Şimdi Ara

23 yaşında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kariyer bazında geç kalmamak için soru daha çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam çok teşekkürler size son kez şunu sormak istiyorum sektör hakkında bilginiz yüksek olduğundan.

23 yaşında başlayıp 27 yaşında mezun olan birisi örneğin bogazici ekonomiden. Mezun olduktan sonra 23 yaşındaki kendisiyle denk bir mezuna göre çok çok dezavantajlı olur mu. Staj bulma sektör vs açısından o kadar büyük sorun olur mu sektörde

• 23 yaşında başlamak bence geç. hazırlık+lisans eğitimi 5-6 sene sürse 28-29 yaşında mezun oluyorsun. İlk sene kazanan 22-23, 2-3-4 kez sınava giren kişilerde max 25-26 da mezun oluyor. iki sene iş hayatında bence çok önemli

• Bu yaz bir kızla tanıştım 2016 iühf girisli aynı bu sekilde fakülteye bir anlık hevesle girmis ama girince isler pek istedigi gibi gitmemiş . O da böyle söyledi 3.sinifta birakmaya niyetlendim ama yaş mevzusunu sorun ettim istemeye istemeye bitirdim dedi. 2022 de ytü ekonomiye yerleşmiş şuan gayet mutluyum diyor. Freelance avukatlık yapıyor en azindan okuduk ucundan para kazanalim gibisinden. Eğer çok tereddütteyse bahsettigin kişi azıcık sabretsin diplomayı alsın sonra sakin kafayla çalışsın.

• maskedwolf666 kullanıcısına yanıt

hocam şuan kaç yaşında

• Hocam mezuna kalma olayı oldu mu sormadim ama kayıpsız bitirmiş yani her sey yolunda gittiyse 25 falan olması gerekiyor.

• maskedwolf666 kullanıcısına yanıt

hocam bence baya bir geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 24 Haziran 2024; 19:17:50 >
  • yani bu konu hakkında bir şey demem pek mümkün değil parasını kazanıp istediği hayatı yaşıyor bana sadece başarılar demek düşer. Belki econda iddialı belki sirf icinde kalmasin diye okuyor ama bildiğim tek şey var top okullara 18de girip 22 23de çıkanların belkide yarısından fazlası onun sahip olduklarına sahip olamayacak.Realite bambaşka.

• Evet genelde devlet üniversitesinde oluyorlar.

• vannessa kullanıcısına yanıt

Hiçbir zaman geç değil hocam, ama Hukuk ise iyi bir devlet üniversitesinde istenilen yaşta okunur. Geçen haberlerde gördüm yıllarca sınıf öğretmenliği yapıp hukuk kazanıp avukat olan vardı.

• Çok pingledim kusura bakmayın 🙏🏻

@The Killing Road

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.