Şimdi Ara

2350 tl uzun ömürlü kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim de tavsiyem size R3 1200'lü sistem toplamak ancak R5'li sistem toplasanız daha uzun ömürlü olur. Lakin idarelik ekran kartına ihtiyacınız olacak bu seferde. Seçim sizin elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 4 Ekim 2017; 11:38:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    bütceyi ozaman baya aşmış olacağım gibi gözüküyor, bu toplayacağım sistemde beni 3 sene idare edemezmi peki? sonra birkaç değişiklik yaparım anakartım iyi olduğu sürece sanırım.
  • ruhhastasi kullanıcısına yanıt
    Fazla fazla idare eder. İleride takviyede yapabilirsiniz elbette.

eksenbilgisayardan sanırım son resmini attığım pcyi toplayacağım vatan la arasında 300tl var en ez
    Gayet iyi olmuş sistem. Seçtiğiniz ram 2X4 olsun dikkat edin.

benim seçtiğim ram olmamış mı hocam ?
    Ryzen uyumluysa sorun yok sadece çift kanal olsun dedim alacağınız ram.

umarım öyledir
    http://www.eksenbilgisayar.com/g.skill-ripjawsv-f4-2400c15s-8gvr-8gb-1x8gb-ddr4-2400mhz-cl15-bellek
    bunu seçtim sistem için
  • Kingstone Fury 4X2 2666 MHZ DDR4 ram var 103 dolara fakat Ryzen uyumlu mu bilemiyorum. Sizin seçtiğiniz ram kalite olarak bir tık iyidir ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 4 Ekim 2017; 12:32:57 >
    Piyasada ryzen uyumlu olarak üretilen G.Skill FlareX var benim bildiğim bir tek , diğer RAM uyumlarını alınacak anakartın memory QVL listesinden bakmak lazım .
  • Merhaba arkadaşlar sistemi bugün vatan dan topladım sisteme şuan win10 kuruyorum,bu konuda bana değerli fikirlerini söyleyen yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim2350 tl uzun ömürlü kasa
  • Hayirli ugurlu olsun keske ben de bir oneri yapabilseydim. Yeterli bir sistem ama ekran karti yukseltmek icin islemciyi degistirmek gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Hayirli ugurlu olsun keske ben de bir oneri yapabilseydim. Yeterli bir sistem ama ekran karti yukseltmek icin islemciyi degistirmek gerekecek.

Teşekkür ederim,ekran karti ve islemci uzum zaman götürecektir beni,oyun olarak konsol tercih ediyorum
  • gtx1060 6gb'a kadar yükseltebilir bence hocam, videolarda çok aşırı darboğaz görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.