Şimdi Ara

Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı

Xiaomi kurucusu ve CEO'su Lei Jun Weibo'ya yaptığı açıklamada, Xiaomi'nin Apple'a karşı çok daha çetin bir mücadele başlattığını ve üç yıl içerisinde dünyanın en büyük akıllı telefon satıcısı olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ayrıca Bkz.Realme'den yeni tablet geliyor: Realme Pad Mini

ABD ambargosuyla birlikte Çin'deki hakim pozisyonunu kaybeden Huawei'den kalan boşluğu doldurmaya çalışarak Apple'a doğrudan rakip olmak istediklerini belirten Lei Jun, bu süreçte özellikle üst düzey akıllı telefon pazarına odaklanacaklarını dile getirdi.

"Bu bir ölüm kalım savaşı"

Jun, "Ürün ve deneyim açısından Apple ile tam bir rekabet içerisine girmeyi ve önümüzdeki üç yıl içerisinde Çin'in en büyük üst düzey akıllı telefon markası olmayı hedefliyoruz." dedi. Xiaomi CEO'su, şirketin Apple ile amiral gemisi akıllı telefon segmentindeki rekabetini de Xiaomi'nin üstesinden gelmesi gereken bir "ölüm kalım savaşı" olarak nitelendirdi.

Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı

Apple, 2021'in dördüncü çeyreğinde altı yıldır üst üste Çin'de en çok satan akıllı telefon markası Vivo'yu tahtından indirerek, birinciliğe yükselmişti. Apple ayrıca, satılan her beş akıllı telefondan birinin iPhone olmasıyla da dünyanın önde gelen akıllı telefon satıcılarından biri olmuştu.

Kaynak:https://www.scmp.com/tech/big-tech/article/3166577/xiaomi-founder-lei-jun-vows-challenge-apple-sharpened-focus-global

• Kimsenin fan boyu falan değilim ama elimdeki 6s+ ın sadece 2 kere pilini değiştirerek 6 yıldır kullanıyorum. 7. Yıla girdik. Halen istediğim her şeyi yapabildiğim akıcı bir telefon ve 2. El fiyatı olarak da 3000₺ civarında piyasası varmış sanırım. Hangi 7 yıllık android cihaz bu şekilde olabiliyor.
  • Rakamlarda geçersiniz de inşallah sadece rakamda kalmazsınız. Yazılımınızı da oturtur ve samsung gibi bir ton telefon çıkarmayı bırakırsanız o dediğiniz olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Apple ile ölüm kalım savaşına girerse ölür maalesef….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi konuda ? Rekabet güzel ancak bir sıfır geriden başladın kullandığınız o işletim sistemi ile olmaz o iş. Mobilde iOS gibi işletim sistemine kafa tutamazsınız. Çok derin konular bunlar. Google gibi geliştiriciler ve Samsung gibi Tüm üreticiler içinde geçerli. Sadece tek ne yazılım nede kaliteli ürün ile olmaz.

• En son Huawei’de böyle söylüyordu :)

• Zor o dediğin bremın alemiyum folyo

• Öldün kanka o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes kendi kulvarının kralı işte...

• Tweet vardi, besiktas olum kalim macina ciksa olur diye. Aklima geldi.

• Geçmen için önce kendine ait stabil bir işletim sistemin olması lazım

• İkiniz de ölseniz ne olucak ki

• Çin çok hızlı yükseliyor abi telefonlarda olmasa bile Teknolojik eşyalarda scooter vs gibi çok iyiler Amerika'nın geleceği iyi olur umarim

• Yazılım berbat ötesi gel abicim gell sana da telefonum var markası = Xiaomi bunu alacağıma üzerine 2k daha koyup en azından utandırmayacak yormayacak bir apple alsaydım pazartesi günü 4. Teknik servise gönderişim olucak

• Aynen savaşa her gun telefon çıkartarak gir Xioami çok akıllı bir hareket sonun samsung gibi olucak her yükselişin bir düşüşü var. Maalesef her yazılım güncellemesiyle telefonun içine sicmandan biktim artık mi note 10 u anneme verip iphone 12 geçtim ve kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbey99 -- 12 Şubat 2022; 21:13:50 >
  • İşletim sistemi çok kötü xiaominin rootlu cihaz kullaniyorum sanki

• Bunu her gün yeni bir telefon piyasaya sürerek ve buglarla dolu bi telefon sunarak mı yapacaksınız çok merak ettim

• Büyük olmak isteyenler çıkıp böyle bir açıklama yapmaz. Böyle bir açıklama yaptıysa bu apple şirketini daha büyük yapar. Adam samsungu yada başka birini geçeceğim demiyor appleı geçicem diyor...

• Nolur artık telefon üretme de yazılıma biraz el at Lei Jun.

• Önce birçok telefonlarda ki sensör sorununu çözsünler..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.