Şimdi Ara

Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
9.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedi, "yaptırım"ın ne olduğunu bilmeyen adam.

• Şu an premium telefon segmentinde Apple’ı gerçekten tahtından edebilecek bir firma yok maalesef. Xiaomi Apple’dan pay çalabilir ama Apple’ı yazılımda ve cihazlarında kullandığı malzemenin kalitesi konusunda geçemezler. MIUI eskiden güzel bir arayüzdü son zamanlar da aşırı derece bug kaynayan sorunlu bir arayüze dönüştü. Malzeme kalitesi desek çoğu cihazları ya plastik ya da alüminyum kasa. En premium telefonlarının rakibi iPhone 13 Pro serisi paslanmaz çelik kasa kullanıyor. Üstelik iPhone 14 Pro ile Titanyum kasaya geçecekleri konuşuluyor. Pro serisi bir iPhone modelini elinize aldığınız kaliteyi rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. iPhone X sonrası adamlar malzeme kalitesini arşa çıkardılar premium segment cihazlarında. Hiçbir Xiaomi telefonu bana o kalite hissiyatını veremedi üzgünüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı savaşı Huawei ve Samsung'ta verdi zamanında. Şuan kuyruğunu kıstırmış kedi gibi oturuyorlar. Yaklaşık 15 senedir Gsm sektörünün içinde olan bir kişi olarak söylüyorum. Apple devletler üstü bir şirket. Herkes çapını bilmeli. Bu mesajı da Xiaomi marka bir telefondan yazıyorum bu arada:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 200 250 300 dolara orası burası toplama pc gibi olan telefonları üretirsin dersin ki 100 milyon satıyorum 500 milyon satıyorum vs. öyle başarı olacaksa olur tabi maksat satış rakamıyla başarılı olmaksa olur niye olmasın.

De apple'ın bundan haberi var mı acaba ? adamlar en ucuz iphone'u 400 dolara satıyorlar. Tipi iphone 8 kılıklı SE modeli, bu adamlar 100-200-250-300 dolara telefon satmıyorlar. E nasıl olacak bu iş ?

Apple yani senle veyahut başka bir marka ile rekabet etmiyor ki ? rekabet etse şayet çıkartır masaya koyar xr veya iphone 11 tasarımında 200 dolara bir telefon ondan sonra artık şayomi mi kalır ? işte samsung mu kalır ? veya başka marka mı kalır meçhul. Adamlar yani koca android dünyasını takmıyorlar. Benim diyor ürünüm bu kardeşim iphone 8 tasarımında telefonu 400 dolara satıyorum işine gelirse, gelmezse git aynı paraya android al diyor.

• quantity over quality politikasıyla sektör fark etmeksizin hiçbir firma lider olamaz.

• Rahmetlide sollardı

• Lan yürü git önce kendi ülkende en çok satan ol derler adama. Ayrıca bu çin piyasasında olmayan ama dünya geneli piyasada bir numara olan Samsung var daha. Aklıma Çorum dublaj Truvasından bir replik geldi : "hem sen nası baş edeceen ayıboğan gibi adamılan" 😂

• Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı

CEO'dan panik söylemi gibi geldi. Büyük başarılar. Lakin benden size kuruş çıkmaz, herhangi bir ayrıcalığınız yok

Apple olduğu pazarları domine etmiş. Samsung boykottan dolayı Çin ve Japonya'da sinek avlıyor. Samsung'un Çin pazarında varlık gösterememesi kendileri için büyük şans, keza Huawei'nin durumu da öyle. Lakin bu noktada Apple'ın dominasyonu devreye girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 12 Şubat 2022; 21:49:27 >

• Bir kişide çıkıp neden Macos benzeri bir işletim sistemi yazmıyor? fiziksel kalite değiştirilebilir bir şekilde fakat yazılım kötüyse insanlar almaz, insanların ilk söylediği şey ben android kullanamam cümlesi oluyor,ha sorsan hiç kullandın mı hayır diyorlar bu kafayıda anlamak güç tabi :) fakat yazılım işini çözdünüz mü tamamdır bence yoksa işiniz zor.

• Tamammmm
    zaten fiyatlandırmalardan belli olmaya başlamıştı.
    Şaooomiyi de kaybettik yakında 20 bin liste fiyatlarına başlarlar.

• Kimsenin fan boyu falan değilim ama elimdeki 6s+ ın sadece 2 kere pilini değiştirerek 6 yıldır kullanıyorum. 7. Yıla girdik. Halen istediğim her şeyi yapabildiğim akıcı bir telefon ve 2. El fiyatı olarak da 3000₺ civarında piyasası varmış sanırım. Hangi 7 yıllık android cihaz bu şekilde olabiliyor.

• Çok konuşmasın Apple onu satın alır ve olay kapanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne savaşı 14 milyar para verip Xiaomi 11T mi alıcaz eskiden ucuz diye alıyorduk artık o da kalmadı. Sen Çin markasısın ucuz değilsen tercih edilmezsin bu kadar basit.

• Huawei gerçekten ölmüş. Honor bile geçiş bir zamanlar alt markasıydı.

• Xiaominin adı bomba soyadı ölüm olsa nolur

• samsungu geçsin önce

• çok fazla telefon satmak ile kaliteli telefon yapmak farklı şeyler insanlar xiaomi alırken fiyatından dolayı alıyor yoksa seçeneği olsa xiaomi tercih edeceklerini sanmıyorum. buna en güzel örnek xiaomi'nin en büyük pazarının hindistan ve ortadoğu ülkeleri olması

• Ooo savaşı kazanmak için önce telefondaki reklamları kaldırsınlar..!

• iPhone sıkıntıya düşecek olursa ABD tarafından kayarak bir müdahale gelmesi çok muhtemel olur Huawei de gördük nasıl bir kayma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.