kredide riskli gruptasınız dedi bilgisi olan var mı
Dostlar hem ev ihtiyaçları için hem de 3 yıldır lg g4 kullanıyorum telefon almak istiyordum kredi başvurusunda bulunayım dedim. Müşteri temsilcime yazdım 50k kredi çekmek istiyorum kontrol yapar mısınız diye cevap geldi hemen Riskli grupta olduğunuz için kredi çıkmaz dedi. Ben nasıl riskli gruba girmiş olabilirim. Daha önce 50k kredi aldım 75 geri ödüyorum 37k borcu kaldı aylık 2100 ödüyorum. 470tl kyk ve 670 bes ödemesi yapıyorum genellikle aylık 3-4k arasıda kredi kartı harcamam oluyor ve her ay başında tüm borcu kapatırım asla asgari yatırmam. Findeks Notum 1698 neden böyle oldu bilen var mı? Şöyle bir durumu eklemek isterim her ay 670 bes kesiliyor ama bunun için hesapta para bırakmıyorum her zaman - bakiyeye atıyor her ay başında da ödüyorum bundan olabilir mi? Yoksa piyasa NA NAY mı ondan mı vermiyorlar?
Bir anime arıyorum hatırlayamadım adını
Arkadaşlar hatırladığım kadar anlatayım bilen vardır belki. Böyle siyah takım elbise giyen ama kafası koyun kafası olan bir adam vardı. bir kaç tane çocuğu böyle kule gibi bir yere koyuyor ve onlara oyun oynatıyordu ana karakterin saçında beyazlık vardı. Maske takan bir çocuk vardı abisini mi kardeşini mi arıyordu. İzleyici kasmaları falan gerekiyor. reyting yapmazsa ölüyor mu neydi. Hatta ilk bölümünde bir hayaleti okuldan çıkartmaları gerekiyordu. Yan karakterlerden biri yandere tarzı bir gözlüklü hatundu. hatırladığım bu kadar bilen varsa yardım isterim.
özgüven kazanabileceğim aktivite önerisi ya da kurs önerisi
Değerli dostlarım Ankara'da yaşıyorum. Sosyalleşebileceğim bir kurs, aktivite gibi öneriniz varsa lütfen paylaşın kendimi daha mutlu biri yapmaya çalışıyorum. Önceden Kızılay'da wing-tsun öğreten bir mekana gitmiştim yine dövüş sporları mı yapsam diye düşünüyorum. Akşamları yürüyüş yapıyorum.
Kıza Nasıl Cevap Vereyim
Değerli arkadaşlar bundan 4 5 ay önce ilişkim bitti anlaşamadık her şeye kavga ettiğimizden bir birimizi üzmeyelim daha fazla dedik en son bana çok gevşek birisi olduğumu söyleyince bende alttan almadım. Bu benim ilk ilişkimdi. Şimdi bununla birlikte olduğum zamanlarda ben bu kıza bir bileklik aldım hediye bizim için yatırım diye söyledim. 1 ay önce beni aradı annem rahatsızlanmıştı geçmiş olsun diye aradım dedi burada kesinlikle bir iması yok harbiden geçmiş olsun için aradı. Şimdi ortak bir arkadaşımızdan aldığım bilekliği geri göndermiş. Arkadaşımız bana bugün dedik bende bir emanetin var onu vereceğim diye. Ben nasıl cevap vereyim buna mantıklı bir cevap arıyorum. Hala özlüyorum Barışalım dese düşünürüm ama yapmamam en doğrusu olur biliyorum. Tıkandım biraz help please!!!
God Of War Kratos'un Anlattığı Hikayeler
Değerli dostlarım God of War oyununda Kratos'un anlattığı hikayeleri bilenler var mı yazabilecek yada kaynak verebilecek. Bir oduncu hikayesi vardı diğer hikayeler nelerdi?
Bireysel Emeklilikten Çıksam Bir Sorun Oluşturur Mu?
Hayırlı Sabahlar Değerli Dostlar. 2023 Şubat Ayında 50k Kredi Çektim Ziraat Bankasından 75k Olarak Geri Ödemekteyim. Bu Krediyi Alırken Mecburi BES'e Kayıt Oldum. Şimdi Aylık 673tl Boşuna Ödemek İstemiyorum. Yeni Düzenlemelerde BES'ten 1 yıl Sonunda Çıksam Benim için Bir Sorun Teşkil Eder Mi? Geri Ödemesi Veya Parayı Almak Önemli Değil Benim Sormak İstediğim Bu Aylık Ödemeden Kurtulursam Bankalarla Alakalı Negatif Bir Etkiye Sahip Olur Muyum? Tekrar Kredi Çekmek İstesem ya da Başka Bir İşlemde Sorun Oluşur Mu? İyi Formlar.
Ülkemizde kullanılmayan bir youtube videosunu nasıl indiririm.
