Şimdi Ara

230 TL Ye KADAR BASS AGIRLIKLI SİSTEM ONRIRMSNZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 230 tl yı asmayacak Cıvarında Bir Ses Sistemi Alıcagım 5.1 Veya 2.1 Farketmez Sizn yormlrnzı Bekliyorum Saglam Boğulmicak Tertemiz Bir Ses ve Kaliteli Bir Bas Onerısı Bekliyorum...! [Bu Fiyata En İyisini]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCOTT52 -- 4 Haziran 2011; 0:15:47 >

• sen z4 arıyorsun.ikinci ellerine bakmanı öneririm.100 lira civarına bulabilirsin.o temiz tok bas o kristal ses kalitesini başka sistemlerde görmedim.ses en yüksek seviyede bile olsa bozulma yok denecek kadar az.helki ps3e bağlarsan tadından yenmez.
  • Logitech Z2300 subwoofer+Creative G500 uyduları,al sana kombinasyon.
  • Sıfır Kilometre Olarak Onerebileceginiz Sistemler Varmı ? Ben Z-506 Yı Gordum Fiyatı da 219 Tl T.eknosada, Z-506 da bass Nasıl Son Seste Boğulma Vss Varmı ? Onerebilirmisiniz ? Farklı Markada O Fiyatlar Arasında Bir Sistem Varmı Daha İyi Diyebileceginiz Bass olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCOTT52 -- 4 Haziran 2011; 15:10:39 >
  • 2.ci el bir z2300 temin edersen yüksek bas ihtiyacını fazlası ile karşılayabilirsin ses ise iyi bi ses kartı ile orta kalite de ses elde edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz
    2.ci el bir z2300 temin edersen yüksek bas ihtiyacını fazlası ile karşılayabilirsin ses ise iyi bi ses kartı ile orta kalite de ses elde edersin

Çok güzel ikili olurlar.
  • z506 tiz sesler ve surround için süper ama bass'ı pek iyi değil. 75w görünüyo ama gerçekte 50-55w kadar vuruyor bass, kullananlar bilir.
    logitech z2300 modelini öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski bir Z506 kullanıcısı olarak ona bulaşma derim.

Sen benim önerimi dikkatlice oku yukarıdaki ve önce bir Z2300 al,daha sonra uyduları değiştirirsin ses kartı almaktansa.Önce ses donanımı iyi olsun.

Ses kartı alıpta,ses kaynağı iyi olacak fakat ses sistemi onu yine vermeyecek.Önce sistemi al sonra uyduları değiştir ve en son ses kartı bak derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.