Arkadaşlar.bogazicinde odtude bilkentte falan okuyanlara sorum var. Arkadaşımın ablası istanbul hukuk okuyor 2022 yılında eşit ağırlık 5k yaparak girmiş. Sohbet ediyorduk şu an hukuk okumaya hiç ilgisi yok ve güzel üniversitelerde ekonomi okumaya çok ilgisi var. Tekrar yksye girme muhabbeti döndü ama yaşından dolayı kaygılı. 23 yaşında 4 yıllık bölüme baslamak sizce çok mu geç Boğaziçi'nde odtude 27-28 yaşlarında son sınıf olan kişi sayısı fazla mı yoksa çoğunluk 24 25 yaşlarında mi mezun oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
23 yaşında
-
-
@TheKillingRoad hocam sanki bir konuda son sınıfta hep 30 yaşında insanlar vardı tarzı bir şey yazmıştinız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğunluk 23-24 yaşında mezun oluyor.
-
Yanlış alıntı yapıyorsun.
bilkent’te görmedim dediğin yaşlarda.
-
Çoğunluk 23-24 yaşında oluyor da, çok bi önemi yok gibi sanki kimse yaşını sormuyor birbirine. Benim yakın bi arkadaşımın 3.sınıfta mimarlık bırakıp geldiğini yeni öğrendim mesela :D
-
Taze mezun diyetisyenim 40 yaşında arkadaşım var dönemden pek önemli değil bence
Üniversitede yaş önemli değil. 65-70 yaşında yine okunur. Asıl tuhaf karşılanması tuhaftır. Üniversite kültüründe yok yani. Genelde lise bitimine kadar olan örgün eğitimde bu tip düşünceler vardır.
-
O master sinifi ya, ama econda harbiden %20-30 filan 25+ kitle var sanki son siniflarda (bölüm degistirmedej filan genelde). Tabi cok belli etmiyorlar tipten filan, ben birini kendimle taşıt sanmistim 26 cikmisti
Genelde 23-25 (18 bölüme geliş, 1 yıl hazırlık (duruma göre 2 yıl) 4 yılda bölüm ki burası 5 yıla çıkabiliyor) yaşında mezun oluyorlar. Eğer hukuktan cidden nefret ediyorsa deneyebilir, yaş pek mesele değil. Ama giriş pozisyonlara bazen yaş şartı koyuyorlar 25 veya 35 gibi. Bu sınırlar ilerleyen süreçte kariyer imkanını daraltabilir.
Aynen hocam çoğu büyük kurumsal firmada 26-28 yaş şartı var junior pozisyonlarda. Bu sene turkcell bildiğim kadarı ile genç yetenekte max 97lileri aldı.
-
65 70 yaşındaki adama üni sonu meslek stajı mı yaptırırlar hocam biz üniye kültür katsın diye değil kariyer için gidiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yök atlastan saydığın üniversitelere girenlerin liseden mezuniyet yılları yazıyor.
mesela bu sene odtü econa kayıt olan 2018 mezunu 1,2019 2,2020 1 kişi var. yaşları aşağı yukarı 22-23 yaşında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 24 Haziran 2024; 11:1:15 >
Stajın olmadığı bölümler var.
-
Şu yaş konusunu bizim milletimiz neden bu kadar takıntılı la? Diyelim ki geç.Ne yapacak? Hedefinden vaz mı geçecek.
-
bilkent'te pek büyük yaşlı kişiler görmedim, onlar devlet üniversitelerine gidiyorlar genelde
-
Hocam nerde okuyordunuz hangi bölüm
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- harper biyokimya pdf
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
- deneme kulübü fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X