Şimdi Ara

Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
9.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında xiaominin çin romları çok hızlı, iş globale dönünce bug ve yavaşlık söz konusu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooF -- 12 Şubat 2022; 23:16:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi'nin rakibi diğer çinli markalar ve samsung olabilir. Apple tamamen ayrı bir dünya.

• Xiaomi telefondan yazıyorum bunu, ölürsün de kalır mısın bilmiyorum canım ne bu uçmalar felan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Bir Samsung kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum.

• Xiaomi haddini aşmış bence (: Apple neresiyle güleceğine karar verememiştir bence (:

• Yaklaşık 4 senedir xiaomi telefon (mi mix 3 ve 11 t pro ) kullanıyorum. 1 kere bile reklam görmedim. Kim bu reklam görenler ?

• kendi işlemcini ve işletim sistemini bu 3 senede çıkartıp kabul ettirebilirsen 1. de olabilirsin. ( biz bb de nokia'da gördük, dün vardılar bugün yoklar.)

• Ampülün okumuş ve bilgilisini düşünün(bizim ülkede yok) aha işte onlardan bu adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung un Çin e girememesi garip

• Android markalarının temel hatası çok güçlü donanım, çok güçlü kamera ekipmanından öteye gidememeleri. Donanımı kullanan şey yazılımdır, insan o donanıma yazılımıyla hükmeder. Kişiler bu telefonları alırken bir stabilitesine, iki güncelleme planlarına bakar. Firmware ile yeni özellikler geleccek mi diye bekler. Yazılımla yavaşlamayacak mı diye bakar.

Her hangi bir android markası piyasada lider olmak istiyorsa, donanım kaynaklarının artık neredeyse eşitlendiği şu yıllarda, yazılımsal kalite olarak kendini ispatlamalı. Uzun süre güncelleme garantisi veren, her güncelleme ile yazlımı bom bok olmayan markalar öne çıkar. Yoksa git en iyi işlemciyi koy, 500mp kamera koydum, 16gb ram koydum, benim telefonum bir bilgisayar gibi de adeta. Ertesi sene de farklı bir telefonun donanımı ile hava at bir önceki seneyi unut. Kullanıcılar bunu istemiyor artık. Eskiden sizin donanım bu yeni güncel android sürümünü çalıştırmaz deniyordu, hakikaten de donanımlar çok hızlı gelişiyordu ama şu anda durum artık öyle değil.

Millet işlemcisini üretmeli, yazılım üretmeli falan filan. Buna gerek yok, apple'ı apple yapan marka değeri ve eko sistemdir. Kullanıcıyı kendisine bağlıyor, kendisine göre rahat gelen bir sistemde de bir kullanıcı ben apple'dan başkasında yapmam dediğinde bir viral reklam etkisi oluyor. Bunlardan milyonlarca kişinin bahsettiğini düşünün ve yıllarca apple kullananları.

Android markaları işte bu donanım sevdası yüzünden 2 3 sene sonra değer kaybediyor. Ya güncelleme gelmiyor ya da gelirse de marka eski hevesle çalışmadığı için o yazılımdan bir cacık olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 13 Şubat 2022; 3:30:58 >

• Çinli marka neden Apple kadar etmesin ?

Önceden çin kalitesiz ucuz mal demekti fakat eskide kalıyor bu mevzu.

Çin büyük ihtimalle 10 yıl içinde dünya ekonomisinde abd nin yerini alacak.Teknolojiye yön verecek olan çin olacak. Adamlar her sektörde basamakları ikişer üçer çıkıyorlar. Uzay robot teknolojisinde şimdiden nasanın yapamadığı şeyleri yapmaya başladılar.

Bundan 20 yıl önce apple yoktu nokia, sony ericcson, motorola falan vardı; neredeler şimdi ? Çin'in gücünü arkasına alan bir şirket apple ı indirebilir buna şüphe edenin aklından şüphe ederim.

Apple dediğin neydi, ne oldu ona bak.20 sene önce apple verseler bu elma ne la der almazdın belki de .Nokianın tarih olduğu piyasada apple da gayet çinliler tarafından iptal edilebilir çünkü adamlarda o güç var. Apple çok güçlü ama ondan daha güçlü olan bir Çin var artık .Batının egemenliği yavaş yavaş bitecek, dünya dengesi fabrika ayarlarına dönecek : asyanın tekrardan üstün olduğu bir dünyaya

@tonodias @12 Angry Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 13 Şubat 2022; 4:2:58 >

•    

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    cinli marka apple kadar eder ama Xiaomi etmez zira ciktigi gunden itibaren apple i kopyadi. Web Sitesini bile kopyaladi adamlar yaw. var mi otesi. ozgun degiller. eskiden fiyat avantaji vardi kalitesiz demiyorum telefonlarina ama huwaei ambargo yememis olsaydi xiaomi de bu kadar buyumezdi.

• apple nere sen neresin. hacı murat, ferrariye kafa tutuyor hadi bakalım.

O merdivenleri ikişer üçer çıkarken ayağı takılmasın da :)

• labtek38 kullanıcısına yanıt

Mi 6 ile pil değiştirmeden ve 1 tek reset bile atmadan 6. yılım. Telefonda 163 adet uygulama var. Sen elindekinin en iyi ürün olduğunu sanmaya devam et. Tipik apple'cı egosu.

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi demedim. Memnun olduğumu yazdım. Sen de elindekinden memnun olduğunu yazarsın olur biter. Ama sen içindeki eziklik duygusunu bastırmak İçin karşı atağa geçiyorsun. Önceki telefonum da galaxy s2 idi. Onu da 5 yıl kullandım. Fakat şimdi denediğimde açılmıyor bile. Hiçbir sebebi yok. Orjinal haline resetledim pirize takılı olduğu halde açılmıyor. Güç bela açılsa bile kasılmaktan hiçbir düğme basmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 13 Şubat 2022; 9:48:30 >
  • Çin üretimi kalitesizdir, ucuzdur imajını silmeleri uzun zaman alacak. Çin orjinli çok kaliteli ürünler de var ama işte imaj önemli. Tabi zamanla değişecektir. Çinliler çok çalışkan. Yaparlar.

Biri android diğeri ios bu sebeple rakip olamazlar.

• bu kafayla hiç bir b.k olmaz senden şaomi. Önce sen rakibim benim diyeceksin sen ne yapacaksın apple i. kaliteli ürünü uygun fiyata vereceksin sonra zaten 1 numara olursun. şu apple ezikliginden vazgeçmesi lazim Çinli firmaların.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.