Şimdi Ara

Okulda müdür yardımcısı yakaladı disipline gittik sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Çok dertliyim. Okulda işlemediğimiz bir suç üzerimize kaldı. Şimdi ben Başkent'te lisede okuyorum. Okulda çok sevdiğim samimi bir kankim var. Adı Necdet ben hayrettin derim ona çok benziyor. Bizim sınıfta diğer bebeler çok iyi değil. Alayı keko. Tüm kirli işler var bunlarda. Dersin huzurunu da bozuyorlar. Arka sıralarda kendi mekanları var. Neyse şimdi ben hayrettinle kantindeydim. Ekmek arası pattes köfte aldık yanına akmina limonlu maden suyu bahçede oturup yiyelim dedik. Sonra bu bizim sınıftaki kekolar geldi bağıra bağıra gülüyorlar etrafa laf atıyorlar. Millet aşırı rahatsız oluyor kimsede bir şey demiyor sonra sataşırlar diye. Artık hayrettinde dayanamadı bende kardeşim biraz sessiz olur musunuz lütfen rahatsız olduk. Artık öyle bir raddeye geldik ki dayanamadık. Kardeşim az sessiz olur musunuz dedik. Rahatsız oluyoruz lütfen. Bu çetenin değişiklerinden biri hemen parladı ampül hayırdır birader sıkıntın ne diye girdi. Ya sen kimsin de böyle konuşuyorsun nasıl bir uslüp bu. Kardeşim burası okul dedim hareketlerinize dikkat edin dedik hayrettinle. Bak etraftaki diğer çocuklara herkes rahatsız oluyor. Batıyorsa çek git gardaş dedi. Bende artık patladım. Ahır mı lan burası düzgün konuşun diye biraz yükseldim. Sonra birbirimizin üzerine yürüdük ufak bir dalaşma oldu. Nöbetçi hoca koştu diğerleri falan bize bakıyor bahçede. Ama hırsımızı alamadık. Müdür yardımcısı var Ahmet hocaya gittik konuştuk azarladı hepimizi ikincisi olmasın atarım dedi bağırdı baya velilerimizde haber verdi. Akşamda evde bir gerginlik oldu. Hayrettinle konuştuk olayı o dedi bunlar illaki kinlenir dedi dikkat etmek lazım dedi. Sonraki hafta olay şöyle koptu. Biz tuvaletteyiz hayrettinle idrar atımı yapıyoruz. Sonra bu gereksizler sigara içiyor tuvalette sonra bunlar aniden koşarak kaçtı ardına hemen Ahmet hoca geldi. Siz sigara mı içiyorsunuz diye bizi tuttu. Hayrettinle şok geçirdik. yanında iki hoca daha var bizi yaka paça topladılar hemen Müdür yardımcısının odaya geçtik. Hocalar bağırıyor siz sigara içiyorsunuz. Ceza keseceğiz disipli işlemlerine başlayacağız dediler. Hocam biz içmedik diyoruz yanımızda yok asla sürmedik ağzımıza diyoruz. Arama yapacağız dediler. Sınıfa bir gittik benim çantadan Malbora touch blue çıktı paket açılmamış daha hayrettin in çantasından da tütün çıkmaz mı. Bu gurup bize tuzak kurmuş meğer kendi mallarını bizim çantalara atmış. Sonra hocalar kurul topladı. Disiplini ceza vereceğiz dediler savunmalarımızı yazdık. Kurul karşısına çekti bizi. Anlatıyoruz durumu. Kimse dinlemiyor. 14 gün uzaklaştırma dediler. Bizim elimizden bir şey gelmiyor annemizin babamızın yüzüne bakamıyoruz. Sonra Bende dedim ki hocalarım siz ne öğretmensiniz ne de yöneticisiniz hakkımı helal etmiyorum size dedim. Sonra kurul odasının ışığı gitti. Deprem oldu birden sonra hocaların aniden kafasında boynuz çıktı. Ellerinde zincir vardı. Hocalar insan görümlü zebaniymiş. Burada hak benim sende benimsin dedi. Ama ben odadan bir kaçtım hayrettini bıraktım orada ne oldu bilmiyorum telefonlarımı açmıyor. Sonradan herkes orada birbirinin kölesiymiş. Fena oyuna geldik yani. Bende açığa geçtim gıda okuyorum arkadaşlar. 2 sene sonra sbs ye hazırlanacağım.

• Olayla siz haklısınız bence, direk MEB'e şikayet edin %90 müfettiş yollarlar.

• Müfettiş yollamasın MEB. Boynuzu çıkarsa onun da sizi boynuzlar, kötü olur.
  • Özlemişiz zebani konularını
  • Sondan okuma alışkanlığı güzel bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.