Şimdi Ara

jbl gt5-12 1100 w. 30 cm. için amfi ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal kabinli jbl gt5-12 aldım. Araçtaki orjinal hoparlorlerle birlikte bu subwooferı kullanmayı düşünüyorum. İleride aynı wooferdan 1 tane daha koyabilirim ve hoparlorude çoğaltabilirim tabi. Amplifikatör önerilerinizi rica ediyorum? Saygılar

• Kicker ZX 500.1 gayet iyi olur.
    Biraz az gelir ama çıkan ses tatmin eder.
  • Dostum bunun fiyatı baya yüksekmiş.. 2 sub falan deyince sen bunu söyledin galiba. Peki sadece tek gt5-12 1100 ve aracın orjinal hoparlorleri için hangisini önerirsin?
  • Bu tek sub için de kullanılır, tek olunca 4 ohm, çift olunca 2 ohm olacak çünkü.
    Bu işler biraz pahalıdır, ne kadar ekmek, o kada köfte.
    Sound Magus X801 de olabilir.
    Tek woofer 4 ohm olduğu için, yine böyle pahalı ve güçlü amfi alman lazım.
    Yani amfiyi al, wooferı al, tak, bağla, bitsin şeklinde olmuyor.
    Belli kriterler var.
  • ileriye yönelik almak istiyosan x801 gayet ideal bnde aynı senn gibi yaptım cift jbl ve bu amfim war yetmio gene buyutebilirim x801 cift jbl :)
  • Bizim 1 abide X801 var, 2 tane Pioneer 304F var, toplamda 600 RMS 2 ohm oluyor 2 wooferı paralel bağlayınca.
    Amfi 2 ohmda 500 watt RMS veriyor.
    Çıkan ses inanamazsınız.
    Amfide bass remote aparatı da var, çok pratik oluyor.
    Ayrıca amfi hiç ısınmıyor.
    Fiyatı da oldukça uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 9 Mayıs 2010; 14:36:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-601-1-PROFOSYONEL-2-KANAL-MONO_W0QQidZZ23191330 birde jbl 601-1 önerenleri gördüm başka arkadaşlara, birde buna bakın isterseniz, hangisi daha uyumlu olur?
  • arkadaşlar sıkboğaz ediyorum ama ben pek anlamıyorum, bu aralarda almayı düşünüyorum, drek tesisatçıya gidip tongaya teşekkür ederim, teşekkürler yardımlarınız için..
  • tongaya düşmeyelim dicektim pardon :D
  • En iyi fiyat bu, satıcı da güvenilir, zaten ilan GET ile.
    Satıcıyla pazarlık yaparsanız, hesabına para yatırarak 280-290 Tl gibi alırsınız.

http://www.sahibinden.com/soundmagus_mono_1600w-kredi_kartina_taksit_!!-25WQQaXQQ9634088WQQpXQQdisplayitem
  • isterseniz aynı amfiyi 280 Liraya satabilirim size x801 sıfırından farksız kendim kullanıyorum garantisi bas kontrolu herşeyi dahil 40 Lira karda olursunuz sadece teklf dusunun derim :)
  • Aynı şehirde olsaydım görüşürdük, belki olabilirdi.. Tşk dostum:)
  • Üstad Mustang son bi yardımını rica ediyorum.. subı ikilemekten vazgeçtim şimdilik, ona göre amfi alacağım. Yani aracın orjinal hoparlorleri (Seat Leon), ve jbl gt5-12 30 cm için en iyi amfi hangisini önerirsin? Teşekkürler şimdiden..
  • Ya üstad ben kararsızım:S Çift submı yapsam tekmi:S Çift subda tam katı performans verirmi? Sen en iyisi çift sub için ve tek sub için en iyi amfiyi önerde ben seni tekrar yormayım..:S Çok teşekkür tekrar..
  • Tek woofer da iyi beslenince tatmin eder ama tek woofer olacaksa çift ses bobinli woofer daha uygun olur.
    Çünkü tek bobinli 4 ohm wooferı besleyecek amfi pahalı olur.
    Tek woofer olacaksa farklı amfi, 2 woofer olacaksa farklı amfi gerekir.
    Siz önce kararınızı verin, tek mi çift mi?
    Tek woofer da ihtiyacınızı karşılar.
    Tek olacaksa, Pioneer TS-W308D4 ve amfi olarak Sound Magus X801 öneririm.
    Çift woofer olacaksa 2 tane JBL CS 1214 ve Sound Magus X801 öneririm.
  • ama ben wooferı aldım jbl gt5-12 30 cm, daha doğrusu hediye geldi.. tek de kullanabilirim ileride çiftleyedebilirim.. abi sen hem tek hemde çift sub için ayrı ayrı, en iyi hangi amfi uygun olur onu söylersen sana zahmet. İlgine teşekkür üstadım.
  • Bütçe çok önemli değil, en uyumlu ve en iyi besleyecek olsun ikiside..
    1 jbl gt5 12+orj.hoparlör için amfi=?
    2 jbl gt5 12+orj.hoparlör için amfi=?
    Saygılar..
  • Hem kolonlara hem de woofera amfi lazımsa, 4 kanal Kicker ZX 650.4 tam iş görür.
    Arka çıkışlarını köprü kullanıp wooferı beslersin, GT5_12 yi de tam çaldırır.
    Ön çıkışlara da 1 çift mid kullanılabilir, mesela Hertz ESK 165 ya da Kicker KS 650.2 gibi, 16-17 cm bunlar.
  • peki en uygun nerde bulabilirim üstad?
    http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_132_KICKER_ZX_650_4__OTO_ANFi.html doğubankta buldum ama bitane bi bak istersen?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.