Şimdi Ara

Koskoca vladimir putin in boyu benden kısa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan çok mutlu oldum bende kendimi kısa sanıyordum. Koskoca dünya liderini putin in boyu 1.70

• Yapay Zekanın Yanıtı

Putin'in Boyu: Gerçekler ve Efsaneler

Vladimir Putin'in boyu, özellikle ondan daha uzun olduğu düşünülen Batılı liderlerle karşılaştırıldığında sıklıkla tartışma konusu olmuştur. Resmi verilere göre Putin'in boyu 170 cm'dir. Ancak bazı kaynaklar, gerçek boyunun daha kısa olabileceğini iddia etmektedir.

Putin'in boyuyla ilgili efsanelerden biri, boyunu daha uzun göstermek için özel ayakkabılar giydiğidir. Ancak bu iddiayı destekleyecek resmi bir kanıt yoktur. Ayrıca Putin'in boyu, kendisinden daha uzun olduğu varsayılan diğer liderlerle çekilen fotoğraflarda da tutarlı görünmektedir.

Putin'in boyu, kişisel yaşamının bir özelliğidir ve herhangi bir şekilde liderlik becerilerini veya siyasi görüşlerini yansıtmaz. Aynı zamanda, farklı liderler arasındaki boy farkı, sağlık veya zindelik gibi diğer faktörlerden de kaynaklanabilir.

Sonuç olarak, Vladimir Putin'in boyu 170 cm olarak resmi olarak belirtilmiştir. Boyuyla ilgili efsaneler ve varsayımlar olsa da, bu konuda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Putin'in boyu, herhangi bir şekilde liderliğine veya siyasi duruşuna etki etmeyen kişisel bir özellik olarak değerlendirilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senin boyun kaç santim?
  • Hangi dünya lideri hobbitlerinmi
    obama dururken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyu degil işlevi önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosuna uzun adam demiyoruz bizimkine

• Bende uzunum :D

• Senin onu gectigin tek konu bu herhalde sevinebilirsin artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boya göre adammy de?erlendiriyorsunuz la 170 normal boy uzunlu?u sen uzunsan ne yapak putinden daha my güçlü olman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F242C076F -- 17 Şubat 2015; 0:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Stark

boya göre adammy de?erlendiriyorsunuz la 170 normal boy uzunlu?u sen uzunsan ne yapak putinden daha my güçlü olman gerekiyor

170 belki bi 20 yıl önce normaldi şimdi 185 normal dostum yeni nesile bakarsan hepsi 185+
  • https://www.youtube.com/watch?v=pqIg6gGlX6o

Ulan başlığı görünce nedense bu aklıma geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B877E4756 -- 17 Şubat 2015; 0:12:56 >
  • Eski kgbt ajanı ve seni teke tekte her türlü alır istersen 2 metre ol

• sen öyle görmek istediğin için sana öyle görünüyor olabilir bende yeni nesil liselere baktığımda boyu doğru düzgün 170 i geçen insan yarı yarıya ayrıca boyun tartışılıcak bir yanı yok basketbolcu veya sporcu olmadıktan sonra boy tartışılmamalı

hadi senin dediğin oldu diyelim putin ortalamanın altında zerre önemi yok hastalık boyutunda bir kısalıktan zaten söz edilemez 170 boy şu anda benim çevremdeki insanlara bakarsam zaten normal bir boy putin boy olarak ortalamanın altında olsa bile spor altyapısı olan ve geniş çevrelerce karizmatik bir lider ve dünyayı yöneten abd nin en önündeki en büyük engel rusyanın yöneticisi

adam bu konuma gelmiş boyunuzu karşılaştırdığınız kişiye bakın

siz gidin boyunuzu ajdarla karşılaştırın boyla birşeyler kazanılmıyor azim olmadıktan sonra hiç bir özellik işe yaramaz

• Bu başlığı rus forumlarına gösterdim birazdan seni başa getirmek için isyan çıkaracaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 17 Şubat 2015; 0:31:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70mi owww

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Stark

sen öyle görmek istediğin için sana öyle görünüyor olabilir bende yeni nesil liselere baktığımda boyu doğru düzgün 170 i geçen insan yarı yarıya ayrıca boyun tartışılıcak bir yanı yok basketbolcu veya sporcu olmadıktan sonra boy tartışılmamalı

hadi senin dediğin oldu diyelim putin ortalamanın altında zerre önemi yok hastalık boyutunda bir kısalıktan zaten söz edilemez 170 boy şu anda benim çevremdeki insanlara bakarsam zaten normal bir boy putin boy olarak ortalamanın altında olsa bile spor altyapısı olan ve geniş çevrelerce karizmatik bir lider ve dünyayı yöneten abd nin en önündeki en büyük engel rusyanın yöneticisi

adam bu konuma gelmiş boyunuzu karşılaştırdığınız kişiye bakın

siz gidin boyunuzu ajdarla karşılaştırın boyla birşeyler kazanılmıyor azim olmadıktan sonra hiç bir özellik işe yaramaz

Bilmiyorum ben öyle görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Şuan çok mutlu oldum bende kendimi kısa sanıyordum. Koskoca dünya liderini putin in boyu 1.70

adolf hitler 1.55 boyuyla;
    avrupa, sovyetlerin yarısını aldı 6.5 milyonda yahudi katletti keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

quote:

Şuan çok mutlu oldum bende kendimi kısa sanıyordum. Koskoca dünya liderini putin in boyu 1.70

O da 1.55 miymiş vay bee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

quote:

O da 1.55 miymiş vay bee

1.73 adolfun boyu ne 1.55 i hobit hitler yaptınız sizde adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7117E0CC9

Bu mesaj silindi.

Topuklu mu giymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.