Konuyu buraya yazmak doğru mu bilmiyorum ama cevaplarını bekliyorum. Youtube den bir video indirmek istiyorum. Gitar dersi için tablar verilmiş ama video telif nedeniyle kapalı. Vpn ile açılıyor ama ben bu videoyu direk indirmek istiyorum. İnternet üzerinden youtube video indiriciler bu video kullanılmamaktadır yazıyor. Bildiğiniz bir yöntem var mı? İyi forumlar.
Yeni hat aldım gün içinde telegram hesabı açılmış
Değerli arkadaşlar bugün yeni bir hat aldım Turkcell'den. Gün içerisinde 2 saat sonra telefona mesaj geldi Telegram giriş kodunuz budur diye. Telefonumda Telegram yüklü değil ve numara daha yeni. Hemen uygulamayı yükledim ve giriş yaptığımda hattınızda parola koruması vardır uyarısı geldi ve hesabı sıfırla seçeneğine yönlendirdi. 1 hafta bekleme süresi verdi. Bu nedir neden olmuş olabilir telefonumda virüs yok. Bilen dostlarımız varsa tecrübelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Okulda müdür yardımcısı yakaladı disipline gittik sonuç
Arkadaşlar merhaba. Çok dertliyim. Okulda işlemediğimiz bir suç üzerimize kaldı. Şimdi ben Başkent'te lisede okuyorum. Okulda çok sevdiğim samimi bir kankim var. Adı Necdet ben hayrettin derim ona çok benziyor. Bizim sınıfta diğer bebeler çok iyi değil. Alayı keko. Tüm kirli işler var bunlarda. Dersin huzurunu da bozuyorlar. Arka sıralarda kendi mekanları var. Neyse şimdi ben hayrettinle kantindeydim. Ekmek arası pattes köfte aldık yanına akmina limonlu maden suyu bahçede oturup yiyelim dedik. Sonra bu bizim sınıftaki kekolar geldi bağıra bağıra gülüyorlar etrafa laf atıyorlar. Millet aşırı rahatsız oluyor kimsede bir şey demiyor sonra sataşırlar diye. Artık hayrettinde dayanamadı bende kardeşim biraz sessiz olur musunuz lütfen rahatsız olduk. Artık öyle bir raddeye geldik ki dayanamadık. Kardeşim az sessiz olur musunuz dedik. Rahatsız oluyoruz lütfen. Bu çetenin değişiklerinden biri hemen parladı ampül hayırdır birader sıkıntın ne diye girdi. Ya sen kimsin de böyle konuşuyorsun nasıl bir uslüp bu. Kardeşim burası okul dedim hareketlerinize dikkat edin dedik hayrettinle. Bak etraftaki diğer çocuklara herkes rahatsız oluyor. Batıyorsa çek git gardaş dedi. Bende artık patladım. Ahır mı lan burası düzgün konuşun diye biraz yükseldim. Sonra birbirimizin üzerine yürüdük ufak bir dalaşma oldu. Nöbetçi hoca koştu diğerleri falan bize bakıyor bahçede. Ama hırsımızı alamadık. Müdür yardımcısı var Ahmet hocaya gittik konuştuk azarladı hepimizi ikincisi olmasın atarım dedi bağırdı baya velilerimizde haber verdi. Akşamda evde bir gerginlik oldu. Hayrettinle konuştuk olayı o dedi bunlar illaki kinlenir dedi dikkat etmek lazım dedi. Sonraki hafta olay şöyle koptu. Biz tuvaletteyiz hayrettinle idrar atımı yapıyoruz. Sonra bu gereksizler sigara içiyor tuvalette sonra bunlar aniden koşarak kaçtı ardına hemen Ahmet hoca geldi. Siz sigara mı içiyorsunuz diye bizi tuttu. Hayrettinle şok geçirdik. yanında iki hoca daha var bizi yaka paça topladılar hemen Müdür yardımcısının odaya geçtik. Hocalar bağırıyor siz sigara içiyorsunuz. Ceza keseceğiz disipli işlemlerine başlayacağız dediler. Hocam biz içmedik diyoruz yanımızda yok asla sürmedik ağzımıza diyoruz. Arama yapacağız dediler. Sınıfa bir gittik benim çantadan Malbora touch blue çıktı paket açılmamış daha hayrettin in çantasından da tütün çıkmaz mı. Bu gurup bize tuzak kurmuş meğer kendi mallarını bizim çantalara atmış. Sonra hocalar kurul topladı. Disiplini ceza vereceğiz dediler savunmalarımızı yazdık. Kurul karşısına çekti bizi. Anlatıyoruz durumu. Kimse dinlemiyor. 14 gün uzaklaştırma dediler. Bizim elimizden bir şey gelmiyor annemizin babamızın yüzüne bakamıyoruz. Sonra Bende dedim ki hocalarım siz ne öğretmensiniz ne de yöneticisiniz hakkımı helal etmiyorum size dedim. Sonra kurul odasının ışığı gitti. Deprem oldu birden sonra hocaların aniden kafasında boynuz çıktı. Ellerinde zincir vardı. Hocalar insan görümlü zebaniymiş. Burada hak benim sende benimsin dedi. Ama ben odadan bir kaçtım hayrettini bıraktım orada ne oldu bilmiyorum telefonlarımı açmıyor. Sonradan herkes orada birbirinin kölesiymiş. Fena oyuna geldik yani. Bende açığa geçtim gıda okuyorum arkadaşlar. 2 sene sonra sbs ye hazırlanacağım.
