2011 model ford focusum için bass ve amfi almak istiyorum çok bi büyük sete ihtiyacım yok hafif bass sesleri tok gelse yeter bu ilandaki bass hoşuma gitti hem para yönünden hemde marka 700 watt ama 700 wat bassa kaç watt amfi gerekli ve nasıl amfi gerekli hiç bir bilgim yok tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..
700 watt almalısın ama ohm değerleri aynı olmalı. woofer 4 ohmsa amfi de 4 ohm olmalı. marka olarak sony, pioneer,philips,kenwood gibi markalara yönelmelisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
subwoofer sahte büyük ihtimalle. birde 700 Watt rms değeri değildir onun.
quote:
Orijinalden alıntı: irdal
subwoofer sahte büyük ihtimalle. birde 700 Watt rms değeri değildir onun.
hadi ya sahtesidide varmış bunların ? peki JBL 1000 lik bass alsam o iyi olur mu? ve ona nasıl bi amfi önerirsiniz onada mı 1000 lik amfi almam gerekiyor?
12' lik subwoofer a 70 Tl demişler hemde kutusuyla beraber. Geçen kış arkadaşıma alpine aldık 195TL ye. ikisini karşılaştırınca çok fazla ucuz. Çok büyük ihtimalle sahte. Araba ses sistemlerinden pek anlamam ama alacağın subwoofer ın (rms) etkin değerini öğren ona göre amplifikatör alırsın. 1000W filan yazmalarına aldanma 1000W gibi bir güçle düğün yaparsın.
linkteki wooferin gücü rms 250w civarıdır
quote:
Orijinalden alıntı: irdal
12' lik subwoofer a 70 Tl demişler hemde kutusuyla beraber. Geçen kış arkadaşıma alpine aldık 195TL ye. ikisini karşılaştırınca çok fazla ucuz. Çok büyük ihtimalle sahte. Araba ses sistemlerinden pek anlamam ama alacağın subwoofer ın (rms) etkin değerini öğren ona göre amplifikatör alırsın. 1000W filan yazmalarına aldanma 1000W gibi bir güçle düğün yaparsın.