Şimdi Ara

jbl gt5-12 1100 w. 30 cm. için amfi ne önerirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Woofer JBL olacaksa, 4 ohm olacağı için 4 kanal amfi yeter.
    4 kanal amfiler 4 ve 2 ohm çalıştığı için, 2 çıkışa 2 takım mid bağlanır, diğer 2 çıkış da köprü kullanılıp woofer bağlanır.
    Amfiye gelince, Kicker ZX 650.4 ten ötesi yalan, hem güçlü, hem kaliteli, hem de fonksiyonel.
    Bass Remote özelliği var ve bu aparat kutu içeriğine dahil.
  • abi biliyomusun bu adamda aynı şeyi yaptı ben sorunca fiyatı yükseltti! Bunlar nasıl esnafta nasıl insan ya! Vallaha soğuttular beni bu amfiden lant olsun!
  • Zaten aynı adam o.
  • peki watt değerleri amfiyi etkilemiyormu amfinin çıkış gücüne göre.kicker ks modeli güzel mid için ama fiyatı pahalı ondan 2 takım alamam ancak bi takım alabilirim yanına da jbl in bi takım mid lerinden alırım onun fiyatı uygun 120-150 arası değişiy fiyatı.iş görürmü peki jbl yani kickerla arasında baya bi fiyat farkı var bu fark kalite ve ses farkına değermi?
  • JBL çok dandik geliyor bana.
    Kicker olmayacaksa, Hertz DSK 165 olabilir ya da ESK 165.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

JBL çok dandik geliyor bana.
    Kicker olmayacaksa, Hertz DSK 165 olabilir ya da ESK 165.

o zaman öne kicker ks leri bağlasam arkaya hertz esk ları bağlasam işimi görür heralde.peki ilerde ben arkaya 2 tane daha mid koyabilirim arkadaşta 20 cm midler var yurt dışından getirmişti o zaman kicker in amfisi yeterli olacakmıdır yoksa takviye yapmam gerekirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanz61 -- 15 Mayıs 2010; 14:31:05 >
  • Kicker amfi 4 takım 75 RMS midi besler.
  • cevapların için çok teşekkür ederim mustangGT arkadaşım.bass geldi bugün ilandaki bassdan aldım ist.dan yolladı arkadaş ana ünite olarak da 6050 vardı.ön kapılara cep yaptırıp 16 cm mid takcam kicker ks veya hertz dediler hangi modelleri önerirsiniz?arkayada bi takım mid takarım yine 16 cm ama onlar bu kadar kaliteli olmaz jbl filan takarım.

jbl gt5-12 1100 w. 30 cm. için amfi ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanz61 -- 17 Mayıs 2010; 12:47:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.