Şimdi Ara

34 yaşındayım 19 yaşında kızla çıkıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Farklı bir gezegende mi yaşıyorsun? "kızı becer" diye yazdığın insanlar birinin karısı-kızını beceriyor. Belkide ilerde senin benim karım olacak bu itlerin becerdiği kızlar. Bu yüzden ahlak sadece belli kişiler için bozulmaz herkes için bozulur.

Alıntıları Göster
    O kızın ve ailesinin sorunu. Beni bağlamaz. Kızlarına sahip çıksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrk01

O kızın ve ailesinin sorunu. Beni bağlamaz. Kızlarına sahip çıksınlar.

Alıntıları Göster
    Daha az önce seni de bağladığını ve neden bağlandığını yazdım ama idrak gerek tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede ergenlik yaşı 20 ye çekilmeli. 34-19 maalesef yaş farkı çok. Bazı 19 yaşında kızlar var 25 gösterir sende belki 34 değilde 30 gösterebilirsin ama bunu daha iyi bir uslupla anlatsan bu kadar karşı çıkan olmayabilirdi.
    Bana göre en fazla yaş farkı 5 olmalı.

Not : Subyancısın
  • quote:

Daha az önce seni de bağladığını ve neden bağlandığını yazdım ama idrak gerek tabi.

Alıntıları Göster
    Kes. kıskanç sen elinle devam et.
  • quote:

Belki yarın o kızla sen evleneceksin.

Alıntıları Göster
    dışarıda ne kadar güzel kız dediğiniz kızların 20 sevgilisi var aynı anda 20 erkeği idare eden kızlar var siz daha uyuyun
  • quote:

Farklı bir gezegende mi yaşıyorsun? "kızı becer" diye yazdığın insanlar birinin karısı-kızını beceriyor. Belkide ilerde senin benim karım olacak bu itlerin becerdiği kızlar. Bu yüzden ahlak sadece belli kişiler için bozulmaz herkes için bozulur.

Alıntıları Göster
    namus bekçileri gelmiş alan memnun veren memnunsa sanane bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Türkiyede ergenlik yaşı 20 ye çekilmeli. 34-19 maalesef yaş farkı çok. Bazı 19 yaşında kızlar var 25 gösterir sende belki 34 değilde 30 gösterebilirsin ama bunu daha iyi bir uslupla anlatsan bu kadar karşı çıkan olmayabilirdi.
    Bana göre en fazla yaş farkı 5 olmalı.

Not : Subyancısın
    kız 20 yaşına girdi

bu arada bizi gören aramızda 5 6 yaş farkı var sanıyor

sporcu adam olduğum için genç gösteriyorum kızda biraz olgun gösteriyor

dışarıda evli olup çocukları olup 14 yaşında sübyanlarla ilişkiye giren neler neler yaşayanlar var onlar sübyancı olmuyorda 34 yaşında adam 20 yaşında kızla çıkınca mı sübyancı oluyor saçma salak yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 5 Ağustos 2019; 13:31:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

19 yaşında ki kuzenim 33 yaşında biriyle evlendi ve 1 yıldır evliler gayet mutlular. Bir diğer kuzenim 17 yaşındayken, 28 yaşında biriyle, görücü usulü evlendi. şu an 11 ve 6 yaşında iki erkek çocukları var. Erkeğin olgunlaşması zaman alıyor. Yaşıtları olan çocuklar hala arkadaş ortamında birbirlerine ana bacı yapıyorlardı. Bu gözler neler gördü. Bir erkek 30 yaşından önce evlenilecek kıvama gelmez, bir kızda 18 yaşından itibaren anneliğe ve evliliğe hazırdır. Bu her önümüze gelen 18 yaşındaki kıza yürümemiz anlamına gelmiyor. Tamamen tercih ve uyum meselesi. Sen bunları bilmeyecek kadar toplumdan izole yaşıyorsun. Ayrıca vereni nefessiz yapmanın abazalıkla değil, erkek olmakla alakası var. Sen yakının olan 19 yaşında ki kızlara sübyan muamelesi yapıyor olabilirsin ama aile dışında görüştüğü insanlar ona o muameleyi yapmayacak ve yapmıyor. İstersen git bunu kanunlara sor.
    bu arada kıza ben yürümedim o bana yürüdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 5 Ağustos 2019; 13:37:40 >

• 32 yaşındayken o kız 17 yaşındaydı.2 yıl geç tanıştın diye pedofilikten yırtmıyorsun canım.Hadi pedofili sayılmasan bile o kız büyük ihtimalle doğumunu 15 yaşında gördüğün bir akraban ile aynı yaşta.Yani senin cinsel olarak geliştiğin yıllarda o daha yeni doğmuştu.80lerde doğan bir insanın 2000lerde doğan bir insanla kültür çatışması yaşayacağı da ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 5 Ağustos 2019; 13:51:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

32 yaşındayken o kız 17 yaşındaydı.2 yıl geç tanıştın diye pedofilikten yırtmıyorsun canım.Hadi pedofili sayılmasan bile o kız büyük ihtimalle doğumunu 15 yaşında gördüğün bir akraban ile aynı yaşta.Yani senin cinsel olarak geliştiğin yıllarda o daha yeni doğmuştu.80lerde doğan bir insanın 2000lerde doğan bir insanla kültür çatışması yaşayacağı da ayrı konu.
    ona bakarsan şu fotodakilerin eşleri önceki eşlerinden olma kızları ile yanı yaşta

34 yaşındayım 19 yaşında kızla çıkıyorum

• Nato kafa nato mermer.

@bbrk01
    @rockymarlboro

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Onlar gold digger.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

Onlar gold digger.
    ben o kadar zengin değilim uçaklarım yok
  • Namus bekçilerine bakma sen. İkiniz de istiyorsanız bir sorun yok.

• Ben konuyu niye açtığını anlamadım awk egonu mu tatmin ediyorsun ikide hir spor yaptığım için kaslı olduğum için genç gösteriyorum diye yazıp durmuşsun bence yaşlandığının farkındasın neyse dedecim egonu tatmin ettiysen zengin kalkışı yapalım biz .

• 30 35 olup ne çok 18 20 lik kız götüren olmuş la, millet ağzının tadını biliyor baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 5 Ağustos 2019; 17:40:43 >
  • Tamamiyle normal bir şey. Bakma buradakilere sen, bunlar 18 yaşında mini etekli veya taytlı bir kız görüp kendinden geçenlerle aynı tipler.
  • popüler konu olsun diye konu acılıyor forumda.madem memnunsun bunu ne diye acarsınki banane senin kac yaşında kızla sevgili olduğundan.
  • Kimse karışamaz konu açman bile gereksiz ama dokunmuşlar demek ki neden gidip kafanı bozanlara anlatmıyorsun.
    Kimse karışamaz dediysem de kafa yaşın kızla örtüşmüyorsa kendini kandırmış olursun hevesiniz geçer ayrılırsınız. Kafa yaşın 19 ise bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

ona bakarsan şu fotodakilerin eşleri önceki eşlerinden olma kızları ile yanı yaşta

Alıntıları Göster
    Konu boyunca başka sübyancıları göstererek kendini iyi hissettirmeye çalışmışsın. Ama başkalarının yediği haltlar seninkini normal kılmıyor bunu anlayamamışsın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.