|
Bildirim
Xiaomi Apple ile ölüm kalım savaşına girerse ölür maalesef….
|
Ya ne savaşı 14 milyar para verip Xiaomi 11T mi alıcaz eskiden ucuz diye alıyorduk artık o da kalmadı. Sen Çin markasısın ucuz değilsen tercih edilmezsin bu kadar basit.
|
Geçmen için önce kendine ait stabil bir işletim sistemin olması lazım
|
Xiaomi telefondan yazıyorum bunu, ölürsün de kalır mısın bilmiyorum canım ne bu uçmalar felan?
|
Önce birçok telefonlarda ki sensör sorununu çözsünler..
|
Xiaomi haddini aşmış bence (: Apple neresiyle güleceğine karar verememiştir bence (:
|
Kimsenin fan boyu falan değilim ama elimdeki 6s+ ın sadece 2 kere pilini değiştirerek 6 yıldır kullanıyorum. 7. Yıla girdik. Halen istediğim her şeyi yapabildiğim akıcı bir telefon ve 2. El fiyatı olarak da 3000₺ civarında piyasası varmış sanırım. Hangi 7 yıllık android cihaz bu şekilde olabiliyor.
|
çok fazla telefon satmak ile kaliteli telefon yapmak farklı şeyler insanlar xiaomi alırken fiyatından dolayı alıyor yoksa seçeneği olsa xiaomi tercih edeceklerini sanmıyorum. buna en güzel örnek xiaomi'nin en büyük pazarının hindistan ve ortadoğu ülkeleri olması
|
Mi 6 ile pil değiştirmeden ve 1 tek reset bile atmadan 6. yılım. Telefonda 163 adet uygulama var. Sen elindekinin en iyi ürün olduğunu sanmaya devam et. Tipik apple'cı egosu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbey99 -- 12 Şubat 2022; 21:13:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |