Şimdi Ara

Kıza Nasıl Cevap Vereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bundan 4 5 ay önce ilişkim bitti anlaşamadık her şeye kavga ettiğimizden bir birimizi üzmeyelim daha fazla dedik en son bana çok gevşek birisi olduğumu söyleyince bende alttan almadım. Bu benim ilk ilişkimdi. Şimdi bununla birlikte olduğum zamanlarda ben bu kıza bir bileklik aldım hediye bizim için yatırım diye söyledim. 1 ay önce beni aradı annem rahatsızlanmıştı geçmiş olsun diye aradım dedi burada kesinlikle bir iması yok harbiden geçmiş olsun için aradı. Şimdi ortak bir arkadaşımızdan aldığım bilekliği geri göndermiş. Arkadaşımız bana bugün dedik bende bir emanetin var onu vereceğim diye. Ben nasıl cevap vereyim buna mantıklı bir cevap arıyorum. Hala özlüyorum Barışalım dese düşünürüm ama yapmamam en doğrusu olur biliyorum. Tıkandım biraz help please!!!

• Hocma sana gevşek diyen öyle gören birisiyle ne kadar sürdürebilirsin ki ilişkiyi barışırsanız toksik ilişkiye döner en güzeli cevap vermemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip basit şeyleri görünce gülüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeminle benimde gülüncüme gitti bitmiş gitmiş olay ne anlamı var birden

• İnterest kullanıcısına yanıt

nasıl desem sinirlenince lafı bu noktalarda tutardı hep

• Bilekliği kesinlikle kızdan geri alma. Unut. Öyle şeylerin lafı olmamalı.

• geldi bahar ayları,

gevşer gönül yayları,

sana karşı hep gevşekti zaten,

yaşasın 23 nisan

gibi bi dörtlük ile olayı bağla. hayırlı olsun düğün tarihini şimdiden kararlaştırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.