Şimdi Ara

23 Ağustos banko idda günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bugün yani 23 ağustos 2015 pazar günü idda oynuyanlar için banko bir gün getirisi fazla olmuyabilir ama yinede 3-5 bişey kazandırır bugün kendi aklımdaki maçları yazacam kafasına yatanlar oynuyabilir.

➨ Start : 19:30 !
    ★ Date : 23.08.2015 / Pazar
    ➨ Code : 465
    ★ Match : Bursaspor - Gaziantepspor
    ➨ Pick : [ MS] 1
    ★ ★ Hersene gibi bu senede zirvelere oynamak istiyen bursa nekadar oyuncularını satmış gözüksede,benim gözümde iyi transferler gerçekleştirdi.Takımı tanıyan Ertuğrul Sağlam düşüşte olan ve bence bu sezon 2.lige düşecek olan Gaziantepspor u kendi evinde ağırlıyacak,bursaspor için kolay bir maç olabilir moral kazanmak için geçen haftanın mağlubiyetini atlatmak için çok iyi bir fırsat. Maç sonucu 1 veya handikap 1 benim için değişmez bir banko.

➨ Start : 21:45 !
    ➨ Code : 500
    ★ Match : Rizespor - Fenerbahçe
    ➨ Pick : [ MS] 2
    ★ ★ Yine bir Rize deplesman maçına çıkacak olan Fenerbahçe geçen sene çıktığı deplesmandan çok farklı bir hava bekliyor olacak.Gerek yeni futbolcular gerek bir türlü yıldızı barışmadığı karadeniz tarafı.Takım bu maçta galibiyeti hedefliyecektir tahminimce böyle riskli haftalarda taktik denemesi veya boşa veremezler.Bir deplesmandan gelip diğer deplesmana giden takım ilk yarı kontrolü eline alıp ikinci yarı maçı koparıp istanbula 3 puan ile gitmek istiyecektir.Fenerbahçeden gol atması beklenmemelidir,karşısındaki takım Hikmet Karaman tarafından yönetilen bir takım ve gol atmayı seven takım Fenerbahçeninde patlamaya hazır olan defansıda akıllara getirirsek bu maç ilk yarı sakin ve golsüz bitip 2.yarıda Fenerbahçenin maçı koparacagını düşünüyorum.

➨ Start : 16:30 !
    ➨ Code : 399
    ★ Match : Ingolstadt - B.Dortmund
    ➨ Pick : [ MS] 2

Fazla birşey diyemiyecem bu maç hakkında fakat şöyle birşey dortmund bu maçı rahat oynamiyacak avrupa maçında rahat rahat davrandıgı ve hafife aldıgı maçta 30 dakikada 3-0 geriye düştü bu nedenle Dortmund güzel bir maç oynayıp deplesmanda 3 puanı alacak diye düşünüyorum.

Hepinize Bol Şans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuussuuf33 -- 23 Ağustos 2015; 16:14:37 >

• dortmund neleri kaçırıyor öyle ya. garipsediğim ise, kaçırdıktan sonra hiç sallamıyorlar bile olayı.

çok güzel pozisyona giriyorlar ama hep karavana.

2.yarı alamazsa dortmund ben biterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

dortmund neleri kaçırıyor öyle ya. garipsediğim ise, kaçırdıktan sonra hiç sallamıyorlar bile olayı.

çok güzel pozisyona giriyorlar ama hep karavana.

2.yarı alamazsa dortmund ben biterim

4 tane temiz attı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor valla gülüp geçtim :D dortmund acımadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Mart Çarşamba Kuponum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.