Şimdi Ara

Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poco x3 kullanıyorum çok memnunum telefondan ama Apple geçmek hayalden öteye geçemez üzgünüm Xiaomi yerini bil sen sus 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple, şirketlerin patentlerini ihlal edip azıcık oradan azıcık buradan çala çala kendini geliştiren bir şirket hakkında açılmış bir sürü dava var araştıran bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Şubat 2022; 2:12:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrxy81 M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı

Nasil kapaniyor bunlar dosya gezgininde ileri geri oynarken tam ekran bile reklam ciktigi oluyor :)

• Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Her birinin ayarlar yada hakkında kısmında tavsiye ve reklamları kapat butonu var, youtube ye xiaomi reklam kapatma yazın çıkan görsellerde de yardım alabilirsiniz, ama can sıkıcı olan paramla bana reklam izletmeye çalışmaları baskıcı rejimin işaretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 14 Şubat 2022; 8:21:37 >
  • Kendi orjinal miui romuna bile reklam sıkıştıran Xiaomi mi yapcakmış bunuayrıca orjinal dosya yöneticisine ,bilgilerimin toplanmasına izin vermiyorum seçeneği ekleyip,seçeneği kapatınca programı kapatan Xiaomi mievet şu an hâlâ Xiaomi kullanıyorum, ama kullandığım, eski güzel günlerinden kalan çift hatlı Aosp bir redmi5+ ..bugün kesinlikle tercih edilecek bir marka değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Şubat 2022; 12:5:32 >
  • Grizu ve lemingler çizgi filmi geliyor aklıma. Paylaşmayı bilmeyen, açgözlü insanın hırsı, kendi kendini yok ettiriyor.

Paylaşmayı bilse, kendi de rahat edecek, başkası da. Yahu neden savaş başlatıyorsun? 8 milyarlık pazar sana mı yetmiyor, ona mı? Saçma sapan işler...

• Soru : Iphone ve Xiaomi aynı para hangisini alırsın ?

Cevap : Hiç biri

Soru : Birini tercih etmek zorunda kalsan ?

Cevap : Iphone

Durum bu kadar basit.

• yapma Xiaomi yoksa bu hikayede yanan sen olursun..

• Bir halt olmaz xiaomiden 3 gun once x3 pro aldım sorunlu çıktı mikrofondan ses gitmiyor 1 ay servis süresi diyorlar. Önce ürün kalitesini arttirsinlar sonra Apple a kafa tutsunlar bir daha tövbe.

• Önce arayüzünden reklamı kaldırsın sonra düşünsün Apple falan. Apple yarın markayı satın alır ne olduğunu anlamazlar.

• Xiaomi sadece ucuz olduğu sürece, piyasada hayatta kalabilir.

Gerisi traşşş...

• apple devletler üstü şirket artık bazı polyannalar sanıyor ki apple a rakip çıkar abd vs çin diye bir şey olmaz çinin çapı apple a bile yetmez bazı savaş çığırtkanları sanıyorki çin ile abd düşman Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı abd nin yol vermediği hiçbir şeye giremez o korkaklar tamamen abd tarafından büyütüldü bu devlet diğer devletleri yutmak için çıkartıldı yine abd kendi işini başka iştiraklerine yaptıracak 20-30 sene içinde izleyin ve görün

• labtek38 kullanıcısına yanıt

2015 yılında aldığım Xiaomi mi5s'i hala kullanıyorum. Pilini bile değişmedim daha. 2.el fiyatı tabiki 3 bin TL etmez ancak bu zamana kadar yarı yolda bırakmadı hiç. Hala işimi görüyor.

• Xiaomi, hiçbir zaman kalitenin öncüsü olmadı. Bir zamanlar ucuz, rekabetçi telefonlar çıkardığı için meşhur oldu. O da ekonomileri bozulan bizim gibi ülkeler sayesinde ve kendi milliyetçi ülkesi sayesinde.

Xiaomi, tüm yönüyle, kalitesizlik sorunları yaşayan cihazlarını, tam anlamıyla kaliteyi yaşatan ürünler haline getirmedikçe Samsung ve Apple'ın eline su dahi dökemez.

Unutmayın, Samsung ve Apple, ucuz olduğu için değil, kaliteli olduğu için tercih edildiler. Onların kalite tecrübesiyle, Xiaomi'nin "sürümden kazanayım" tecrübesi bir değil.

Xiaomi, sürekli bu firmaların arkasında gelen ama ekonomisin bozuk ülkeler yüzünden tercih edilen marka olacaktır. Tabii artık Xiaomi'nin uygun fiyatlı amiral gemileri yok. Pazarda kayıp bile yaşaması lazım. Çünkü giriş ve orta sınıf için Samsung'unda rekabetçi cihazları var, diğer firmaları saymıyorum bile.

• xiaomi küçümsencek marka deyil 2010 da kuruldu ama müthiş yükselişi var durdurulamıyor, telefon modellei tasarımı,yenilikçiliği muazzam bence yaparlar ama bir şeyi unutuyorlar küçük ekran telefon üretmeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda rte ile kılışdaroğlu gibiler sürekli bir ' it ' dalaşı içersindeler ama kazanan hep belli.

• Ablamın redmi note 9 pro'su var. Her telefonda illa yanağı ekrana değiyor ve telefon sessize alınıyor. Xiaomi önce sensör sorununu düzeltebilsin.

• Yapamazsın Xiaomi. 2 yılını doldurmadan telefon güvenlik güncellemesinden kesiliyor. Böyle Apple ile savaşamazsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.