Hocam size neresi geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
233k ile istanbulda burslu ceng okumak (2. sayfa)
-
-
Hocam yillardir 4 senelik mezunlar zaten 2 seneliklerin yapacagi isi yapip iyi para kazaniyordu Turkiyede. Muhendislik adi altinda baya dümdüz yazilim egitimi veriyorlardı ya da ogrenciler buna yoneliyordu. Simdi 2 seneliklerin hicbir sansi kalmadi eger 20k civarina calismayi göze almıyorlarsa. Bizim elimizden gelen okuduğumuz süre boyunca en donanımlı şekilde mezun olmak. Zira eski piyasa yok. Internetten udemy kursu izleyip is bulmak gibi bir devir de yok. Piyasa biraz daha tok durumda ve bence bu kaliteyi arttiracaktir. Özellikle Türkiye gibi gelişen ülkeler ileride donanımlı bilgisayar mühendislerine her alanda ihtiyaç duyacaktır çünkü buralarda hala bir teknoloji devrimi gerçekleşmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar düşeceği aklıma bile gelmezdi. tüm üniversitelerin cengleri iyi düşmüş.
-
Tesekkur ediyorum bu arada hocam mesaj arada kaynamış. Sevinç inanilmaz derecede var zira kastamonuda tip okuyacagimi saniyorken istanbulda sevdiğim bölümü okuyacagimi ogrendim. Simdi sirada hazirlik senesi icinde sektörü arastirmak ingilizcemi gelistirmek ve alternatif yollara zaman ayirmak var. Yil sonu ihtimaller dahilinde yatay gecis yapabilirim fakat yapamazsam da aman aman üzülmem zira bilgisayar mühendisliği derya deniz ve gömülü sistemler / siber güvenlik gibi alanlar yapay zekanin kolay kolay bitiremeyecegi alanlar. Ki bazi insanlara göre yapay zeka sadece bir balonken kimilerine göre doktorlari dahi isinden edecek ınanilmaz bir kısım gelecek hakkinda kimse bir sey bilmiyor desem yanlış olmaz diye düşünüyorum. Umarim sizin icin de her sey beklediginiz gibi devam eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X