Zam istedim sonuç
Arkadaşlar 6 yıldır çalışıyorum. Şimdi çok bilgi vermek istemiyorum ama demir işindeyim ve şirket baya büyük. Bu ekonomik durumda şirket yeni değişim kararları aldı. Yeni elemanlar stajyerler şirkete geldi. Bir kaç gün önce Genel Müdürümüz beni yanına çağırdı. Genel bir sohbet ettik dedikodu yaptık sonra İK dan gelen yeni ekibe saha tecrübesi göstermemi istediler. Bu işi yapacak başka kimse yok mu diye önce sordum tabii ama özel sektör ne dersen yapacaksın şu sıralar zaten şirkette performans yoklaması dönüyor. Neyse istemeyerek kabul ettim. Yeni Stajyerleri aldım sahaya fabrikalara gittik. makineleri gösteriyorum. İşlerin nasıl ilerlediğini. "İş sağlığını önce can güvenliği" Fabrikada gezerken bizim yaşar usta var o geldi biraz da ağzı bozuktur adam demir ile yatıp kalkmış ömrünü harcamış tarzı böyledir. Yeni elemanlara biraz usta ağzını gösterince hanımlar ay bu nasıl erkek dediler. Sonra günü bitirdik şirkete geri döndüm. genel müdür beni çağırdı. İşte gün nasıldı neler yaptınız falan filan konuştuk akşama takılalım dedi. Sonra gittik bir türkü bara bilardo oynadık şimdi iş dışında da olsa müdür deyip bilerek yenildim mutlu oldu. Sonra çiğ köfte yerken dedim müdürüm şu zamanlarda geçim zorlaştı hayat çok pahalı dedim. Evet işlerde iyi gidiyor gibi görünse de zora giriyoruz dedi. Neden diye sorunca ortaklar yeni araba almış şirket hesabından on beş milyona onu da şirket hesabından çekmişler. Böyle olunca küçültme yapabiliriz dedi. Bende dedim ki müdürüm ben 6 yıldır buradayım gel dediniz geldim git dediniz gittim ne iş olursa yaptım. Artık ben burayı çok benimsedim ama şu anki pozisyonumla maaşım olmuyor dedim zam istiyorum dedim. Müdür de tamam dedi haftaya seninle bir yönetim kurulunu görüştürelim dedi çok teşekkür ettim evlere dağıldık. Haftayı sabırsızlıkla bekledim. Sonra Kurul toplandı. Bende jilet takımımı çektim oturdum karşısına kurulun. Önce muhabbet etmeye başladık genel olarak nasılsın, spor muhabbeti yaptık işte kuruldakiler sporda kaç kilo kaldırabilirsin barfiks kaç yapıyorsun çok seviyorlar muhabbet sardı belgesellerden konuştuk. Sonra genel müdürümüz sizin performans değerlendirmenizi yaptı. 6 Yıldır burada bizimlesiniz Çok istikrarlı ve gayet iyi bir çalışanımızsınız dediler ben çok gaza geldim havalara uçuyorum. Sonra ortaklardan biri dedi ki maalesef şu anda size zam artışı yapamayız şirketimiz zarar gidiyor. En az 3 yıl daha bu şekilde çalışın tekrar düşünelim dediler. Ben bu lafları duyunca sinirim bozuldu elimi masaya vurdum sertçe. Nasıl zarara giriyor ya dedim. Kaç sene oldu eşşek gibi çalıştırdınız kendi zamanımdan feda ettim çoğu şeyi dedim. Müdür tabi biraz yükseldi benim tavrım karşısında. Sakin ol aslanım dedim. Ben bunu duyunca iyice delirdim sandalyeyi fırlattım. on milyona alırken arabayı iyiydi dedim sizin g** rahat edecek diye biz ömrümüzü bitirdik dedim. Sonra birden elektrik gitti odada sesler fısıltılar gelmeye başladı. Ben arıza var sandım. Sonra kırmızı bir ışık yandı bir de ne göreyim. Ortaklardan birinin gözleri kırmızı oldu ve birden derisi patladı deprem oldu. Sonra göğüsünün içinden boynuzlar çıktı. Demir işindeyiz ya etrafta zincirler şakıdı. Karşımdaki ortak zebaniye dönüştü. Seni almaya geldim dedi zamı sana birazdan vereceğim dedi ben odadan kaçtım hemen. Sonra bir daha asla konuşmadık. 8. seneme giriyorum hala aynı devam.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.861 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic