arayın filan diye not bırakın mutlaka ararlar emin olun.

Saygılarla...

• alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

alınmaz

Sayın GÖRKEMKAZAN alınmaz fikrinize saygı duyuyorum ayrıca neden alınmayacağını bizlerle paylaşırsanız bizde sizin fikrinize katılabiliriz.

Bana göre tek olumsuzluk 1165 kg arabaya 1.4 98bg motor biraz zayıf kalabilir.

Saygılarla...
  • hocam fiyat iyide cok yakıyo o araba.....arkadasın babasi aldi decen sene arabanın herseyinden memnun ama sehir icinde kısın 10 lt fln yakıyo diyodu.......bende 1.6 clio otomatik var benim arababa bile 8.7 lt yakıyo sehir icinde....
    bence yakıt konusunu biraz daha arastır 1.4 bi arabaya gore 9 lt bile cok fazla bence..
  • arabaya nereden o fiyatı aldınız bizde almayı düşünüyoruz acaba ayrıntılı bilgi verirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

alınmaz

Sayın GÖRKEMKAZAN alınmaz fikrinize saygı duyuyorum ayrıca neden alınmayacağını bizlerle paylaşırsanız bizde sizin fikrinize katılabiliriz.

Bana göre tek olumsuzluk 1165 kg arabaya 1.4 98bg motor biraz zayıf kalabilir.

Saygılarla...

Cevabını sen vermişsin daha ne yürümüyor o araba onun için de çok yakıyor
  • Benim böyle imkanım olsa ve cebimde param olsa direk Osmanlı Mavisi alır tepe tepe gezerdim

Tabi onun aynalarını ve jantlarını elden geçir
  • O kasaya o motor güçsüz kalıyor , bizim komşu yaklaşık 1 senedir elindeki 1.4 megane HB 'i satmaya çalıştı, alan çıkmadı , hala evinin önünde durur.1.4 motor demek herzaman az yakar demek de değil, motorun gücü az olduğu için daha fazla benzin sarfiyatı oluyor. Ek olarak authentique donanım seviyesinde arka camlar bile kola kuvvet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rain_man

Arkadaşalr bu aralar sıfır veya temiz en fazla 1 yıllık 2. elaraba bakıyorum. En son clio III ü incelemeye gittiğimde Megan HB in anahtar teslim 23.500 YTL ye alabileceğimi öğrendim. Aslında HB in tipi pek hoşuma gitmiyor ama arabanın standart donanımı baya iyi. Sizce bu fiyata bu araba alınır mı? Daha doğrusu Megan II HB önerirmisiniz?

tabi.. aracı iyi incelemek lazım....

ucuduz vardır illeti demişler.....

adam jetta alıyor tavanı boyalı çıkıyor....

ONA GÖRE YANİ...

MODELİ KAÇ BU ARABANIN 2005 Mİ???

2004 SONU MU YOKSA.....

KESİN BAYİNİN ELİNDE KALMISTIR BENCE....

AMA ARABA İYİ

• Bu fiyat oyak üyelerine indirimli fiyat. Ama malesef ankarada hb megane bulamadım hiçbir bayide. Hepsi stoklarında olmadığını söyledi :(
  • alınmaz 23.000 ytl ye alınacak çok avrupa araba var ve bu arabalar megane gibi karton kutu değil maliyeti düşürmek için adamlar utanmasa arabayı kople plastikten imal edecekler
    elindeki paraya örnek olarak 2000 audi a4 1.8t alabilirsin mükemmel bir arabadır ve güvenlik yol tutuş vs konularında megane bırak yanına yanaşabilmeyi adı bile geçmez onun haricinde yine vw grubuna ait 2004 skoda octiva alınır kısaca megane ye o kadar para verene kadar çok fazla seçenek var eğer güvenliğini konforunu düşünüyorsan
  • alınmaz, o paraya dizel araç bile alabilirsin
  • rainman, oyak uyesi olduguna gore oyakbank kredi imkanindan da yararlanabilirsin belki. Zaten vade secenegi de kredisiz sunuluyor eger hala gecerli ise. Bu durumda senin renault disinda pek secenegin kalmiyor eger indirmini yakmak istemiyorsan. Zor karar, acele etmemek lazim
  • Abi benim bildiğim son zamanlarda OYAK indirimi de göstermelik oluyor. Fiyat çok iyi ama sana tavsiyem aynı arabayı başak bayiden bu fiyata alabiliyormusun bir kontrol et.( Malum OYAK indirimi heryerde var.)Az bir fark görüyorsan al yoksa arabadan uzak durmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.