< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 13:46:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 13:46:29 > |
Normalde bir şey demezdim de yazdiklarindan cok rahatsiz oldum. 19 degil de 22-23 olsa normal bir sey olurdu da suan yaptığın subyancilik. Ustelik üslubun bunu kanitlar nitelikte. Ergen catlatiyormus vaaay helal
|
yaş farkı umrum da değil ama üslubun zaten 34 gibi değil sorun olmuyordur bence
|
34 Yaşına gelmişsin forum köşesinde kendini kanıtlamaya çalışıyorsun
|
34 yasindasin 19 yasinda kizla cikiyorsun, 18 yasindan buyuk diye yetiskin saniyorsun kizi. Subyanin kelime anlamini biliyorum ve hangi anlamda kullandigimi sen de biliyorsun ama bos yapiyorsun.
Konuya yazdigin seylerden pislik bir insan oldugun kanaatine vardim. |
34 yaşında adam böyle konuşuyorsan dışarda kıçıyla güler millet. Sen 34 isen ben 64 üm kusura bakma da. Senle takılan anca parana takılıyordur zaten.Ama kim kimle ne b.k yerse yesin felsefesinde haklısın ona bir şey diyemem. 14 yaşında ergen falan garip karşılar tabi böyle durumları da zamanla herkes alışıyor absurd Türkiye'ye.
|
Tabi kardeşim doğru diyosun
https://twitter.com/signemolde/status/985975255775760385 |
Kardeş günde niye 5 kez yıkanıyorsun ne sıkıntın var
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 12:58:41 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 13:8:10 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmexxc -- 4 Ağustos 2019; 13:30:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |