beni teselli eder misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 27 Şubat 2024; 21:28:24 > |
yaşım 40 ve evlenemedim
-
-
Ozgursun abi ysni kendine odaklanabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güzel bir bayana çok ihtiyac duyuyorum
beni anlayan beni çok seven ve güzel bir bayan hayaliyle yaşıyorum.ulaşamamak beni kahrediyor.
ne yapabilrim?
yaşım 40 ulan 40 evlenemedim.
kendimi cok deyersiz hissediyorum
-
40a kadar neyi bekledin evlenmek için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok denedim
bulamadım
hiçbir güzel kız beni sevmedi istemedi.
-
Sadece güzellik aramışsın dayı sorunun orda karaktere bakmamışsın sen karaktere bakarak evlenseydin evlendiğin kadının güzelliğine hayran kalırdın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi o zaman neler yasadigini veya durumumu bilemem de bu kadar ihtiyac duyuyorsan kendini geliştir sonra birini bul hemen, tabi o da bi ihtiyacmis gibi hissettiriyor insana haklisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne kadar iyi biri olduğuna dava ve sonrası süreçte şahit oldum. Evlilik konusuna gelince bu nasip işi bugünlerde çoğu evlilikler kısa sürede ayrılıkla ve kötü şekilde bitiyor bu durumdaysa sana layık daha iyi birinle kaderin birleşebilir saygılar sevgiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Total kişisel servetin 300k dolarin altında ise kadınların pek ilgisini cekemiyorsun
Düzgün ev 170 bin dolar düzgün araba 60 bin dolar
Üstüne para pul kiyafet saat sekil giyim lazim okkkkey yoksa kadinlar bakmiyor
#brutalreality
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aşk büyüsü yapsaydın ya beya.
-
Evlenememe sebebin tam olarak ne? Sana bir tavsiye eğer uyarsan evlenecek kadın bulma şansın artar. Bol bol horoz ye, horoz erkeklik hormonu testesteronu arttırıyor ve dambıl + bench sehpası al 1 gün arayla ağırlık kaldır 6 ay sonra aynanın karşısında kendini tanıyamazsın. Unutma dost aynalar asla yalan söylemez, ayna karşısında kendini beğendiğin an başka insanlar da seni beğenir, denendi onaylandı 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aylem de aylem
-
Bu tür meseleler çok arttı. Çocuk yapmayacaksınız ( ki aday eşiniz de kesin istekli ve hazır olmalı ) evlenmenin anlamı yoktur.
Kadınlarda olmazsa olmaz kendi ayakları üstünde durabilen yani sorumluluk sahibi Feminist bir kadın ile yaşayacağınız herşey samimi olacaktır. Aksi halde karı yer durumu olur.
Türkiye de ilk buluşma hariç herşey eşit yarısını ödeme de pek yoktur. Yani birden fazla etmen sizi bu hale getirdi sizden kaynaklı değil.
Çözümü basittir: Avrupa Amerika Kanada gibi ülkelere yerleşin. Çocuk istediği de ikiniz karar verirseniz isterseniz evlenir veya aynı şekilde de bekar aile olabilirsiniz. Bunlar oralarda olağandır...
Türkiye de ise cinsel yaşam için evlenmeyi tercih edenler de var. Sonra ten uyumu kafa uyumu sorunları çıkıyor boşanma istemiyorsa aldatmalar başlıyor. Ortada çocuk bile olmasa sorumluluk sahibi kendi ayakları üzerinde durmayan rahata bir alıştı mı meşgale hayrına rahat işleri de istemezler boşanmak ta ama bazı kadınların istisnalar olsa da denk geldiği sonu aldatmalar olanı da var. Türkiye deki kadınlar aldatma sonucu şiddet hatta ölümlere varan olasılıkları bildikleri için çok iyi saklarlar erkekler ise aldatsa beden dili en başta ele verir...
Türkiye'de etrafımda erkekler kadar kadınlarda da bu rezaleti görmekteyim. Madem aldatmaya kayacak medenice veya birden aniden boşanın derim. Yeri gelmişken belirtmek isterim .
Evlenmiş olmak için veya anneniz veya babanızın torun istiyor diye de olmaz ..
Bekar takılın yani partneriniz olaraktan . .
Kafa dengi hayat yoldaşı ten uyumu da varsa evlenmeye gerek yoktur
Akıl sağlığınızı da koruyun önce kendiniz. İyi olursanız başaklarına da hayrınız olur elbette değer verdiklerimiz ki bunlar mümkün oldukça az olmalıdır.
Naçizane tavsiyelerim böyle....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlginç ben 28 yaşındayım bu güne kadar 1 defe ilişkim oldu ve kötü bir kavgayla ayrıldık. Bu hayatta aradığın "eş" ise neyi tanımlıyorsun. İlişki içinde olmak mı yoksa seni her konuda destekleyecek, senin yüklünü paylaşacak, seninle üzülecek seninle gülecek, seni taşıyacak birisi mi? Şu saate kadar bekar kaldıysan bence böyle devam et. Çünkü hayatına biri girecek 1 ay çok iyi olacak ama hemen sonrası bozulmaya başlar tüm düzenin, sen ne kadar çabalasan da memnun edemezsin. Sen orda yoksun çağırdığımda diye dolanırsın ortada. İstediğin şeyde detay ver her zaman. Seninde nasibin bekliyor.
-
zamanında gürcistanda kadınlara dişletiyordun hocam kendini
evlenecek adamın yapacağı iş değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X