Şimdi Ara

Huawei küllerinden doğuyor: Çin'de zirveyi ele geçirmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei küllerinden doğuyor: Çin'de zirveyi ele geçirmek üzere
    ABD yaptırımlarıyla telefon pazarında büyük darbe alan ve pazar payı kaybeden Huawei adeta küllerinden yeniden doğuyor. Şirket, geçen yılın ağustos ayında Huawei Mate 60 serisini piyasaya sürmesinden bu yana kaybettiği konumunu yeniden kazanıyor.

Huawei zirveye ortak oldu

Huawei, 2024'ün ilk çeyreğinde Çin'de %17'lik pazar payıyla %17.1 pazar payı elde eden Honor'u neredeyse yakaladı. Şirket yıllık bazda %110 büyüme elde etmeyi başardı. Huawei'nin Nova 12 serisi, bu çeyrekteki sevkiyatların üçte birini oluşturdu.

Huawei küllerinden doğuyor: Çin'de zirveyi ele geçirmek üzere
    IDC'nin raporuna göre tedarik zinciri problemlerine sahip olan Huawei, pazar talebini karşılamakta zorlanıyor. Yakın zamanda tanıtılan yeni Pura 70 serisinin yoğun talebi karşılayamadığı belirtiliyor. Yeni seriyle beraber yılın ikinci çeyreğine Huawei'nin zirveyi ele geçirmesi bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Yok satacaklar! Huawei Pura 70 ve Pura 70 Pro tanıtıldı: İşte detaylar

Sıralamaya baktığımızda üçüncü sırada %15.7 pazar payıyla Oppo'nun dördüncü sırada ise %15.6 ile Apple'ın olduğunu görüyoruz. Bu iki şirket için Çin'de işle iyi gitmiyor. Oppo'nun satışları geçtiğimiz seneye göre %15.5 düşerken, Apple'ın satışları da %6.6 geriledi. Huawei'nin net bir şekilde diğer üreticilerden pazar payı çaldığını görülüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/25/huawei-has-regained-the-top-spot-in-china-in-q1-2024/

• HONOR da bir HUAWEI markası değil mi, yoksa ayrı iki firma olarak mı yollarına devam ediyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oricin kullanıcısına yanıt
    Farklı firmalar. Fakat ben huaweinin android versiyonu olarak görüyorum honor u.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • türkiye doğru dürüst satamayan bu huawei nasıl zirveyi ele geçiriyor ilginç. aramızda son 6 ay içinde hiç huawei marka telefon, akıllı saat almış biri var mı?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Tablo çin pazarı için sadece.
    Android ambargosu olmasaydı satışı görürdün burda da. Ben de dahil genel kitle alıp direk kullanmak istiyor telefonu, ordan bunu yükle, buradan şunu yükle, uğraşmak istemiyor.
    Yarın ne olacağı da belli değil.

• Araba haberleri Çin için telefon haberleri Çin için, yahu teknoloji ile alakalı tüm haberlerin yarısı Çin ile ilgili. Adamlar nasıl bir pazar oluşturduysa helal olsun.

Haberin içeriğinde "Çin'de telefon pazarında zirveye ortak oldu" cümlesi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dhKARACAN kullanıcısına yanıt

onu gördüm kardeşim de çinde çok satılan markanın etkisi buraya da yasırdı. nasıl apple hem çinde hem de türkiyede çok satıyorsa, onun gibi yani. huaweinin hiç bir modeli bende heyecan uyandırmıyor ki, mesela hangi modeli çok satmış çinde? bir bakayım

• Apple az düşüş yaşamış - %6.6 çok iyi. Amerikada -%33 düşüşteyken iyi korumuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 25 Nisan 2024; 16:12:48 >
    Türkiye pazarı o kadar önemli değil. Tonla marka daha Türkiyede satış yapmıyor.

Birazda tık tuzağı başlık ama. Bu veri sadece Çinden. Telefon satışında en büyük sorunlarından biri olan google servisleri zaten Çinde yok.

• Kirin 9000i editleye editleye ne kadar gidebilecekler bakalim

Evet var... Kendi ülkesinde ki kadar yüksek satışlar olmasa da inanın hala kemiklesmis ve sadık bir Müşteri kitlesi var.

P 40 lite, p 40, p 60 pro, wacht fit 2, matepad air, Freebuds 5, freebuds pro 3....

Gms yasakları öncesi ni saymaz isek....

Aldığım ilk Huawei den sonra değiştiremez oldum. Bence Htc (Tayvan) den sonraki vazgeçilmez telefon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung nerede gören var mı?

• Yorumlara bak arkadaş, Türkiyede satmayan cihaz çinde nasıl birinci oluyormuşHuawei küllerinden doğuyor: Çin'de zirveyi ele geçirmek üzere 

• Şayomi’nin Çin’de ilk 5 icinde olmayışı şaşırtıcı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırım Xiaomiyi bi Hintliler bide Türkler kullanıyor. Yoksa nereye baksak piyasada yoklar.

• oricin kullanıcısına yanıt
    Aslında evet öyleydi fakat Amerika ambargosu sonrasında Huawei Honor u mali sıkıntılardan dolayı satmak zorunda kaldı böylelikle ayrılmış oldular şuan telefonları birbirine çok benzesede Honor da Google servisleri var en büyük avantajı bu fakat Honor her zaman Huawei in alt segmenti olarak kaldı ve benim kanaatimce hala aynı seviyede değiller Huawei daha iyi bence

Huawei bence çok güzel bir marka son 6 ay içinde de hem akıllı bileklik hemde kablosuz kulaklık aldım Vivo marka telefon kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde bağlanıyor çokda memnunum ilk günden hiç bir şey kaybetmediler keşke Google da olsa Huawei telefon kullanabilsem fakat çok fazla oyunda oynayan biri olarak ne yazık ki Google olmayan telefon kullanmam zor umarım ileride bu sorunu çözerler

• Ericsson GH688 dönemlerinden beri mobil telefon kullanıyorum. Beni en çok mutlu eden telefon Huawei P10 Plus olmuştu. Şu an iPhone kullanıyorum ama eh işte seviyesinde. Bu markaya ambargo koyup gelişimini engellemeye çalışanların her gün kulaklarını çınlatıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.