< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı (6. sayfa)
-
-
Hic Esek At ile yarisabilirmi? Biri yazilimci digeri Donanimci… savasin galibi belli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam tersi. En çok başarısız dava açılma oranına sahip şirketlerden biri Apple. Zaten o yüzden diğerlerinin yerine Apple'ın davaları kendi lehlerine kaybedilirse haberlerini manşet olarak görürsün.
Apple'ın 20 binden fazla patenti var, çala çala anca bu kadar yapabilmişler.ifi claims® patent services2021 Global 250: The World's Largest Patent Holders | IFI CLAIMShttps://www.ificlaims.com/rankings-global-assets-2021.htm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yeni çıkan telefonlarının 200,250 dolar falan olması lazım bu durumun gerçekleşmesi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi dışarıdan makyajlı ancak yazılım konusunda da bir o kadar sorunlu bir cihaz.
-
O işi Huawei çoktan yaptı peşinden ambargoyu yemesine rağmen hala Huawei en kaliteli telefonları üretiyor.
Apple satışlarda alt pazara düşecek zaten az kaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AsLında rakiplerinin apple değil BBK group (yani oppo, vivo, realme, one plus) olması gerekir. Toplamda en büyük bunlar :)
-
Ben bugüne kadar hiçbir Android telefonumun pilini değiştirmek zorunda kalmadım...! Demek ki Apple'dan iyi
Ben bugüne kadar her Android'i en az 4-5 yıl kullandım..
Amiral gemisi Android aldığında 5 yıl sonra bile para ediyor 2.elde... Apple'ı fiyatından dolayı markaların amiral gemileriyle kıyaslamak zorundasınız...!
-
https://shtms.co/ZqQ09O
evet aslında gerçekte iyi olanlar,quote:
Orijinalden alıntı: Cerkes555
Bunlarda rte ile kılışdaroğlu gibiler sürekli bir ' it ' dalaşı içersindeler ama kazanan hep belli.
her 2 yarışta da kazanamıyor. akp ve iPhone galip
çünkü bazı kafalar değişmiyor.
ben uzun zaman önce insanlara şu iki konuyu anlatmayı bıraktım.. olmuyor çünkü almıyor kafalar.
1)
xiami imeisiz cihazlarla,
applelar arasındaki inanılmaz f/p uçurumunu (xiaomi lehine)
2) öbürünü de anladınız sizler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Şubat 2022; 16:47:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten TR garantili xiaomi almak hata. o zaman anlamı kalmaz. git samsung al hatta evet apple al.quote:
Orijinalden alıntı: vedkum
Ya ne savaşı 14 milyar para verip Xiaomi 11T mi alıcaz eskiden ucuz diye alıyorduk artık o da kalmadı. Sen Çin markasısın ucuz değilsen tercih edilmezsin bu kadar basit.
Dünya imei nosunu çalıntıyı önlemek için kullanıyorken, biz vatandaş söğüşlemek için kullanıyoruz.
xiaomi, imei değiştirilebilen cihazlarıyla,
iphonelara dehşet bir f/p farkı atıyor. bu 7 yıldır böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir arkadaş
3000tl ye yurtdışı xiaomi aldı, (tr garantili fiyatı 5500 tl idi)
diğeri 7000 yl ye iPhone aldı.
xiaomici 2yıl sonra xiaomiyi sattı, hala iyi para ederken, ve yerine 4000tl yine yurtdışı daha yeni modelini aldı.
daha yeni teknolojili mis gibi yeni telefon kullanıp toplamda hala daha az verdim dedi,
"seninki yeni de olsa, olsun ben mercedes kullandım sonuçta dedi iphonecu.
cep telefonu teknolojisi inanılmaz hızlı ilerliyor, arabayla bir tutamazsın dedi digeri.
telefonları karşılaştırdılar, iPhonecuolan, yeni xiaomi teldeki Videodaki EİS özelliğini görünce küçük dilini yuttu.
