Şimdi Ara

34 yaşındayım 19 yaşında kızla çıkıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yaşında kadının 40 yaşında adamla, 18 yaşındaki kızın, 25 yaşında bir adamla, 19 yaşındaki kızın 50 yaşındaki adamla olan ilişkisine burnunu sokup kafa yorarak yaşarsan elinde harcanmış bir ömür kalır.

ben mutluysa neden olmasın diyen taraftayım.
    mutluysa iki kadın bir adamla, mutluysa iki adam bir kadınla yaşar.
    mutluysa bi adam bi kadınla. bi kadın başka bi kadınla, bi erkek başka bi erkekle yaşar.

mutsuzsa işte kim kimle ne yapıyor diye kafa yorar.

burada mesele biraz da kızın bir durumu gerçekleştiriyor olmasıdır. sana ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 13:46:29 >

• 34 yaşında adam böyle konuşuyorsan dışarda kıçıyla güler millet. Sen 34 isen ben 64 üm kusura bakma da. Senle takılan anca parana takılıyordur zaten.Ama kim kimle ne b.k yerse yesin felsefesinde haklısın ona bir şey diyemem. 14 yaşında ergen falan garip karşılar tabi böyle durumları da zamanla herkes alışıyor absurd Türkiye'ye.
  • Normalde bir şey demezdim de yazdiklarindan cok rahatsiz oldum. 19 degil de 22-23 olsa normal bir sey olurdu da suan yaptığın subyancilik. Ustelik üslubun bunu kanitlar nitelikte. Ergen catlatiyormus vaaay helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Normalde bir şey demezdim de yazdiklarindan cok rahatsiz oldum. 19 degil de 22-23 olsa normal bir sey olurdu da suan yaptığın subyancilik. Ustelik üslubun bunu kanitlar nitelikte. Ergen catlatiyormus vaaay helal
    sübyan anlamını öğren öyle yaz bilmeden yorum atıyorsun 18 yaşını geçmiş her birey yetişkindir

sübyan: 18 yaşının altındaki insanoğludur. hukuki ehliyeti ve sorumluluğu kısıtlıdır, bir problem olduğunda velisi ile görüşülür. ama sübyan kalmamıştır memlekette.. 15-16sında herkes adam olduğunu sanır, kadın olduğunu sanır. olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 12:58:41 >
  • yaş farkı umrum da değil ama üslubun zaten 34 gibi değil sorun olmuyordur bence
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    34 yasindasin 19 yasinda kizla cikiyorsun, 18 yasindan buyuk diye yetiskin saniyorsun kizi. Subyanin kelime anlamini biliyorum ve hangi anlamda kullandigimi sen de biliyorsun ama bos yapiyorsun.

Konuya yazdigin seylerden pislik bir insan oldugun kanaatine vardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

yaş farkı umrum da değil ama üslubun zaten 34 gibi değil sorun olmuyordur bence
    aynen öyle spor yaptığım için 23 24 gösteriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

34 yasindasin 19 yasinda kizla cikiyorsun, 18 yasindan buyuk diye yetiskin saniyorsun kizi. Subyanin kelime anlamini biliyorum ve hangi anlamda kullandigimi sen de biliyorsun ama bos yapiyorsun.

Konuya yazdigin seylerden pislik bir insan oldugun kanaatine vardim.
    kendisi gibi görürmüş insanlar karşındakini ben günde 5 kez yıkanıyorum canım benim sen git önce bir kendine bak çok temiz insan

boş yapıyorsun diye bir kelime yazan bir insan dünyanın en gereksiz boş işsiz insanıdır benim gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 13:8:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guzel hayaller bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Guzel hayaller bunlar.
    kimilerinin hayalleri kimilerinin gerçekleri

34 yaşındayım 19 yaşında kızla çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 4 Ağustos 2019; 13:18:54 >
  • Ağzının tadını biliyorsun ihtiyar

• mantıklı olanı yapmışsın
  • Yazdığın mesajın şeklinden yaptığın şeyin anormal olduğunun farkında olduğunu ve bundan dolayı da bunun şovunu yapmak istedğini gayet iyi anladım.

Bir de bunu meşru hale getirmeye çalışmışsın, demişsin ki 60 yaşında adam 20 yaşında kızla çıkıyor, peki biz bu durumu savunuyor muyuz sence?

O yüzden @Heyea arkadaşıma laf atma boşuna.
  • Milyoner olursam yapmak istediğim 30'unda da yenisini alıyorlar birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmexxc -- 4 Ağustos 2019; 13:30:11 >
  • Sübyancısın işte daha ne ? 60 yaşında olup 20 lik kızla çıkan adam da sübyancı,onların bunu yapması senin sübyancı olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 yaşında adam böyle konuşuyorsan dışarda kıçıyla güler millet. Sen 34 isen ben 64 üm kusura bakma da. Senle takılan anca parana takılıyordur zaten.Ama kim kimle ne b.k yerse yesin felsefesinde haklısın ona bir şey diyemem. 14 yaşında ergen falan garip karşılar tabi böyle durumları da zamanla herkes alışıyor absurd Türkiye'ye.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.