Her 2 arkadaşın da 4 yaşlarında çocugu var koşarken yanında koşarak video çektikler iPhonecu nun içi gitti.
hızlı foto focus teknokojisi de grlmişti, yeni xxiaomi ve iphonelarda vardı, bizimkinde o da yoktu vsvs.
bu arada klon programlar ve modlanmış apk larla xiaomici telini özgürce bedava kullandı. ViP bir insan olmadığı için güvenlik 2.plandaydı zaten.
++++++++
1 yıl daha sonra xiaomicinin telefonu biraz yavaşladı, malum android...
30 dakikalık bir işlemle telefona wipe ve temiz yeni güncel sistemi kurarak pırıl pırıl yaptı.
EDit:
iPhonecu olan da sattı telefonunu ve 10.000tl ye i yeni iPhone aldı ve diger arkadaşa baaak gördün mü dedi. ve iPhone yine kazandı (sandı)
😉
+++++
F/P bakma derdi olmayanlar, tabi ki en iyisi iphone, alın arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Şubat 2022; 17:7:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Parası olan xiomi almaz, bütçe ayırmak istemeyenleri markası. Mesela benim gibi
üst üste 3-4 xiaomi kullanmış biri olarak sonuna kadar katılıyorum. Yazılım ve donanım kalitesi hala berbat, servet paralara telefon satmaya çalışıyor ama kamera leş. Bu yüksek fiyatlar sonrası Samsung S20 FE ye geçtim iyiki de geçmişim. Xiaomi'yi bir tek ucuz olduğu için tercih ediyorduk. daha kulağa yaklaştırınca doğru dürüst ekranı bile her zaman hatasız kapatamıyor
Iphonedan nefret etmeme rağmen bu haber komik geldi, herkes yerini hedef kitlesini bilecek
-
Önce yakınlık sensörü sorununu çözsün. Bu sorun hemen her modelinde var ve çözmek için en ufak bir gayreti yok. Hiç mi kalite testi yapılmaz arkadaş? Beğenmediğimiz gm mobileın fabrikasına youtubedan bakın, adamlar banttan bir ürün çıkartırken bir sürü test yapıyor. En son kutulamadan önce yapılıp işlem bitiriliyor.
ondan sonra arayüzünü düzeltsin.
malzeme kalitesi vasattan ortalamaya çıkması lazım.
yani sonuç olarak apple karşısında hiç şansı yok.
Ben şahsen İphone 6 ile xiamomi nin en yeni en pahalı telefonu arasında seçim yapmak zorunda kalsam yemin ediyorum iPhone 6yı alırım. En iyisi olacakmış bak bak. En ucuzu olabilir çok satıyor olabilir ama
“ Ios > tüm işletim sistemleri.” İsterse 20 gb ram takın telefonlarınıza fark etmez. Daha millete 108 mp kamera falan diye iyi algısı yaratmaya çalışarak mı olacaklarmış en iyisi? Bir de bunların Pubg kasmıyo falan diye serzenişlenen 15 yaş çöp fan kitlesi varya komedi. Tamam kaliteli fiyatına göre ama tek artısı fiyat performans olması bence. Yine kimsenin görüşü beni ilgilendirmez tabi ki isteyen istediğini alır bunlar sadece benim şahsi görüşlerim. Ancak sanmıyorum Apple dan daha iyi olabileceğini hiç bir telefon markasının.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 16 Şubat 2022; 7:16:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az abartmışsın biraz daha abart Apple'ı :D Gerçeklere gelirsek Android camiası yenilik, özellik, teknoloji, fiyat/performans anlamında Apple'ın fersah fersah ilerisindeler. Apple'ın önde olduğu tek şey iyi pazarlama ve satış. Apple, temizlik bezini bile ismi apple diye 20 dolara satmayı başaran bi firma bu konuda rakipsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X